secondelijm gel
Secondelijm GEL 20 gram in tube

Secondelijm GEL 20 gram in tube

14,00

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 12,60 11,62 10,50

11 op voorraad

Klanten kochten ook

secondelijm gel + Ontvetter van Mesa
Prijs voor combikoop:   19,95

Beschrijving

Secondelijm GEL 20 gram in tube.

Rubber, metaal, porselein, aardewerk, beton, kunststoffen lijmen? De secondelijm GEL doet het allemaal. 100% Watervast!

Een bijna onverwoestbare secondelijm is de Secondelijm GEL in een tube van 20 gram, deze lijm is uitermate geschikt voor alles wat erg poreus is of delen die niet sluiten, de lijm vult op tot ongeveer 1 mm (droogtijd bij niet sluitende delen minimaal 180 seconden bij 20 °C). De lijm is zo dik dat deze niet in een flesje geleverd kan worden en zit daarom in een goed afgesloten tube. Na gebruik de top van de tube goed schoonmaken met aceton of de Mesa Lijmverwijderaar om vastplakken van de dop te voorkomen.

De secondelijm GEL vult niet alleen de te lijmen delen goed op maar heeft ook een goede waterbestendigheid, een hoge slagkracht en is een makkelijk te verwerken product.

De secondelijm GEL heeft een erg zuivere cyanoacrylaat gehalte (95% en meer) en maakt dit een van de meest zuivere secondelijmen.
De dichtheid van de secondelijm GEL is bij 20°C: 1,04 – 1,07 g/ml. de lijm kunt u ook gerust op wanden (verticaal) aanbrengen het druipt niet ideaal voor in het huishouden, overtollige lijm haalt u zolang het nog niet opgedroogd is weg met pure aceton of Mesa lijmverwijderaar. Hierna is het alleen nog los te krijgen door het warm te maken boven de 110 °C.
De droogtijd bij 20 graden is voor balsahout rubbers en kunststoffen ongeveer 5 seconden dan zit het al goed handvast, dit is extreem snel voor deze dikke secondelijm. (Op bewerkt en onbewerkt houdt grenen, eiken beuken enz. is de droogtijd tussen de 90-180 seconden).

Gebruiksaanwijzing:

Allereerst goed ontvetten met b.v. de Mesa ontvetter dan 1 zijde de MESA-secondelijm gel aanbrengen de delen 20-50 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de MESA PE/PP-primer voorbehandeld is.

Verkeerd?

Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Secondelijm GEL 20 gram in tube” te beoordelen