epoxylijm industrie
Epoxylijm Industrie om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste 2 componentenlijm verkrijgbaar! 25 gram

Epoxylijm Industrie om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste 2 componentenlijm verkrijgbaar! 25 gram

16,95

(1 klantbeoordeling)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 15,26 14,07 12,71

7 op voorraad

Klanten kochten ook

epoxylijm industrie + Ontvetter van Mesa
Prijs voor combikoop:   22,90

Beschrijving

Epoxylijm Industrie van Mesa + mengbakje en spateltje. Lijmt eenvoudig metaal, hout, aluminium kunststoffen onderling en op en aan elkaar. De sterkste 2 componentenlijm verkrijgbaar!

Deze 2 componentenlijm om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste lijm verkrijgbaar! Lijmen speciaal voor metalen? Kies de Epoxy Industrie V2.

De sterkste lijm voor het lijmen van metaal, rubber, kunststoffen, hout, aluminium etc. die momenteel verkrijgbaar is is een eenvoudig te verwerken epoxylijm (2 componentenlijm). De lijm is transparant als het uitgehard is en water/schok en slagvast. Na verloop van tijd kan het gelig kleuren)
Gemengde componentenlijm binnen 5 minuten verwerken, na 8 uur is de verbinding bijna onbreekbaar. (Bij 15 °C of hoger)

Gebruiksaanwijzing:

De lijm mengen op het bijgeleverde mengbakje met het spateltje en mengen totdat er een egale kleur ontstaat, daarna de te verlijmen delen ontvetten met MESA ontvetter of aceton en de 2 componenten lijm opbrengen, de delen op elkaar drukken en minimaal 2 uur laten uitharden, zit dan handvast, en na 24 uur is een bijna onbreekbare verbinding ontstaan.
Gemorste lijm kunt u voordat het hard is verwijderen met universele oplosmiddelen, als het uitgehard is kan het alleen nog mechanisch verwijderd worden met b.v. een plamuurmes of schuren.

Epoxylijm Industrie, 2 componentenlijm wordt veel gebruikt voor:

Bumpers en spoilers van auto’s.
Bij het lijmen van diverse onderdelen van plezierjachten.
Voor het lijmen van gescheurde/gebroken ornamenten, betonnen beelden.
Ook voor de carrosserie van o.a. ligfietsen, boten, auto’s en caravans.
Bestendig van – 40 °C tot + 120 °C

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg

1 beoordeling voor Epoxylijm Industrie om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste 2 componentenlijm verkrijgbaar! 25 gram

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Snel bezorgd, goed product.

Voeg een beoordeling toe