Kneedbaar aluminium, aluminium reparatie (opvullen van gaten of lijmen), Mesa 54 gram

Kneedbaar aluminium, aluminium reparatie (opvullen van gaten of lijmen),  Mesa 54 gram

Kneedbaar aluminium is uitermate geschikt om aluminium te lijmen of gaten op te vullen in aluminiumhet is een  stick van 54 gram waarvan u een stukje kan afsnijden, kneden tot het goed gemengd is en dan eenvoudig op te brengen, het lijmt en of vult op in 45 minuten.

Om kneedbaar aluminium te gebruiken hoeven de materialen niet droog te zijn, sterker nog, het lijmt zelfs onder water dus een gat in de radiateur is te dichten zonder dat het water eruit hoeft, makkelijk snel en sterk.

Waar kan je kneedbaar aluminium voor gebruiken?

Kneedbaar Aluminium  van  is gemakkelijk en snel te verwerken en  ideaal  voor het lijmen, repareren, afdichten en opvullen van aluminium, gietijzer, smeedijzer en andere metalen, maar ook voor reparaties in en om het huis, aan auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek, porselein en diverse kunststoffen.

Wat kan ik er nog meer met kneedbaar aluminium?

Dit product het ideale middel voor het opvullen van verkeerd geboorde gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in gegoten metalen. Kneedbaar Aluminium heeft een zeer goed hechting op aluminium en is lichtgrijs van kleur, maar het kan zeer goed ook gebruikt worden op ander metalen en vele kunststoffen en kan ook delen aan elkaar lijmen. Kneedbaar aluminium is van 60 minuten te schuren en volledig overschilderbaar.

LET OP:

Temperatuurbestendigheid van - 100 ºC tot ongeveer + 180 C , waarbij moet worden aangetekend dat bij een temperatuur van plus minus tussen 90 en 180 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen meestal geen probleem.
Boven de 180 º C. niet bruikbaar.

Schrijf een recensie

Notitie: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 1680
  • Productcode: Kneedbaar aluminium 54 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 15.98
  • Ex-belasting: € 13.21
  • 2of meer€ 14.75
  • 5of meer€ 12.95

Tags: kneedbaar, aluminium, opvullen, van, gaten, lasnaden, lijmen, van, staal, beton, harde kunststoffen