Oplossen en verwijderen van secondelijm en industrielijm met de Mesa lijmverwijderaar 20ML

Oplossen en verwijderen van secondelijm en industrielijm met de Mesa lijmverwijderaar 20ML

Mesa lijmverwijderaar voor het oplossen en verwijderen van geknoeide secondelijm of industrielijmen 20ML

Er zijn verschillende manieren om secondelijm en industrielijmen te verwijderen. Heeft u de verkeerde delen gelijmd of geknoeid op kleding, meubels of het aanrechtblad? Met de lijmverwijderaar van Mesa lost u eenvoudig secondelijm of industrielijm op.


De lijmverwijderaar is Acetonvrij en tast daardoor bijna nooit materialen aan! Men grijpt vaak naar Aceton om kauwgom, stickers of secondelijm resten te verwijderen. Dit kan alleen nare gevolgen hebben voor de ondergrond. Doordat de lijmverwijderaar van Mesa vrij is van Aceton kunt u de secondelijm verwijderen zonder dat er witte vlekken op uw kleding of andere materialen ontstaan. Dit geldt ook voor het verwijderen van industrielijmen, ondanks dat industrielijmen vaak sterker zijn dan de rest.    

Gebruiksaanwijzing voor het verwijderen van secondelijm

De lijmverwijderaar is een vloeistof die alle soorten secondelijm en industrielijmen langzaam oplost, waardoor de lijmresten gemakkelijk te verwijderen zijn.


Breng op de lijm die je wilt verwijderen een paar druppels Mesa Lijmverwijderaar aan. Breng het nooit op de materialen zelf aan! Laat de verwijderaar enkele minuten inwerken.


Na enkele minuten wordt de lijm stroperig en kan dan met een krabbertje verwijderd worden. Lukt dit niet in één keer? Herhaal de procedure dan meerdere malen.


Ben voorzichtig met het verwijderen van secondelijm en industrielijm op kleding. Deze lijm is te verwijderen mits u dezelfde werkwijze als hierboven aanhoudt. Gebruik nu geen krabber, maar een tandenborstel om de lijm te verwijderen.

Schrijf een recensie

Notitie: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 2620
  • Productcode: Lijmverwijderaar 20ML
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 9.95
  • Ex-belasting: € 8.22
  • 2of meer€ 9.00
  • 5of meer€ 8.35

Beschikbare opties

Tags: secondelijm, oplossen, industrielijm, verwijderen, verkeerd, gelijmde, delen