kristallijm
Kristal lijmen doet u eenvoudig met de Mesa kristallijm 10 gram, voor het lijmen van o.a. swarovski kristal maar ook voor glas, plexiglas

Kristal lijmen doet u eenvoudig met de Mesa kristallijm 10 gram, voor het lijmen van o.a. swarovski kristal maar ook voor glas, plexiglas

14,99

(4 customer reviews)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 13,49 12,44 11,24

82 op voorraad

Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Klanten kochten ook

kristallijm + Ontvetter van Mesa
Prijs voor combikoop:   20,94

Beschrijving

Kristallijm 10 gram van Mesa.

Kristallijm is en uitermate geschikte lijm voor het lijmen van o.a. kristal miniaturen.

Met de Mesa Kristallijm lijmt u eenvoudig samen met UV licht allerlei kristal miniaturen, (b.v. Swarovski, Bohemia) onzichtbaar, permanent zoals de fabriek het ook repareert. Kristal lijmen als een professional kunt u nu zelf.

De kristallijm hard uit met zonlicht óf een UV-lamp(je)

Zonder UV licht lijmt de lijm helemaal niks, dit heeft als voordeel dat u rustig alles kunt positioneren en pas als het perfect sluitend is houdt u er ongeveer 60 seconden UV licht bij (zon of UV-lamp).

Gebruiksaanwijzing Kristallijm:

Voordat u gaat lijmen dient u eerst zoveel mogelijk oude lijm te verwijderen, dit kan b.v. met Mesa ontvetter of pure aceton, nadat de oude lijm verwijderd is kunt u het kristal goed ontvetten met MESA ontvetter of pure aceton, goed droogdeppen i.v.m. witte waas. Indien het goed droog is brengt u dun (zo weinig mogelijk)

Kristal lijm aan en positioneert het te lijmen deel, indien dit perfect sluit gebruikt u UV licht om het goed te laten uitharden. Indien het tussen de 60-180 seconden met UV licht in aanraking is geweest zit het permanent vast. Met kristallijm van MESA heeft u altijd een glasheldere verbinding en het werkt altijd perfect glad af.

Makkelijk bij te bestellen is een Uv lampje.

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg

4 reviews for Kristal lijmen doet u eenvoudig met de Mesa kristallijm 10 gram, voor het lijmen van o.a. swarovski kristal maar ook voor glas, plexiglas

 1. Anoniem

  Swarovski ermee gelijmd geheel onzichtbaar, hoefde maar paar seconden in de zon te drogen, 1e keer mislukt dacht dat het gelijk in de zon aangebracht kon worden maar was al hard voordat ik het 2e deel erop had.
  Lijm eraf gehaald opnieuw nu binnen in de keuken erop gedaan en even naar buiten gelopen, 2-3 seconden zat het al beetje vast, na 1 minuut weer in de vitrine gezet.
  Erg mooie lijm.

 2. Annick Vanoppen (geverifieerde eigenaar)

 3. gerard mooij (geverifieerde eigenaar)

 4. Agnes van Starrenburg (geverifieerde eigenaar)

  Goed

Voeg een beoordeling toe