glaslijm-uv-lijm
Glaslijm, uv-lijm 10 gram om plexiglas, glas, lexaan te lijmen.

Glaslijm, uv-lijm 10 gram om plexiglas, glas, lexaan te lijmen.

15,95

(1 klantbeoordeling)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 14,36 13,24 11,96

14 op voorraad

Klanten kochten ook

glaslijm-uv-lijm + doseernaaldjes industrielijm, secondelijm + Ontvetter van Mesa
Prijs voor combikoop:   26,85

Beschrijving

Glaslijm / uv-lijm van Mesa.

Glaslijm Uv-lijm van Mesa is een makkelijk te verwerken uv-lijm, het droogt helemaal transparant op en had uit door middel van zonlicht of een UV-lamp(je)
De Mesa glaslijm, uv-lijm van 10 gram is voldoende voor ongeveer 20cm2 te lijmen, het zit in een zwarte fles die geen uv licht toelaat waardoor de lijm nooit uithard in de verpakking.

Uitgebreide instructies over hoe u nu het beste glas kunt lijmen inclusief een uitgebreide handleiding vind u op ons blog (glaslijm hoe gebruik je dat)

Zolang één van de materialen wél UV-licht doorlaat, is glaslijm een prima optie. Het lijmen van glas op metaal is bijvoorbeeld geen enkel probleem, omdat het glas UV-licht doorlaat. Wilt u echter metaal op metaal lijmen, dan kan dit niet met de UV-lijm rookglas kunt u ook met deze lijm lijmen mits u een zwaardere UV lamp erbij gebruikt, b.v. de 51 led’s lamp.

Tip:

Bent u van plan aan de slag te gaan met uv-lijm, maar is het niet hoogzomer en schijnt de zon niet volop? Denk dan aan een UV lamp erbij kopen zodat u de lijm gemakkelijk kunt laten drogen.

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg

1 beoordeling voor Glaslijm, uv-lijm 10 gram om plexiglas, glas, lexaan te lijmen.

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Heel makkelijk toepasbaar, de onderdelen zitten goed vast en de lijm droogt volledig doorzichtig op. De randen van de lijm zijn nog wel een beetje te zien als de lijm niet goed verspreid is. Veel beter dan mijn acryfix 192 lijm die ik eerder had gebruikt voor mijn plexiglas.

Voeg een beoordeling toe