Polyethyleen, Polypropyleen lijmset binnenshuis 5 ML pe/pp primer + 10 gram Mesa Industrielijm dun

New Polyethyleen, Polypropyleen lijmset binnenshuis 5 ML pe/pp primer + 10 gram Mesa Industrielijm dun

Polyethyleen, Polypropyleen lijmset binnenshuis 5 ml Primer in spray flacon (NIEUW) + 10 ML industrielijm dun.

Deze lijmset maakt het mogelijk om polyethyleen en polypropyleen goed te lijmen voor binnenshuis gebruik, volgt u de gebruiksaanwijzing nauwkeurig.  NIET te gebruiken op folie!

Gebruiksaanwijzing:
Alvorens de materialen te gaan instrijken dienen net als bij het lijmen eerst de delen goed van vet/stof enzovoorts ontdaan te zijn, dit kunt u doen door middel van de MESA Ontvetter of Alcohol.
Dan als het goed vetvrij gemaakt is, de delen 3-5x inspuiten met de PE/PP Primer tussen het inspuiten 30 seconden laten rusten (zodat de primer vervlogen is) na de laatste keer inspuiten wacht u minimaal 2 minuten (mag tot 24 uur wachten) en brengt u de lijm op beide te lijmen zijden aan (LET op: alleen bij PE/PP/POM/PTFE lijmen) en drukt u de delen stevig aan (liefst klemmen) en laat u het bij kamertemperatuur 8 uren uitharden, bij lagere temperaturen kan het tot 24 uur duren voordat het optimale lijmresultaat bereikt is.

NOOIT Aceton Wasbenzine Spiritus of terpentine gebruiken om te ontvetten!
De Primer wordt geleverd in een eenvoudige spray flacon, meerdere malen inspuiten 4-5 keer na inspuiten laten drogen (ongeveer 2-3 minuten). daarna aan 1 zijde dik de Industriekrachtlijm aanbrengen en minimaal 8 (tot 24 uur) laten uitharden! (liefst klemmen),daarna is er een erg sterke verbinding ontstaan.Schrijf een recensie

Notitie: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 1423
  • Productcode: Lijmset pe/pp Binnenshuis 10 ml Industrielijm 5 ML primer
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 19.95
  • Ex-belasting: € 16.49

Tags: polypethyleen, polypropyleen, pe, pp, lijmen