Kristal lijmen doet u eenvoudig met de Mesa kristallijm 10 gram, voor het lijmen van o.a. swarovski kristal maar ook voor glas, plexiglas

Kristal lijmen doet u eenvoudig met de Mesa kristallijm 10 gram, voor het lijmen van o.a. swarovski kristal maar ook voor glas, plexiglas

Kristallijm is en uitermate geschikte lijm voor het lijmen van o.a. kristal miniaturen.

Met de Mesa Kristallijm lijmt u eenvoudig samen met UV licht allerlei kristal miniaturen, (b.v. Swarovski, Bohemia) onzichtbaar, permanent zoals de fabriek het ook repareert. Kristal lijmen als een professional kunt u nu zelf. 

De kristallijm hard uit met zonlicht óf een UV-lamp(je)

Zonder UV licht lijmt de lijm helemaal niks, dit heeft als voordeel dat u rustig alles kunt positioneren en pas als het perfect sluitend is houdt u er ongeveer 60 seconden UV licht bij (zon of UV-lamp).

Gebruiksaanwijzing Kristal lijm

Voordat u gaat lijmen dient u eerst zoveel mogelijk oude lijm te verwijderen, dit kan b.v. met aceton, nadat de oude lijm verwijderd is kunt u het kristal goed ontvetten met MESA ontvetter of pure aceton, goed droogdeppen i.v.m. witte waas. Indien het goed droog is brengt u dun (zo weinig mogelijk) 

Kristal lijm aan en positioneert het te lijmen deel, indien dit perfect sluit gebruikt u UV licht om het goed te laten uitharden. Indien het tussen de 60-180 seconden met UV licht in aanraking is geweest zit het permanent vast. Met kristallijm van MESA heeft u altijd een glasheldere verbinding en het werkt altijd perfect glad af.

Makkelijk bij te bestellen is het Uv lampje 9 led's

Twijfelt u nog welke lijm geschikt is? Bekijk onze Lijmwijzer

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 4548
  • Model: Kristallijm 10 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 14,99
  • Excl. BTW: € 12,39
  • 2 of meer € 13,99
  • 5 of meer € 12,50

Tags: Kristal, lijm, onzichtbaar, miniaturen, lijmen, swarovski, bohemia, kristalminiaturen