Mesa Industrielijm dun 100 gram inclusief 3 doseernaaldjes!

38,95

(1 klantbeoordeling)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 37,00 35,83 34,28
Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Klanten kochten ook

industrielijm dun 50 gram + Ontvetter om goed te lijmen + lege fles 25ML
Prijs voor combikoop:   53,89

Beschrijving

Secondelijm industrie kwaliteit voor elk lijmprobleem dat is wat u aanschaft met de Mesa Industrielijm. 3 Doseernaaldjes gratis!

100 Gram is een grootverpakking voor mensen die bijna dagelijks of dagelijks lijm nodig zijn, de lijm wordt niet hard in de verpakking en kan tot 18 maanden buiten de diepvries bewaard blijven.
Mesaproducts industrielijm lijmt eenvoudig metaal op rubber, pvc lijmen op hout, plexiglas op metalen etc. De lijm is volledig transparant en droogt altijd glashelder op míts u de producten die u gaat lijmen goed ontvet, dit kan b.v. met Aceton (niet op rubbers en kunststoffen) of met de Mesa ontvetter (deze tast nooit materialen aan).

De Mesa industrielijm is vocht/benzinedampen bestendig en is een permanente lijmoplossing. De Mesa lijm dun kan temperaturen hebben van -80 °C tot + 80 °C.

De Mesa industrielijm 50 gram is ongeveer voor 2.5 vierkante meter lijmen een echte grootverpakking voor de professionele vakmensen.

Gebruiksaanwijzing: MESA Industriekrachtlijm:

Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen delen Ontvetten met nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus, maar gebruikt u ontvetter van Mesa of pure alcohol.

Aan 1 zijde de MESA-industriekrachtlijm DUN aanbrengen 1 druppel per cm2 en de delen 2 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met deMESA PE/PP-primer voorbehandeld is.

Verkeerd?

Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.

1 beoordeling voor Mesa Industrielijm dun 100 gram inclusief 3 doseernaaldjes!

  1. Wim Tuls (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen