epoxylijm

Epoxylijm wordt ook wel 2-componentenlijm genoemd. Het gaat hierbij om een zeer sterke lijmsoort die uithardt doordat twee delen gemengd worden. Dat maakt twee-componentenlijm uitermate geschikt voor vele toepassingen. Zo zijn verschillende producten in deze categorie bijvoorbeeld schok- en slagvast of zelfs onder water te gebruiken.

 

Besluit u Mesaproducts epoxylijm te kopen, dan profiteert u van diverse voordelen. Het belangrijkste is wel dat onze 2-componenten epoxylijm behoort tot de sterkste wereldwijd. Wellicht weet u dat er enorme verschillen zijn tussen de vele soorten die verkrijgbaar zijn, maar bij ons kunt u dus rekenen op de beste kwaliteit epoxylijm. Verder is het goed om op te merken dat we voor 2-componentenlijm een tweetal soorten onderscheiden. Allereerst kunt u bij ons terecht voor vloeibare epoxylijmen, zoals vloeibaar metaal of de universele epoxylijm industrie. Bovendien zijn wij ook hét adres voor kneedepoxy en kunt u bij ons dus kneedbaar metaal, kneedbaar aluminium en kneedbaar brons bestellen.

 

Bent u er niet zeker van welke 2-componenten epoxylijm u nodig heeft? Heeft u andere vragen over twee-componentenlijm kopen? Of wilt u graag meer informatie over onze producten? Bel ons dan gerust of stuur direct een mail.

Tonen:
Sorteer op:

Aluminium lijmen, opvullen of repareren met Mesa kneedbaar aluminium 54 gram

Kneedbaar aluminium is uitermate geschikt om aluminium te lijmen, op te vullen of te repareren. Bij ..

€ 15.98

Lijmen, vullen en repareren met Mesa kneedbaar staal 54 gram

Kneedbaar staal van Mesa is een eenvoudig te verwerken epoxy gevuld met metaaldeeltjes. Doordat het ..

€ 15.98

metaallijm, Vloeibaar metaal 30ML voor het lijmen van metaal en harde kunststoffen

Metaallijm: Vloeibaar metaal van Mesa is een eenvoudige oplossing voor het lijmen van metaal of het ..

€ 15.56