Polyethyleen en polypropyleen lijmset groot, watervast 28 gram Super+ Industrielijm en 10 ML pe/pp primer

New Polyethyleen en polypropyleen lijmset groot, watervast 28 gram Super+ Industrielijm en 10 ML pe/pp primer

MESA PE/PP/POM/PTFE lijmset buitenshuis groot:

Hiermee kunt u alle kunststoffen lijmen, ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren soorten en uiteraard ook alle andere materialen zoals, gips,beton,keramiek,rubber,metaal etc.
Het pakket bevat 28 Gram Super+ en 10 ml PE PP Primer, de Super+ is watervast dus deze set kan zowel voor producten binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden.

MESA PE/PP Primer:

De MESA PE/PP Primer maakt het mogelijk om de kunststoffen ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren zeer sterk te verlijmen.
Sinds 1998 hebben we een doorbraak gemaakt in het lijmen van polyethyleen en polypropyleen door dit voor te behandelen met een PE/PP Primer (deze werkt in 90% van de gevallen) en dan op alle harde pe/pp soorten. Een en ander ligt aan de samenstelling van de polyethyleen/polypropyleen, hoe vetter hoe moeilijker te lijmen, m.a.w. alle keiharde kunststoffen zijn goed tot zeer goed verlijmbaar alle zachte (denk aan diepvriesdozen tuinstoelen gaan in 50% v/d gevallen) Eigenlijk komt het hierop neer hoe beter de kwaliteit pe/pp hoe beter verlijmbaar.

Dekzeilen en folie zijn NOOIT te lijmen.

GEBRUIKSAANWIJZING : Alvorens de materialen te gaan instrijken dienen net als bij het lijmen eerst de delen goed van vet/stof enzovoorts ontdaan te zijn, dit kunt u doen door middel van de MESA Ontvetter of Alcohol.
NOOIT Aceton Wasbenzine Spiritus of terpentine gebruiken om te ontvetten!

De MESA Primer wordt geleverd met een kwastje, daarna de delen meerdere malen insmeren 4-5 keer na instrijken laten drogen (ongeveer 2-3 minuten). daarna aan 1 zijde dik de MESA Industriekrachtlijm aanbrengen en minimaal 8 (tot 24 uur) laten uitharden! (liefst klemmen),daarna is er een erg sterke verbinding ontstaan.

Schrijf een recensie

Notitie: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 1849
  • Productcode: PE,PP watervaste lijmset groot.
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 27.95
  • Ex-belasting: € 23.10
  • 2of meer€ 26.50
  • 5of meer€ 23.95

Tags: polyethyleen, PTFE, POM, polypropyleen, watervast, lijmen, met, de, mesa, lijmset