✔ Voor 22:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

Schoenzool lijmen: wat is de beste lijm voor schoenzolen?

Is uw schoenzool kapot en wilt u deze weer in originele staat brengen? Met een goede schoenen lijm maakt u uw schoen weer helemaal in takt. Zo repareert u uw schoen dus snel én voordelig. U zorgt ervoor dat de zool weer netjes gerepareerd wordt en er nauwelijks meer iets van de breuk of scheur te zien is. Bent u van plan om uw schoenzool te repareren? Dan is het wel essentieel dat u hiervoor een geschikte lijm uitkiest. Maar wat is nu precies de beste lijm voor schoenzolen? Bij Mesa Products hebben wij een mooi aanbod aan talrijke lijmen en kunt u een geschikte schoenen lijm kopen. Een schoenzool lijmen is hierdoor zo gepiept.

Wat is de beste lijm voor schoenzolen?

Welk type schoen u ook wilt repareren, met een industrielijm zit u altijd goed. Industrielijm is ook wel te herkennen als secondelijm en is geschikt voor vele toepassingen. De ‘alleslijm’ helpt bij het sterk en simpel lijmen van verschillende materialen, waaronder dus ook schoenzolen. De naam secondelijm zegt het al: binnen enkele seconde kunt u de materialen aan elkaar lijmen.

Wilt u snel uw schoenen repareren en een schoenen lijm kopen? Dan is de industrielijm het meest geschikt. De lijm is gemakkelijk in haar gebruik en perfect voor het lijmen van schoenzolen. Slechts één druppeltje industrielijm is al voldoende om de schoenzool volledig en waterdicht te lijmen. Een optimaal en volledig gebruik. Naast schoenen kunt u deze lijm ook nog eens gebruiken voor het repareren van speelgoed en overige klussen in het huishouden.

Lijm schoenzool: zo gebruikt u het

Om de kans op een geslaagde reparatie te vergroten, is het van belang dat u de schoenzool lijm op de juiste manier gebruikt. Bij een goede aanpak haalt u alles uit de lijm en zal de werking optimaal zijn. Maar wat is nu belangrijk bij de zool van een schoen lijmen. Waar moet u op letten? Allereerst moet de oppervlakte die u wilt lijmen – in dit geval beide kanten van de schoen – volledig schoon, droog, stof en vetvrij zijn. Belangrijk is dat u hiervoor geen wasbenzine, Thinner of Spiritus gebruikt.

Zijn de schoenzolen volledig gereinigd, dan kunt u de lijm aanbrengen. Het voordeel van de industrielijm is dat één druppel al genoeg is voor een succesvol resultaat. Breng op één zijde van de schoen dun een druppel aan en houdt de delen voor twee seconde tegen elkaar aan. Vervolgens kunt u met onze lijm er direct weer op weg lopen en zitten uw schoenen weer als gegoten en draagt u deze weer zoals vanouds.

Schoenen lijmen welke lijm bij Mesa Products?

Wilt u schoenen lijm kopen? Bij Mesa Products vind u gegarandeerd een passende lijm met goede kwaliteit. Een industrielijm is de beste lijm voor schoenzolen en helpt bij een optimaal resultaat. De Mesa industrielijmen zijn van extreem hoogwaardige en zuivere kwaliteit, die nooit uitdrogen in de verpakking. Het is hiervoor wel belangrijk dat u deze in de diepvries bewaard.

Is uw schoenzool losgelaten en wilt u deze snel en gemakkelijk repareren? Bij Mesa Products bent u aan het juiste adres. Met één druppel brengt u uw schoenen weer in originele staat en zorgt u voor een ideale reparatie. Een lijm voor een schoenzool bestelt u gemakkelijk online bij Mesa Products. Wij zijn dé lijmspecialist en zijn al meer dan 25 jaar actief. Hierdoor kunt u vertrouwen op een hoogwaardige kwaliteit én succesvolle reparatie van uw schoenzool.

Schoenenlijm: rubber lijmen voor schoenzolen

Schoenzolen gaan regelmatig kapot. Is deze losgelaten en wilt u de zool zo snel mogelijk repareren met een kwalitatief goede lijm? Dan raden wij de MesaProducts schoenen lijm aan. Dit product is perfect voor het lijmen van rubber. 

Bent u op zoek naar een andere lijm? Bekijk dan ons assortiment:

2 comments

  1. […] je de juiste lijm hebt gekozen en de oppervlakken hebt voorbereid, is het tijd om de schoenzool te lijmen. Breng een dunne, gelijkmatige laag lijm aan op beide oppervlakken. Druk de zool en de schoen […]

  2. […] In dit artikel zullen we de stappen en benodigdheden bespreken die nodig zijn om met succes een schoenzool te lijmen en uw favoriete schoeisel nieuw leven in te […]

Geef een antwoord
error: Beveiligde content !!
Wat onze klanten zeggen
837 beoordelingen
Vragen?