PE lijm

De krachtigste PE lijm

Bij Mesaproducts vindt u de kwalitatiefste en sterkste PE lijm voor een zeer voordelige prijs. Kijk hieronder voor de diverse soorten.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Bent u een echte doe-het-zelver, dan weet u dat niet iedere lijm geschikt is voor elk materiaal. Om een effectieve werking te creëren, is het van belang dat u de juiste lijm bij uw project gebruikt. Hebben we het over kunststof, dan is PE, ofwel polyethyleen, de meest voorkomende soort kunststof in het dagelijks leven. Polyethyleen wordt onder andere gebruikt voor speelgoed of emmers (plastic) en is dus een veelgebruikt materiaal.

Omdat PE veel voorkomt, zal u ook regelmatig te maken hebben met reparaties aan dit materiaal. Om scheurtjes, breuken of andere mankementen aan het polyethyleen te herstellen, is PE lijm zeer geschikt. Wilt u zelf aan de slag om uw producten met lijm te repareren? Ga dan aan de slag met PE lijm. De lijm heeft een zeer goede hechting en het materiaal wordt weer sterk verlijmd. Bent u op zoek naar PE lijm om uw polyethyleen te herstellen? Mesaproducts helpt u graag bij PE lijmen.

Oplossingen PE lijm van Mesaproducts

Bij Mesaproducts hebben we twee oplossingen voor uw gescheurde of kapotte polyethyleen: een industrielijm met primer of onze unieke 2K hybridelijm. De industrielijm met primer is de reguliere consumenten oplossing die u kunt kopen in een setje. Hierbij brengt u eerst de primer aan en vervolgens lijmt u dit met industrielijm aan elkaar. Deze losse onderdelen worden samen in een PE setje geleverd en biedt een gemakkelijke oplossing voor kleine PE reparaties.

Hierbij heeft u alleen een 30 milliliterspuit nodig. Daarnaast hebben wij een oplossing voor kunststoffen die voorheen niet te lijmen waren: onze 2K hybridelijm. Deze oplossing is uniek en geeft u de mogelijkheid kunststoffen te repareren die met de reguliere PE oplossing niet te lijmen zijn. De 2K hybridelijm gebruikt u voor kunststoffen zoals pet en LDPE.

De effectiviteit van PE lijm

Het was voorheen niet altijd makkelijk om PE kunststoffen te lijmen. Door de samenstelling van onze lijm hebben wij het slagingspercentage van de effectiviteit zeer hoog weten te krijgen. Met onze PE lijmen weten wij uw producten snel en gemakkelijk te herstellen. Voor de klussers onder ons zal deze lijm dan ook vaak van pas komen. Hoe beter de kwaliteit van het PE, des de beter de lijm zijn werk zal doen. Benieuwd naar onze producten of vragen over onze unieke PE lijm? Stel deze gerust aan een van onze medewerkers.

PE verlijmen – Het aanbrengen

Voordat u de lijm aan wilt brengen, is het belangrijk dat u het oppervlak goed ontsmet en reinigt. Als deze ondergrond nog te vet is of u er bijvoorbeeld met uw handen aankomt, kan dit de effectiviteit van de lijm verminderen. De hechting en werking van het product wordt hierdoor aangetast. Is de ondergrond goed gereinigd, dan kunt u de lijm aanbrengen.

Voor een optimale werking is het van belang dat u nauwkeurig te werk gaat. Breng de lijm aan beide kanten van het polyethyleen aan en duw de onderdelen vervolgens stevig tegen elkaar. Geef de lijm voldoende tijd om uit te harden. Laat dit dan ook voor lange tijd opdrogen en gebruik eventueel klemmen om de onderdelen stevig tegen elkaar te duwen. Na verloop van tijd zal er een harde en sterke verbinding ontstaan zijn. Het optimale lijmresultaat is bereikt.

PE lijmen van Mesaproducts

Sinds 1991 zijn wij actief in de verkoop van lijm en ondersteunen wij onze klanten bij het PE verlijmen. Alles om u heen kunt u lijmen en hiervoor vindt u bij ons een passende lijm. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze producten door en door ontwikkeld, waardoor u enkel de beste kwaliteit geleverd krijgt. Met onze unieke oplossing van de 2K hybridelijm bent u in staat kunststoffen te lijmen, die voorheen niet gerepareerd konden worden.

Hierdoor weten wij onszelf écht te onderscheiden. Een veilig gebruik staat bij ons voorop. Daarom kunt u van ieder product de veiligheidsgegevens downloaden. Hiermee bevorderen wij een veilige werking en omgang met het product. Op zoek naar PE lijm? Mesaproducts is uw trouwe partner. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar de werking van onze unieke 2K hybride lijm? Neem dan even contact met ons op. Wij delen onze kennis graag met u.