Epoxylijm Industrie om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste 2 componentenlijm verkrijgbaar! 25 gram

Epoxylijm Industrie om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste 2 componentenlijm verkrijgbaar! 25 gram

Mesa Epoxylijm Industrie + mengbakje en spateltje.

Epoxylijm Industrie (2 componentenlijm) om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste lijm verkrijgbaar! Lijmen speciaal voor metalen? Kies de Epoxy Industrie V2.

De sterkste Epoxylijm voor het lijmen van metaal, rubber, kunststoffen, hout, aluminium etc. die momenteel verkrijgbaar is is een eenvoudig te verwerken epoxylijm (2 componentenlijm). De lijm is amberkleurig als het uitgehard is en water/schok en slagvast. Gemengde componentenlijm binnen 5 minuten verwerken, na 8 uur is de verbinding bijna onbreekbaar. (Bij 15 °C of hoger)

Gebruiksaanwijzing epoxylijm industrie: 

De epoxylijm industrie mengen op het bijgeleverde mengbakje met het spateltje en mengen totdat er een egale kleur ontstaat, daarna de te verlijmen delen ontvetten met MESA ontvetter of aceton en de 2 componenten Epoxylijm opbrengen, de delen op elkaar drukken en minimaal 2 uur laten uitharden, zit dan handvast, en na 24 uur is een bijna onbreekbare verbinding ontstaan.

Gemorste epoxylijm industrie kunt u voordat het hard is verwijderen met universele oplosmiddelen, als het uitgehard is kan het alleen nog mechanisch verwijderd worden met b.v. een plamuurmes of schuren.

Epoxylijm Industrie 2 componentenlijm) wordt veel gebruikt voor:

* Bumpers en spoilers van auto's.
* Bij het lijmen van diverse onderdelen van plezierjachten.
* Voor het lijmen van gescheurde/gebroken ornamenten, betonnen beelden.
* Voor de carrosserie van o.a. ligfietsen, boten, auto's en caravans.

* Bestendig van - 40 °C tot + 120 °C


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 3751
  • Model: 2 componentenlijm Epoxy industrie 25 gram + spatel en mengbakje
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 16,00
  • Excl. BTW: € 13,22
  • 2 of meer € 14,95
  • 5 of meer € 13,00

Tags: 2 componenten, lijm, epoxylijm, sterkste, lijm, verkrijgbaar