✔ Voor 22:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

Epoxylijm verwijderen

Epoxylijm heeft een zeer krachtige en vaste hechting. De lijm staat ook wel bekend als tweecomponentenlijm: het is een zeer sterke lijmsoort die twee componenten als het ware met elkaar vermengd. Epoxylijm heeft haar naam dan ook te danken aan dit sterke karakter van de lijm. Bovendien kan het voor een breed scala aan materialen gebruikt worden. Dit voordeel van epoxylijm kan juist een nadeel worden als u de epoxylijm wilt verwijderen. U zal dan ook niet raar opkijken dat het verwijderen van deze lijm een lastige opgave kan zijn. Als de lijm aangebracht en uitgehard is, zal dit niet zo snel weggehaald kunnen worden. Maar wat als de lijm verkeerd is aangebracht? Kunt u dan toch de epoxylijm verwijderen? Mesa products heeft hiervoor de uitstekende uitkomst.

Epoxylijm verwijderen: snel en eenvoudig

Waar epoxylijm verwijderen vroeger als een lastige opgave werd gezien, heeft Mesa Products hier de ideale oplossing voor gevonden: de epoxylijm verwijderaar. De verwijderaar is een zeer krachtig oplosmiddel dat de lijm binnen een korte tijd volledig verwijderd. Heeft u de lijm verkeerd aangebracht of wilt u de onderdelen toch weer scheiden? Met dit oplosmiddel is dat nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt het middel kopen in diverse verpakkingen, afhankelijk van de grootte van uw gebruik. De verschillende formaten hiervoor zijn:

  • 100 ml
  • 250 ml
  • 500 ml

Bent u op zoek naar een afwijkende hoeveelheid? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Hoe werkt epoxylijm verwijderen?

Bent u niet tevreden met het resultaat en wilt u de epoxylijm verwijderen? Wij lopen stapsgewijs met u door het proces.

  1. Spuit de epoxylijm verwijderaar op de delen die u wilt losmaken of het deel waar de epoxylijm verwijderd moet worden (bijvoorbeeld waar het verkeerd is aangebracht).
  2. Wacht tot de lijm los komt. Dit duurt ongeveer dertig minuten tot twee uur. Dit hangt af van de temperatuur. U kunt de verwijderaar ook de hele dag laten zitten.
  3. De lijm komt helemaal los als het eenvoudig met een krabbertje of vochtig doekje weg te wrijven is.
  4. Wilt u metaal of glas van elkaar verwijderen? Leg het geheel dan in een badje met de epoxy verwijderaar. Vervolgens zal de lijm eenvoudig oplossen.
  5. Na een aantal uur kunt u de onderdelen losmaken.

Milieuvriendelijk epoxylijm verwijderen

De epoxylijm verwijderaar is een krachtig oplosmiddel. Het zorgt ervoor dat de stevige lijm eenvoudig en snel wordt afgebroken. In tegenstelling tot vele andere oplosmiddelen is de verwijderaar niet corrosief, tast het de ozonlaag niet aan en is het veel veiliger in gebruik. De lijm is biologisch afbreekbaar en heeft dan ook geen gevaren etiket. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk middel om uw epoxylijm te verwijderen? Dan zit u bij de epoxylijm verwijderaar van Mesa Products op de juiste plek.

Epoxylijm verwijderen bij Mesa Products

Mesa Products is dé specialist in industrielijmen en biedt deze aan voor zowel de industrie als particulieren. Onze producten zijn door de jaren heen ontwikkeld tot hoogstaande artikelen en zijn toepasbaar in diverse situaties. De lijmen en verwijderaars zijn enkel van de hoogste kwaliteit, waardoor wij een optimaal gebruik garanderen. Wilt u uw epoxylijm verwijderen en bent u op zoek naar een effectief middel? Bij Mesa Products bestelt u de epoxylijm verwijderaar gemakkelijk online. Wij bezorgen het product snel bij u thuis, zodat u aan de slag kunt met uw klus.

Heeft u vragen over het product of hoe de verwijderaar in zijn werk gaat? Neem gerust even contact met ons op. Wij geven u graag een deskundig advies en beantwoorden uw vragen. Het verwijderen van epoxylijm is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Geef een antwoord
error: Beveiligde content !!
Wat onze klanten zeggen
834 beoordelingen
Vragen?