Mesa industrielijm 50 gram dun voor lexaan,plexiglas,metalen,steen,hout,beton

Mesa industrielijm 50 gram dun voor lexaan,plexiglas,metalen,steen,hout,beton

50 gram lijm voor elk lijmprobleem dat is wat u aanschaft met de Mesa Industrielijm. 

50 Gram is een grootverpakking voor mensen die bijna dagelijks of dagelijks lijm nodig zijn, de lijm wordt niet hard in de verpakking en kan tot 18 maanden buiten de diepvries bewaard blijven. Mesa industrielijm lijmt eenvoudig metaal op rubber, pvc op hout, plexiglas op metalen etc. De lijm is volledig transparant en droogt altijd glashelder op MITS u de producten die u gaat lijmen goed ontvet, dit kan b.v. met Aceton (niet op rubbers en kunststoffen) of met de Mesa ontvetter (deze tast nooit materialen aan).

De Mesa industrielijm is vocht/benzinedampen bestendig en is een permanente lijmoplossing. De Mesa lijm dun kan temperaturen hebben van -80 °C tot + 80  °C.

De Mesa industrielijm 50 gram is ongeveer voor 2.5 vierkante meter lijmen een echte grootverpakking voor de professionele vakmensen.

Gebruiksaanwijzing: MESA Industriekrachtlijm:
Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen delen Ontvetten met deNooit met Wasbenzine,Thinner of Spiritus!

Aan 1 zijde de MESA industriekrachtlijm DUN aanbrengen 1 druppel per cm2 en de delen 2 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon,piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de
MESA PE/PP primer voorbehandeld is.

Verkeerd? Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.Schrijf een recensie

Notitie: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 1545
  • Productcode: Industrielijm 50 gram Mesa
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 20.00
  • Ex-belasting: € 16.53
  • 2of meer€ 18.50
  • 5of meer€ 16.50

Tags: industrielijm, mesa, rubber, pvc, metaal, lijm, lijmen