Glas lijmen op glas

 

Bekijk onze glaslijm producten hieronder en bestel de gewenste hoeveelheid.

Heeft u vragen? U kunt ons een e-mail sturen via ons contactformulier of gemakkelijk contact opnemen via onze whats app of de telefoon.

We hebben ook voordelige set’s inclusief een UV lamp om glaslijm snel en goed te laten uitharden.

Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Glas lijmen, Glas op glas lijmen lijkt een klus waar u niet eens aan wilt beginnen.

Glas lijmen is een optie wanneer een duurder glazen voorwerp valt en in twee of drie stukken breekt. Dan is glas op glas lijmen ineens een uitdaging geworden. Zo groot is die uitdaging overigens niet wanneer u gebruikmaakt van de juiste producten. U heeft twee of drie dingen nodig. De juiste ontvetter, kwalitatieve glaslijm en eventueel een UV-lamp wanneer de zon niet op volle sterkte schijnt en u geen gezichtsbruiner of zonnebank heeft. Een flinke klus? Welnee, binnen een half uur bent u klaar én is de lijm droog.
Altijd voordat u aan de slag gaat met glaslijm de delen goed ontvetten.

Glas lijmen op glas

Het kan iedereen overkomen: u breekt een mooie glazen vaas, door een val breekt er een spiegel in uw woonkamer of een ander glazen voorwerp moet eraan geloven. In dat geval is het belangrijk dat u over de juiste materialen en hulpmiddelen beschikt, om dat glazen voorwerp alsnog aan elkaar te lijmen. Het is immers helemaal niet nodig om meteen een nieuwe spiegel of ander glazen voorwerp te kopen. Glas op glas lijmen is een veel goedkopere oplossing!

Bij een speciaalzaak vindt u hoe dan ook het allerbeste materiaal en gereedschap om uw glazen vaas, spiegel of eender welk ander voorwerp weer als nieuw te maken. Kwalitatief gereedschap, een beetje kennis en kunde en een gezonde portie inzicht zijn voldoende om goede herstellingen uit te voeren!

Waarom is glaslijm van bij een speciaalzaak nu precies zo de moeite waard, en wat kunt u zoal van het uitgebreide aanbod verwachten? Hieronder vindt u meer info over het gamma, en de voordelen van kwalitatieve glaslijm voor kleine klussen in en rondom het huis of uw bedrijf!

Het uitgebreide aanbod aan glas op glas lijmen van Mesa Products

Een van de belangrijkste hulpmiddelen bij het herstellen van glazen voorwerpen is natuurlijk lijm. De lijm moet van uitstekende kwaliteit zijn, en daar kunt u bij een gespecialiseerd aanbieder op rekenen. Bij Mesa Products vindt u een uitgebreid aanbod aan glas op glas lijmen. Ook zijn glas lijmen op metaal, glas lijmen op kunststoffen en glas lijmen op rubber mogelijkheden, dankzij de juiste soorten lijm!

Heel wat glaslijmen zijn geschikt voor het aaneenlijmen van verschillende stukken glas, maar ook bijvoorbeeld plexiglas. Van een ruit van een veranda tot een plexiglas onderdeel in de infrastructuur van uw bedrijf, er zijn meer dan genoeg toepassingsmogelijkheden van dergelijke lijm. Dunne UV-glaslijm komt in uiteenlopende hoeveelheden, zoals 10 of 20 gram, waardoor u voor uw situatie ongetwijfeld de juiste hoeveelheid vindt. Daarbij bevatten de meeste lijmen ook speciale eigenschappen, zoals dat bij niet-druppende glaslijm of extra vullende glaslijm het geval is.

Naast het standaard aanbod aan glas lijmen voor verscheidene toepassingen bestaan er ook sets, waarbij de lijm gecombineerd wordt met een handig UV-zaklampje. Dit maakt het mogelijk om tijdens het lijmen een beter beeld te hebben op de positie van de verschillende stukken glas en de precieze positie van het glas. Ook kunt u zo de lijm nauwkeuriger aanbrengen, wat het uitzicht van het glazen voorwerp natuurlijk alleen maar ten goede komt!

Glaslijm: van 10 gram tot 250 gram, alles kan!

Bij Mesa Products bent u zeker van de beste kwaliteit lijm, dat is zeker. Ook kunt u verscheidene doseringen vinden: van kleine potjes lijm van slechts 10 gram tot grote potjes van wel 250 gram, er zijn geen grenzen. Of u nu een klein glazen lampje wilt herstellen of veel glaslijm nodig heeft voor het herstellen HR+++ glas, er bestaan altijd opties bij uw speciaalzaak.

Ten slotte garanderen alle lijmen een onzichtbaar effect op het glas, waardoor de originele uitstraling en structuur van het glazen voorwerp niet wordt verstoord. Het resultaat? U kunt alle glazen voorwerpen er weer als nieuw doen uitzien. Ontdek het uitgebreide aanbod aan lijmen voor glas, alsook de mogelijkheden voor glas lijmen op metaal, glas lijmen op kunststoffen en glas lijmen op rubber. Meer dan genoeg mogelijkheden om zelf als een échte professional te klussen!