Rubber op rubber lijmen metaal of aluminium op rubber lijmen de Black cyano is DE oplossing 28 gram

Rubber op rubber lijmen metaal of aluminium op rubber lijmen de Black cyano is DE oplossing 28 gram

Om rubber op rubber of rubber op metaal/aluminium te lijmen is de Black Cyano uitermate geschikt,het is een sterk blijvend flexibele lijm.

De Mesa Black Cyano is een zwart (antraciet) gekleurde lijm en werkt altijd mooi glas af. De Black Cyano wordt veel in de industrie gebruikt maar is nu ook verkrijgbaar om in en om het huis de dingen professioneel te lijmen, denk aan b.v.

Lijmt ook EPDM-rubber.

*Rubber op aluminium te lijmen te lijmen.
*Aluminium op aluminum te lijmen.
*Rubber op metaal te lijmen.
*Metaal op metaal te lijmen.
*Autorubbers te lijmen.
*Audioonderdelen te lijmen, bijv. in luidsprekers.
*Schoenen en rubberlaarzen te lijmen

*Vijverfolie watervast en waterdicht te lijmen


De Black Cyano is een speciaal ontwikkelde lijm om goede elastisch blijvende verbindingen te maken van o.a. rubber en metalen die niet door UV licht worden aangetast en verharden, omdat de lijm antraciet van kleur is verouderd de lijm veel minder snel dan andere lijmen (secondelijm, industrielijmen) etc. De lijm is water/olie/ benzine bestendig en kan temperaturen hebben tot 100 °C zonder de flexibiliteit te verliezen. Nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus! Aan 1 zijde de MESA Black Cyano opbrengen 30-60 seconden aandrukken en 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim, polyethyleen of polypropyleen, PE/PP/POM/PTFE kunt u meestal verlijmen nadat het met de MESA PE/PP-primer voorbehandeld is.

Gebruiksaanwijzing:
Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen metaal delen ontvetten met aceton of licht schuren, de kunststoffen of rubbers met de MESA Ontvetter of Alcohol ontvetten.
 
Nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus!

Aan 1 zijde de MESA Black Cyano opbrengen 30-60 seconden aandrukken en 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat.

De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim, polyethyleen of polypropyleen, PE/PP/POM/PTFE kunt u meestal verlijmen nadat het met de MESA PE/PP-primer voorbehandeld is.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 4759
  • Model: Black cyano 28 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 17,95
  • Excl. BTW: € 14,83
  • 2 of meer € 16,50
  • 5 of meer € 15,00

Tags: rubber, lijmen, metaal, aluminium, EPDM, lijm, flexibel, sterk, blijvend, flexibel