✔ Voor 22:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

2 componentenlijm mesa

2 Componentenlijm wordt ook wel epoxylijm genoemd.

Mesa heeft diverse soorten 2 componentenlijm in de webshop staan, o.a. een speciale 2 componentenlijm voor staal, aluminium, brons, koper.
De 2 componentenlijm zit niet altijd in een doseerspuit maar kan ook zoals het kneedbaar metaal in een rol gewikkeld zijn die u moet afknippen en kneden zodat de componenten gemengd worden.

Epoxy is een thermohardende kunststof. Tijdens productie is epoxy vloeibaar en hierdoor kan vezelmateriaal geïmpregneerd worden. (hierdoor ontstaat de naam 2 componentenlijm, een epoxy en een harder) Na uitharding wordt de combinatie met glasvezel of andere vezels composiet genoemd. Composieten zijn erg sterk, weer- en waterbestendig en worden onder andere toegepast in boten. De verschillende vezels maken de ene 2 componentenlijm sterker dan andere. 

De MESA 2 componentenlijmen hebben een afschuif en treksterkte die twee keer groter is dan die van beton. Door de dikte van de lijmen kan het worden toegepast voor vele soorten verlijmingen. Zowel in de industrie, modelbouw en Dhz markt wordt deze lijm steeds meer gebruikt. Nadeel is dat epoxy (dik vloeibare, stroperige 2 componentenlijm) onder UV-licht verkleurt. De kneedbare epoxy’ s verkleuren niet omdat er al kleurstoffen aan toegevoegd zijn.

 

Met Mesa epoxylijmen haalt u topkwaliteit in huis!

* Mesa levert de lijmen binnen 1 werkdag! (mits voor 17 uur besteld)

* Al meer dan 25 jaar een betrouwbaar adres!

* Echte reviews van echte klanten (score een 4.7 sterren van de 5)!

 
 
Geef een antwoord

@Copyright 2001-2023 Mesaproducts.nl

error: Beveiligde content !!
Wat onze klanten zeggen
837 beoordelingen
Vragen?