Mesa Industrielijm 28 gram voor o.a. kunststoffen, metalen, lexaan, plexiglas, etc.

Mesa Industrielijm 28 gram voor o.a. kunststoffen, metalen, lexaan, plexiglas, etc.

Mesa Industriekrachtlijm 28 gram:


De Mesa industriekrachtlijm 28 gram is een eenvoudig te verwerken lijm het is een dunne " secondelijm" uit een van de zuiverste vormen van cyanoacrylaat, geen oplosmiddelen een erg zuiver product.

De lijm verbindt eenvoudig verschillende materialen op en aan elkaar zoals, pvc op rubber, rubber op metaal, steen op plexiglas etc. Een druppel lijm is ruim voldoende voor 1 cm2 dus de lijm is erg zuinig in gebruik, met 28 gram kunt u ongeveer 1 m2 lijmen. De lijm bewaart u buiten de diepvries ongeveer 18 maanden in de diepvries echter jarenlang.

Industrieljm van Mesa is een universeel toepasbare, transparante, vloeibare secondelijm. Het is zeer zuinig in gebruik en jarenlang houdbaar. De lijm lijmt al in enkele seconden en zorgt ervoor dat verschillende materialen muurvast op elkaar komen te zitten. Voor de hechting van rubber op metaal is slechts een maximale ruimte van 0,1 mm nodig. U kunt uw materialen dus vrijwel naadloos vastlijmen. Het hoofdbestanddeel van de lijm is cyanoacrylaat. Omdat onze lijm oplosmiddelvrij is, tast deze geen kunststoffen en rubber aan. Daarnaast draagt onze lijm een goede uv-stabiliteit en een zeer hoge weerstand tegen kou en warmte.

Gebruiksaanwijzing: MESA Industriekrachtlijm: 


Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen delen Ontvetten, Nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus! Het beste ontvet u met Aceton of Mesa ontvetter. (De Mesa ontvetter tast nooit uw te lijmen materialen aan, met aceton moet u oppassen met geverfde delen, rubber en kunststoffen).

Aan 1 zijde de MESA-industriekrachtlijm DUN aanbrengen 1 druppel per cm2 en de delen 2 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de MESA PE/PP-primer voorbehandeld is. 
Verkeerd? Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.

Meest populair bij de particuliere gebruiker:
* Schoenen lijmen
* Alle soorten speelgoed
* Diverse verlijmingen van o.a. rubber, metaal, kunststof, keramiek, pvc, plexiglas onderling.
* Hobby, modelbouw, op de camping in en om het huis.

Meest populair in de industrie:
* Transportbanden
* Aanhangwagenzeil, vrachtwagenzeilen.
* Diverse verlijmingen van metaal (als borging)
* plexiglas displays
12 maand garantie op uitdrogen in de verpakking!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 5211
  • Model: Mesa Industrielijm 28 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 14,50
  • Excl. BTW: € 11,98
  • 2 of meer € 11,90
  • 5 of meer € 10,50

Tags: schoenzolen, lijmen, plexiglas, rubber, metaal, pvc