Glas lijmen is eenvoudig met de Mesa glaslijm 20 gram, voor het lijmen van glas, plexiglas lexaan eenvoudig onzichtbaar glaslijmen.

Glas lijmen is eenvoudig met de Mesa glaslijm 20 gram, voor het lijmen van glas, plexiglas lexaan eenvoudig onzichtbaar glaslijmen.

Glaslijm is een UV-lijm die onzichtbaar glas, plexiglas,lexaan en kristal lijmt ook ideaal voor de binnenspiegel in de auto.

De glaslijm is een gel (stroperige) UV lijm die uithard met zonlicht of een UV-lamp(je).

De Mesa glaslijm is een makkelijk verwerkbare lijm die mits goed ontvet altijd voor een glasheldere verlijming zorgt. Met Mesa glaslijm haalt u een erg professionele lijm in huis die niet alleen in de meubelindustrie gebruikt wordt voor b.v. display's glazen tafels etc. Ook uw binnenspiegel van de auto wordt hier eenvoudig mee gelijmd.

Gebruiksaanwijzing: De vlakken ontvetten met pure aceton, droogwrijven met een doekje/keukenrol, dan de UV lijm opbrengen, stevig aandrukken en dan kunt u het met behulp van zonlicht, gezichtsbruiner of een UV lamp laten drogen, na 1 uur is er een PERMANENTE verbinding ontstaan.
Er moet ALTIJD een zijde lichtdoorlatend zijn, de UV lijm lijmt ook rookglas (mits u een UV lamp(je) gebruikt! Mesa glaslijm is geschikt voor binnenspiegels in de auto, metaal, rubber, steen, beton, hout, plexiglas, rvs, etc op glas te lijmen

Ook kunt u een uv lampje bestellen om de glaslijm vele malen sneller uit te laten harden.

Uitgebreide omschrijving:

Om onzichtbaar glas en plexiglas te kunnen lijmen op diverse materialen bent u een speciale glaslijm nodig, de glaslijmen ook wel UV lijm genoemd harden uit door middel van UV licht (de zon of een lanp(je)
In ons assortiment vindt u alle materialen om onzichtbaar glas te kunnen lijmen op o.a. metaal, rubber, hout, beton, porselein, keramiek enzovoorts.

Kristal kunt u ook lijmen met de glaslijm maar de speciale kristallijm is iets meer geschikt omdat het een dunnere lijm is als de glaslijm van MESA.

Voordat u glas gaat lijmen is het belangrijk oude lijmresten te verwijderen en het materiaal glas, plexiglas, metaal, kristal, rubber etc. goed te ontvetten, aanbevolen wordt MESA ontvetter of bij harde materialen pure aceton, verkrijgbaar bij elke drogist.
Hoe gaat glas lijmen in zijn werk?
 

De glaslijm/plexi-glaslijm hard niet uit zonder UV licht:

Het beste is rustig de lijm op te brengen, de materialen op de goede plaats aan te brengen en dan pas met een UV lamp(je) erop te gaan schijnen of het dan in de zon te houden. (LET OP MESA glaslijm en kristallijm hard uit met zonlicht dit geld lang niet voor ALLE glaslijmen/kristallijmen)!

Hoe groter het UV licht oppervlak hoe sneller de glaslijm/plexiglaslijm of kristallijm uithard, dus een led lampje van 9 led' s doet er niet alleen langer over maar kan ook een kleiner oppervlak goed lijmen.
Wilt u glaslijm of kristallijm gebruiken houd u dan rekening emt het volgende, een ledlampje van 9 led' s zal ongeveer 2 cm2 goed uitharden, een 51 led' s lamp zal ongeveer 10 cm2 glaslijm goed uit laten harden en een UV lamp professioneel ongeveer 50 cm2
Dus wilt u verantwoord en onzzichtbaar glas limen? Gebruik de MESA glaslijm/UV lijm en laat het uitharden met behulp van de son (ongeveer 15 minuten) of een uv lamp(je) (ongeveer 4 minuten)


Twijfelt u nog welke lijm geschikt is? raadpleeg onze Lijmwijzer.

Schrijf een recensie

Notitie: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 2165
  • Productcode: Glaslijm 20 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 19.99
  • Ex-belasting: € 16.52
  • 2of meer€ 18.75
  • 5of meer€ 17.50

Tags: Glaslijm, voor, het, lijmen, van, glas, plexiglas, lexaan, eenvoudig, onzichtbaar, glaslijmen