Beoordeling

Dirk

Na levering van een niet voldoende werkbaar product, ontving ik zonder discussie een nieuw product dat uitstekend werkt. Hulde voor de service!

Dirk
06/12/2019
H .N ikieboer

Jaren geleden op een braderie flesje gekocht. Nu nieuwe besteld. Steekt ver uit boven andere zgn seconde lijmen. Grandioze kleefkracht

H .N ikieboer
03/12/2019
H.A. van der Woude

De seconden verwijderaar heeft perfect gewerkt. Onze vaas zat vast geplakt op glas en dat al circa 4 weken lang. Na 3 x de verwijderaar gebruikt te hebben was de vaas weer los. Het heeft ook geen vlekken achter gelaten. Kortom prima spul!!!

H.A. van der Woude
15/11/2019
JOLANDA

Mijn man had secondenlijm gemorst op ons nieuwe composiet aanrechtblad. Had het zelf niet gemerkt ik kwam daar later achter en kon wel huilen van ellende. Gezocht op internet en daar goede recensie gelezen over de lijmoplosser van Mesa en inderdaad een super product !! Paar druppels er op de lijm uitspreiden met een wattenstaafje en een paar minu

JOLANDA
21/10/2019
Bea Blaauw

Prima product! Wij hadden per ongeluk secondenlijm op ons aanrechtblad gekregen. Alle lijmresten zijn gelukkig verwijderd dankzij dit product.

Bea Blaauw
15/10/2019
Carlos

voldoet aan de verwachting en snel geleverd

Carlos
24/09/2019
Clemens Blaauwgeers

Sterke lijm. Alleen jammer dat het loslaat in warm/heet water.

Clemens Blaauwgeers
24/09/2019
V.M.C. Mulder

Het werkt heel goed. Ik had een armband (goud) die ik bleef verliezen. Die heb ik 18 jaar geleden vast gelijmd met seconde lijm. Het bleef al die jaren vast zitten. Nu moet ik een MRI, dus het moest er af. Heel goed product.

V.M.C. Mulder
17/09/2019
Pieter Zevenbergen

Uitstekende lijm, voor een acceptabele prijs!

Pieter Zevenbergen
17/09/2019
Marnix

een prima product. Ik had een strook van 10 cm op mijn kunststof koplamp. Met de lijmverwijderaar en polish heb ik de lijm geheel weg gekregen zonder de kunststof koplamp te beschadigen wat bijvoorbeeld met aceton zou gebeuren.

Marnix
19/08/2019
P.J. van Schendel

Omdat het in mijn geval om uitgeharde secondelijm op autolak ging ben ik lang op zoek geweest naar een goed en veilig produkt om dit te verwijderen. Uiteindelijk de Mesa lijmverwijderaar besteld en met enige twijfel aan de slag gegaan, maar het resultaat was perfect! De lijm verdween als sneeuw voor de zon zonder schade aan de autolak. Zeer tevrede

P.J. van Schendel
16/08/2019
N. Stadhouders

Werkte perfect, ideaal voor een kluns als ik

N. Stadhouders
16/08/2019
Duncan

Ik zocht een goede lijmverwijderaar om wat plekjes gemorste secondenlijm van een kostbare gelakte gitaar te verwijderen zonder de hoogglans lak aan te tasten. Toen ik de omschrijving van dit product las, leek dat het meest geschikt. Inmiddels heb ik de verwijderaar gebruikt door het op een wattenstaafje te druppelen en daarmee de lijmplekken zacht

Duncan
12/08/2019
roelanda mars

Super tevreden. Ik had een tube secondelijm, die lek was, op mijn aanrechtblad liggen. Hier had ik een flinke vlek lijm aan over gehouden. Mesa lujmverwijderaar kwam een paar dagen later. Hiermee kreeg ik langzaam laagje voor laagje de lijm eraf. Zelfs het aanrechtblad heeft hier geen vlekken aan over gehouden.

roelanda mars
12/08/2019
Karin

Heel goed product. Ik had secondelijm geknoeid op het aanrechtblad, en ik kon dit zonder problemen verwijderen. Gewoon de eenvoudige instructie volgen die bij het product zit en het komt goed. Echt een prima product.

Karin
07/08/2019
Jerry Rietveld

Secondelijm gemorst op stenen aanrecht. Kreeg het met andere middelen niet ervan af. Uiteindelijk ten einde raad het middel aangeschaft. Een beetje sceptisch maar het heeft gewerkt. Zeer tevreden met het resultaat.

Jerry Rietveld
29/07/2019
Dirk Jan Boonstra

Ontzettend goede lijm. Werkt echt goed, ik heb nog geen lijm gezien dat plastic en metaal zo goed verlijmd.

Dirk Jan Boonstra
29/07/2019
J. Timmers

PRIMA LIJM EN SNEL GELEVERD

J. Timmers
29/07/2019
Joyce Meijer

Mesaproducts doet het gewoon: ik betaal vooraf en de bestelling wordt zeer snel geleverd. Bij mij was dat vandaag bestellen, morgen in huis. Dus mijn lijm bestel ik altijd bij Mesaproducts.

Joyce Meijer
29/07/2019
ER de Haas

perfect. Fast delivery, product works as described.

ER de Haas
29/07/2019
H. Zweers

Ik had deze lijm al eerder gehad van U en bevalt goed, vandaar dat ik het nu weer besteld heb.

H. Zweers
29/07/2019
Jasper

Top de levering was al de volgende dag en de lijm is super goed. ik zorg dat ik die altijd in huis heb en bewaard het in de diepvries

Jasper
29/07/2019
De Vos Jozef

Alles ok. Product werkt prima en goed op tijd geleverd.

De Vos Jozef
29/07/2019
G.Damen

Het is een prima lijm want ik gebruik het al zeker 7 a 8 jaar voor het lijmen van allerlei producten, een prima lijm.

G.Damen
29/07/2019
Marjan

Top spul!! helemaal blij.

Marjan
29/07/2019
schuitmaker

Heb het produkt nog niet in huis dus kan het niet beoordelen

schuitmaker
27/07/2019
A .van Dijk

Ik gebruik de lijm al jaren ik vindt het een zeer goede lijm ik lijm er van alles mee en het blijft goed aan elkaar zitten ik ben zeer tevreden een echte aanrader

A .van Dijk
27/07/2019
Kristian

Snelle levering zoals beloofd

Kristian
05/12/2018
Sebastiaan Renes

Ik gebruik deze lijm al lange tijd en ik kan met zekerheid zeggen dat dit volgens mij de beste lijm is die ik ken. Ik lijm er kastdeurtjes mee van de caravan, beeldjes, auto onderdelen, alluminium, werkelijk alles. Echt super lijm.

Sebastiaan Renes
19/09/2018
F. T.H.

heel fijne lijm om mee te werken, sterk, makkelijk verwerkbaar en erg goed te bewaren, stond hele dag open en is nog steeds prima.

F. T.H.
16/07/2018
V. Beek

Snelle levering, goede lijmen, duidelijk en adequate uitleg op vragen.

V. Beek
16/07/2018
Mw. Regeling

Bestel om 17.00 uur en de volgende dag al in huis. Snelle verzending en goede lijmen! Fijn een lijmspecialist online.

Mw. Regeling
16/07/2018
R. oosterik

Goede snel antwoorden op E-Mail daarna de lijm eenvoudig besteld en snel tuis gehad.

R. oosterik
15/06/2018
L. Derksen

Snelle levering gratis verzending goede lijmsoorten

L. Derksen
15/06/2018
F. Steneker

Geweldig de glaslijm is zo droog, kan er ook een best mooi groot valk tegelijk mee lijmen, ligt goed in de hand, solide een goede koop. Makkelijk dat er al batterijen inzitten. TOP!

F. Steneker
28/05/2018
W. Rademaker

Wat een mooi resultaat. Snelle levering

W. Rademaker
13/05/2018
S. Klaster

Alles perfect, snel bezorgd, top producten geen enkele klacht

S. Klaster
13/05/2018
F. Uiterwaal

Snelle bezorging zoals belooft. Een betrouwbare leverancier.

F. Uiterwaal
13/05/2018
Paul Claessens

Super goede goede lijm en de levering was ook snel.

Paul Claessens
21/02/2018
E vd Schaaf

Een erg makkelijke glaslijm om glas te lijmen samen met de uv lamp ging het eenvoudig en snel nu na 6 maand zit het glas nog steeds vast. De glaslijm is een erg goed bevallen product

E vd Schaaf
01/02/2018
E.Lodewijk

Wat een goed product, samen met de kristallijm gebruikt en met de glaslijm voor displays van Lexaan. Geweldig resultaat binnen seconden! De lamp is onmisbaar geworden, fijn dat er zelfs batterijen in zitten.

E.Lodewijk
15/01/2018
E. ter Wijk

Geweldige service goede producten en erg goede uitleg per E-Mail

E. ter Wijk
24/12/2017
Eutienne

Wat een goede lijmen een verademing de lijm die ze adviseren doet het ook. lijmprobleem? ik weet waar ik zijn moet in het vervolg.

Eutienne
24/12/2017
David

Ik ga nooit meer andere Cyanoacrylaat lijm kopen. Dit spul (Super+) is werelds.Het verwerkt erg makkelijk en natuurlijk is de lijmverbinding erg sterk. De tip is om vooral niet teveel te gebruiken, en natuurlijk te zorgen dat vingers ed. niet worden verlijmd.Het werd snel verzonden, erg fijn.

David
30/10/2017
Marie-Claire

Dit is een echt sterke lijm, droogtijd ietsje langer maar erg goed vast en makkelijk te verwerken. Heb er schoenen van de kinderen mee gedaan, nu na maand zit het nog steeds muurvast, scheelt veel schoenmakers kosten, een kind kan de was doen.Ook veel andere dingen ermee gelijmd perfect.

Marie-Claire
24/10/2017
H. Geerdink

snel geleverd knappe lijmen goede prijs erg fijn gratis verzending

H. Geerdink
14/10/2017
Anoniem

Heel makkelijk in gebruik hard snel uit

Anoniem
11/10/2017
Anoniem

Wat een sterke lijm, erg goed

Anoniem
26/09/2017
Anoniem

lang naar gezocht hoorde dat het niet meer te krijgen was, gelukkig weer gevonden als jaren een gebruiker van dit fantastische product

Anoniem
22/09/2017
Barendtz

Samen met de 51 led lamp werkt het uitstekend, snelle verzending goede track trace

Barendtz
22/09/2017
Anoniem

De sterkste lijm die ik ken, gebruik het al jaren bevalt geweldig

Anoniem
22/09/2017
Anoniem

Wat een mooi artikel, eenvoudig te verwerken erg goed, snel en extreem sterk

Anoniem
22/09/2017
A. Ludwich

Goede uitleg, erg goede werking snelle verzending, alles prima verlopen!

A. Ludwich
22/09/2017
Anoniem

Topwinkel!

Anoniem
22/09/2017
Anoniem

Snel, sterk en superlijm tot nu toe de sterkste secondelijm die ik gehad heb prima te bewaren in de diepvries.

Anoniem
18/09/2017
F.A.

Gewoon Prima product voor goede prijs! lampje erbij gebruikt werkt snel en eenvoudig

F.A.
18/09/2017
E. Venenberg

vrijdag besteld zaterdag geleverd, goede producten fantastisch snelle levering A+++

E. Venenberg
18/09/2017
F. Abbink

Deze lijm al jaren op Beverwijk gekocht, nu ze daar niet meer staan online! Snelle levering erg goede lijm!

F. Abbink
14/09/2017
M. Mensink

TOP, is even werk maar dan heb je ook wat had secondelijm op het houten aanrechtblad geknoeid, wat erop 60 seconden laten inwerken en het lost op, wel half uurtje werk van gehad 5x herhaald maar top!!

M. Mensink
13/09/2017
sander

top product super snel in huis zeer tevreden! ook nog eens lang houdbaar alleslijm.nl bedankt!

sander
07/09/2017
A.B.

Gewoon top, snel in huis goede producten!

A.B.
27/08/2017
Martijn

Geweldige lijm voor telefoon reparatie, eenvoudig aan te brengen makkelijk zo niet extreem makkelijk te verwerken en super snel vast, uv lampje 9 led' s van MESA gebruikt.

Martijn
24/08/2017
Derksen

Geweldig eenvoudig te gebruiken met de kristallijm!

Derksen
17/08/2017
Derksen

Geweldig eenvoudig te gebruiken zeker samen met het 9 led' s U`v lampje!

Derksen
17/08/2017
A. Langewaard

Erg goede lijmen en snelle verzending, alles ging prima! Makkelijk dat de lijm door de brievenbus komt, je hoeft er niet voor thuis te blijven!

A. Langewaard
14/08/2017
Anoniem

Geweldig product, bronzen beeld ermee gelijmd super! goede kleur ook mooi donker " brons"

Anoniem
02/08/2017
H. Van Veen

Geweldige lijmen snelle verzending betroiwbaar adres.

H. Van Veen
29/07/2017
Colijn

Wat een geweldige lijm, echt BERESTERK!! half jaar geleden gekocht en er mijn koplamp van de auto mee gelijmd, en een rubber voor de ophanging van de motor! Beide nog TIP TOP!

Colijn
20/07/2017
L. Lowik

Erg goed werkende lijm, bumper ermee gerepareerd nu 6 maand geleden, zit nog steeds vast en blijft vast! Regelmatig de wasstraat bezocht!

L. Lowik
10/07/2017
Anoniem

Perfecte kristallijm snel geleverd! Goed werkend lampje erbij erg goed dat er zelfs batterijen bij zitten.

Anoniem
10/07/2017
M. Bakker

Goede webshop, snel verstuurt doet wat het beloofd goede omschrijvingen top kristal lijm!

M. Bakker
08/07/2017
B. Vermeulen

Super product! groene aanslag en mos verwijderaar!! Doet wat beloofd wordt, opspuiten en ECHT klaar!! na 5 dagen was alle mos en groene aanslag weg, nu even afwachten of het inderdaad 1-2 jaar weg blijft maar so far so good!

B. Vermeulen
04/07/2017
Anoniem

Glaslijm + zaklamp 51 led' s Goede producten!! Top dat inclusief batterijen geleverd wordt, gelijk klaar voor gebruik dus.

Anoniem
04/07/2017
Mats Kerstens

Goed snel geleverd, producten erg goed, snelle levering betrouwbaar adres.

Mats Kerstens
04/07/2017
Hiemstra

Snelle verzending, super die Super+ lijm Goed mail contact na 2 vragen snel antwoord en duidelijke informatie

Hiemstra
16/06/2017
H. Stuurwold

Goede producten goed advies helder in communicatie Snelle verzending!

H. Stuurwold
15/06/2017
Anoniem

UV lijm lijmt eenvoudig glas, onzichtbaar de 51 led' s UV lamp laat het erg snel en mooi opdrogen. Super de gratis verzending!

Anoniem
15/06/2017
A. Unsurorlu

Snel goed lijm

A. Unsurorlu
15/06/2017
Samuel Oosterink

Goede kwaliteit snelle verzending duidelijke gebruiksaanwijzingen.

Samuel Oosterink
08/05/2017
Patrick

Kneedbaar staal werkt geweldig heb mijn vijver weer dicht zonder het water eruit te hoeven laten lopen!

Patrick
08/05/2017
Anoniem

Goed bedrijf doet wat het beloofd verzend dezelfde dag nog, lijmen zijn van erg goede kwaliteit. Bestelde nu voor de 3e keer en elke keer gewoon goede ervaringen, voor mij geen andere lijmwinkel meer!

Anoniem
08/05/2017
F. Wassenaar

Super de kristal lijm lijmt eenvoudig de gebroken stukken en je ziet er niks van. Snelle verzending, TOPBEDRIJF!

F. Wassenaar
08/05/2017
M. Stabel

Gewoon een prima product, dat voor de verandering wél doet wat het belooft. Super + is een uitstekende lijm; ik was er bijzonder mee geholpen. Communicatie met bedrijf is helemaal in orde en gratis verzenden is natuurlijk nooit verkeerd. Mijn complimenten!

M. Stabel
11/08/2016
KZG

Kwaliteit super en snel geleverd

KZG
25/04/2016
KZG

Top spul

KZG
25/04/2016
A.Makkinga

Werkt erg mooi dicht goed af en is makkelijk te verwerken Eerste keer besteld kom zeker terug Goed advies per mail

A.Makkinga
25/04/2016
KZG

Super service snel verstuurd

KZG
25/04/2016
Anoniem

Erg sterke mooi vullende lijm Werkt zoals omschreven

Anoniem
25/04/2016
kristian

Top

kristian
19/04/2016
Herman

Lijm werkt goed mooi helder Snelle verzending

Herman
07/04/2016
Kzg

Super lijm en snel geleverd

Kzg
23/02/2016
Herman

Goede lijm lijmt mooi en helder makkelijknin gebruik snelle verzending

Herman
16/02/2016
Anne

Zeer snelle reactie per mail op mijn vraag en een goed product. Een aanrader! Sterke punten Snelle reactie per mail op de vraag

Anne
07/01/2016
de Sjef

Goed product & goede know-how (bouwmarkt of speciaalzaak kan daar niet aan tippen). Goed dat er dit soort online specialisten zijn. Sterke punten Uniek product (lijm voor PE / PP) Verbeterpunten of tips Betalen via Ideal liep niet zoals ik gewend ben. Kwam op interface van Multisafepay.nl. Moest ik weer registreren. Was onduidelijk. Heb afgebroken.

de Sjef
07/01/2016
ALB Fasteners

Super goed Sterke punten Vlotte levering Verbeterpunten of tips Bij bestellen vanuit buitenland met BTW n° Automatisch prijzen zonder BTW

ALB Fasteners
07/01/2016
Tom

Verbeterpunten of tips t Kan een persoonlijk dingetje zijn, maar bij twee achtereenvolgende bestellingen liep het niet lekker met de betalingen. Meestal kom je - in mijn geval- rechtstreeks bij ideal. Bij de tussenstap van multisafepay maakte ik verschillende keren mee dat de betaling en de bestelling blokkeerden. tweede: de informatie op de websi

Tom
07/01/2016
Ben

UV-lijm gebruikt om glazen tafelblad vast te lijmen op metalen frame. Na het aanbrengen van de lijm heeft de tafel een tijd onder de zonnehemel gestaan. Inmiddels zit het blad alweer enkele weken... Sterke punten UV-lijm gebruikt om glazen tafelblad vast te lijmen op metalen frame. Na het aanbrengen van de lijm heeft de tafel een tijd onder de zonn

Ben
07/01/2016
M. Hollen

De lijm is super. De kristallijm met name voor swarovski werkt fantastisch. Een echte aanrader. Ik blijf u website volgen. Met dank en succes. M. Hollen. Sterke punten De lijm is super. De kristallijm met name voor swarovski werkt fantastisch. Een echte aanrader. Ik blijf u website volgen. Met dank en succes. M. Hollen.

M. Hollen
07/01/2016
H. ten Brincke

Snel geleverd en een goede UV lijm voor glas, lijmt eenvoudig in de zon Sterke punten Duidelijke omschrijving goede producten Verbeterpunten of tips geen

H. ten Brincke
07/01/2016
Studio Arts

Goed Sterke punten snelle levering en duidelijk antwoord op vragen. Verbeterpunten of tips geen

Studio Arts
07/01/2016
A. Ursem v.d. Burg

Prima Sterke punten De snelle levering en voortgang van de verzending Verbeterpunten of tips Op de site vind ik niet gemakkelijk terug welke lijm er verkocht wordt tijdens demonstraties op markten of beurzen. De lijm dus voor privé gebruik

A. Ursem v.d. Burg
07/01/2016
P/J. Brouwer

Dit bedrijf komt zijn afspraken na die hij op zijn website doet Sterke punten Afspraken nakomen

P/J. Brouwer
07/01/2016
Prive

Wij hebben met het bedrijf nooit moeilijkheden gehad, alles is perfect verlopen. Sterke punten Wij gebruiken mesa lijm, ik denk reeds 20 jaar, waarvan ik het eerste flesje op de zwarte markt heb gekocht. Er wordt van alles mee gelijmd, het product werkt prima, nooit moeilijkheden. Verbeterpunten of tips Het zou leuk zijn, zoals eerder is geweest, o

Prive
07/01/2016
H. Weltevree

Zeer goed, duidelijk antwoord op E-Mail en eat het bedrijf aanbeveelt werkt ook echt zo. Super die lijmspecialist online, erg snel antwoord op E-Mail zelf’s s’avonds laat (23.00 uur) Sterke punten Zeer goed, duidelijk antwoord op E-Mail en eat het bedrijf aanbeveelt werkt ook echt zo. Super die lijmspecialist online, erg snel antwoord op E-Mail zel

H. Weltevree
07/01/2016
A. van Beek

Pe Pp lijmset buitenshuis Sterke punten Erg duidelijke site erg goede lijmproducten de pe primer en de lijm doen wat het moet doen mijn tuintafel zit weer vast

A. van Beek
07/01/2016
Henk K.

Industrielijm dun Sterke punten Erg snelle levering en de secondelijm is echt beresterk en snel. Metaal op hout is eenvoudig gelijmd. Ook de veiligheids bladen erg goedEcht professioneel en goede lijm winkel Verbeterpunten of tips geen alles geheel duidelijk

Henk K.
07/01/2016
Wagenaar H.

Zeer goed Sterke punten Het bedrijf doet wat ze beloofd, de lijm is echt geweldig precies zoals op de site vermeld. Verbeterpunten of tips geen verbeterpunten alles zeer voorspoedig verlopen

Wagenaar H.
07/01/2016
Kees Mol

Netjes en verzorgd plus een snelle levering Sterke punten Netjes en verzorgd plus een snelle levering

Kees Mol
07/01/2016
Thijs

Goed Sterke punten Snelle levering en goede product informatie

Thijs
07/01/2016
Margrietjes

Uitstekend bedrijf om zaken mee te doen. Je krijgt wat je besteld en ook nog super snel. Sterke punten Website is duidelijk. Super snelle verwerking en levering van de order.

Margrietjes
07/01/2016
Vandoale

Lijm besteld, werd wel later geleverd dan verwacht. De lijm is van uitstekende kwaliteit Sterke punten Lijm besteld, werd wel later geleverd dan verwacht. De lijm is van uitstekende kwaliteit

Vandoale
07/01/2016
T. v.d. Kolk

Goed Sterke punten Goed Verbeterpunten of tips Geen

T. v.d. Kolk
07/01/2016
J. van Kammen

Goeie informatie en snel geleverd Sterke punten een hele goeie supet lijm Verbeterpunten of tips meer telefonisch berijkbaar zijn

J. van Kammen
07/01/2016
W. van Dongen

Het product wat uitgegeven wordt doet ook wat er over vermeld staat. Sterke punten Zie score hierboven Verbeterpunten of tips Ga zo door.

W. van Dongen
07/01/2016
W.M. Dorrestijn

Goede ervaring Sterke punten uitstekende service en prompte levering. Verbeterpunten of tips Indien foutief is gekozen bij een betaalkeuze is terug halen een hele toer c.q. voor een digi-beet niet te doen.

W.M. Dorrestijn
07/01/2016
Bijoutas

Ben tot nu toe zéér tevreden. snelle service, goede afhandeling en top product.

Bijoutas
07/01/2016
C. Velle

Heel snel geleverd, de lijm zal de tijd leren hoe goed het is

C. Velle
07/01/2016
Hermeling

Na vervelende aflevering correcte oplossing Sterke punten lijm is goed Verbeterpunten of tips misschien afz vermelding op bestelling

Hermeling
07/01/2016
Anoniem

Alles verliep vlot. Lijm is goed bevallen. Ik ga meer bestellen! Sterke punten Gratis verzending. Sterke lijm!

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Potje Black cyanoacrylaat lijm 10 gram besteld en snel geleverd Sterke punten bij de punten klantvriendelijkheid en after sales heb ik geen mening, maar dat kon ik niet kiezen

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Snelle levering, maar de lijm mag toch iets beter werken, ook als de lijm in koelkast heeft gestaan duurt het echt een hele tijd voor hechting. Verbeterpunten of tips ik vind het erg prijzig voor zo weinig lijm. En de UV glas lijm laat wel degelijk los. Heb het opnieuw moeten bevestigen met de uv lamp. Reactie Alleslijm.nl: Hallo;Bedankt voor uw

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Alles goed verlopen. bestel zeker weer

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Makkelijk besteld en snel geleverd Sterke punten snelle levering, geen verzendkosten

Anoniem
07/01/2016
Erica van Laren

Ben altijd tevreden Sterke punten snelle levering en goede kwaliteit producten Verbeterpunten of tips Misschien ligt het aan mij en kan ik het niet vinden, het zou handig zijn als je de vorige aankoop te zien zou krijgen bij inloggen en dit weer in je winkelmandje kunt zetten.

Erica van Laren
07/01/2016
Anoniem

Een verademing t.o.v. veel andere webwinkels. Binnen het uur een antwoord op m'n vraag en een advies dat hout snijdt. Dit bedrijf maakt waar wat geteld wordt op de website. Hulde. Sterke punten Dit bedrijf maakt waar wat er gesteld wordt. Geen onzin of ja, maar. Je wordt 100% op je wenken bediend. Verbeterpunten of tips Ga zo door en versaag niet.

Anoniem
07/01/2016
A de Weerd

Keurig geholpen Sterke punten goed geholpen

A de Weerd
07/01/2016
Anoniem

Top spul alleen dondersgoed opletten dat je je vingers niet aan elkaar plakt Sterke punten Wat met secondelijm niet houdt houdt dit mooie spul wel

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Doet wat het beloofd op de site!

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Prima product, doet precies wat ze zeggen en bovendien een zeer snelle levering! Sterke punten Order uitstekend afgehandeld! Verbeterpunten of tips Geen

Anoniem
07/01/2016
P. Weerts

Ik heb verder nog geen ervaring tot nu toe ben ik zeer tevreden.

P. Weerts
07/01/2016
Aza Teeuwen

Ik heb tot nu toe slechts éénmaal iets besteld en heb dus te weing ervaring Sterke punten neen, te weinig ervaring met uw bedrijf Verbeterpunten of tips neen, te weinig ervaring met uw bedrijf

Aza Teeuwen
07/01/2016
Anoniem

Eerste keer een bestelling gedaan en als goed ervaren. Sterke punten goed overzichtelijk, snel te bestellen en snelle levering. Verbeterpunten of tips enig puntje van aandacht is dat er van sommige lijmen te weinig info gegeven wordt.

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Bestelling gedaan inzake lijm en dergelijke. Sterke punten Snelle levering en overzichtelijke site met handige zoekfunctie. Verbeterpunten of tips Assortiment vergroten

Anoniem
07/01/2016
Ferry

Uitstekend24-05-2015 Makkelijk bestellen, wordt goed op hoogte gehouden van je bestelling is binnen 1 à 2 dagen binnen na bestelling

Ferry
07/01/2016
Anoniem

Correcte afhandeling van de levering! Sterke punten Alles even correct, chapeau!

Anoniem
07/01/2016
Anoniem

Zeer goed bevallen beveel dit bedrijf aan!

Anoniem
07/01/2016
j.v.vught

de post bezorgin word zeer goed verzorgt ik ben dan ook zeer te vreden over de verpakking van het lijm produkt Sterke punten zeer snelle verzending ik ben zeer te vreden

j.v.vught
07/01/2016
Anoniem

Kneedbaar staal besteld Snelle levering

Anoniem
07/01/2016