Kneedbaar metaal van Mesa 54 gram lijmen en gatenvullen boven en onderwater

Kneedbaar metaal van Mesa 54 gram lijmen en gatenvullen boven en onderwater

Kneedbaar metaal van Mesa is een eenvoudig te verwerken epoxy gevuld met metaal deeltjes.

Met Mesa kneedbaar staal kunt u ook onderwater lijmen en het hoeft niet droog te zijn, het lijmt en vult eenvoudig alle gaten op b.v. aan de verwarmingsbuizen, kranen, de auto radiator, gaten in muren, vloeren en naden en kieren.

Het kneedbaar staal is eenvoudig in gebruik, eenvoudig de benodigde hoeveelheid afknippen en even kneden tot het mooi gemengd is (egaal van kleur) aanbrengen indien mogelijk ook tussen de barst/naad/kier drukken goed aandrukken en 45 minuten laten uitharden (bij 20 °C). Het kneedbaar staal dicht ook eenvoudig gaten in uw vijver de vijver hoeft u niet leeg te laten lopen het hard ook uit onder water.

Met Mesa kneedbaar staal haalt u een professionele epoxylijm in huis die tot 120°C goed blijft en heeft een piek belasting van 300 °C. Het kneedbaar staal is na 45 minuten te schuren en overschilderbaar.

Gebruiksaanwijzing:
De te gebruiken hoeveelheid kneedbaarstaal afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal handwarm wordt, aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is uitgehard, na 2 uur uitharding is schuren en boren mogelijk. MESA Kneedbaarstaal  is ook onder water aan te brengen   dus ook ideaal voor gaten als het onder water of op vochtige plekken gebruikt wordt, u hoeft dus ook uw radiator niet leeg te halen.
Temperatuurbestendigheid van - 100 ºC tot ongeveer + 300 ºC , waarbij u rekening moet houden dat bij een temperatuur van plus minus tussen +180 en 300 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en licht kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen geen probleem.

Waar wordt kneedbaarstaal het meest voor gebruikt: Het opvullen van gaten in een waterleiding, oliecarter, motorblokken, accubakken, benzinetank. Het opvullen van verkeerd of te groot geboorde gaten. in o.a. staal, hout, steen, beton. 

Het afdichten van radiatoren (in huis en in de auto).

Het opvullen van gaten in de carrosserie van een auto, boot of caravan. U hoeft de leidingen, oliecarter, etc. niet leeg te halen.  
Het kneedbare staal van MESA is ook onderwater en op natte delen te gebruiken!

Schrijf een recensie

Notitie: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 1892
  • Productcode: Kneedbaar metaal 54 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 15.98
  • Ex-belasting: € 13.21
  • 2of meer€ 15.00
  • 5of meer€ 13.95

Tags: kneedbaar, metaal, staal, vulen, opvullen, van, gaten, naden, en, lijmen, van, staal, vijver, onderwater, soorten