lijmverwijderaar Mesa
Oplossen en verwijderen van secondelijm en industrielijm met de Mesa lijmverwijderaar 20ML
9,9929,00 Select options

Oplossen en verwijderen van secondelijm en industrielijm met de Mesa lijmverwijderaar 20ML

9,9929,00

(35 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 8,9926,10 8,2924,07 7,4921,75
Wissen

Beschrijving

Mesa Lijmverwijderaar voor het oplossen en verwijderen van geknoeide secondelijm of industrielijmen.

Er zijn verschillende manieren om secondelijm en industrielijmen te verwijderen. Heeft u de verkeerde delen gelijmd of geknoeid op kleding, meubels of het aanrechtblad? Met de Lijmverwijderaar van Mesa lost u eenvoudig secondelijm of industrielijm op.

De Lijmverwijderaar is Acetonvrij en tast daardoor bijna nooit materialen aan! Men grijpt vaak naar Aceton om kauwgom, stickers of secondelijm resten te verwijderen. Dit kan alleen nare gevolgen hebben voor de ondergrond.
Doordat de Lijmverwijderaar van Mesa vrij is van Aceton kunt u de secondelijm verwijderen zonder dat er witte vlekken op uw kleding of andere materialen ontstaan. Dit geldt ook voor het verwijderen van industrielijmen, ondanks dat industrielijmen vaak sterker zijn dan de rest.

Gebruiksaanwijzing voor het verwijderen van secondelijm:

De Lijmverwijderaar is een vloeistof die alle soorten secondelijm en industrielijmen langzaam oplost, waardoor de lijmresten gemakkelijk te verwijderen zijn.
Breng op de lijm die je wilt verwijderen een paar druppels Mesa Lijmverwijderaar aan. Breng het nooit op de materialen zelf aan! Laat de Lijmverwijderaar enkele minuten inwerken.
Na enkele minuten wordt de lijm stroperig en kan dan met een krabbertje verwijderd worden. Lukt dit niet in één keer? Herhaal de procedure dan meerdere malen.

Wees voorzichtig met het verwijderen van secondelijm en industrielijm op kleding. Deze lijm is te verwijderen mits u dezelfde werkwijze als hierboven aanhoudt. Gebruik nu geen krabber, maar een tandenborstel om de lijm te verwijderen.

Een uitgebreide handleiding nodig? klik hier

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg
Inhoud

100 ML, 20 ml, 50 ml

35 beoordelingen voor Oplossen en verwijderen van secondelijm en industrielijm met de Mesa lijmverwijderaar 20ML

 1. Jerry Rietveld

  Heb het product gebruikt om secondelijm van natuurstenen aanrecht te verwijderen. Werkt echt verbazend goed.

 2. B. Manenschijn

  Werkt echt erg eenvoudig, wel even wachten na opbrengen maar het resultaat geweldig, had secondelijm op mijn glazen tafelblad.
  Ook erg frijn dat het gewoon door de brievenbus komt, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

 3. E.K. Verheijde

  Wat een uitkomst, een paar druppeltjes op de hard gewonden lijm doen (was eerst echt sceptisch) en het lost echt langzaam op zonder het leer van de bank aan te tasten.
  Was even werk (half uurjt moest meerdere keren maar het resultaat is verbazend goed, Leder is weer bijna zo zacht als nieuw en de lijm is er echt af.

 4. Shanice

  Ik heb de lijmverwijderaar gekocht voor het verwijderen van secondelijm op mijn laminaatvloer. De secondelijm loste heel snel op, mijn vloer is weer zo goed als nieuw. echt top! Een goed product! Duidelijke site, snelle verzending en bovenal gratis. Geweldig!
  Shanice

 5. Stoeten

  Werkt echt super. Heb secondelijm van een aanrechtblad (Fenix zwarte kleur) er af gekregen zonder rest vlekken. Een paar keer er op gedaan en in laten werken.

 6. Karin

  Heel goed product. Ik had secondelijm geknoeid op het aanrechtblad, en kon dit zonder problemen verwijderen. Gewoon de eenvoudig instructie volgend die bij het product zit en het komt goed. Echt een prima product.

 7. roelanda mars

  Super tevreden. Ik had een tube secondelijm, die lek was, op mijn aanrechtblad liggen. Hier had ik een flinke vlek lijm aan over gehouden. Mesa lujmverwijderaar kwam een paar dagen later. Hiermee kreeg ik langzaam laagje voor laagje de lijm eraf. Zelfs het aanrechtblad heeft hier geen vlekken aan over gehouden.

 8. Duncan

  Ik zocht een goede lijmverwijderaar om wat plekjes gemorste secondenlijm van een kostbare gelakte gitaar te verwijderen zonder de hoogglans lak aan te tasten. Toen ik de omschrijving van dit product las, leek dat het meest geschikt. Inmiddels heb ik de verwijderaar gebruikt door het op een wattenstaafje te druppelen en daarmee de lijmplekken zacht in te smeren. Na 30 seconden kon ik de lijm met een plastic spateltje makkelijk loswrijven en met een doekje helemaal wegvegen. Ik heb de lijm zonder enkele restschade volledig weten te verwijderen. Topproduct!!

 9. N. Stadhouders

  Werkte perfect, ideaal voor een kluns als ik

 10. P.J. van Schendel

  Omdat het in mijn geval om uitgeharde secondelijm op autolak ging ben ik lang op zoek geweest naar een goed en veilig produkt om dit te verwijderen. Uiteindelijk de Mesa lijmverwijderaar besteld en met enige twijfel aan de slag gegaan, maar het resultaat was perfect! De lijm verdween als sneeuw voor de zon zonder schade aan de autolak. Zeer tevreden dus over dit produkt!

 11. DE RIDDER JO

  Heb het product moeten gebruiken op de rugleuning van een Van Severen – designstoel. Nagenoeg geen spoor meer van de lijm te vinden. Prima gerief.

 12. Guido Schotte

  Een opmerkelijke service ,de woensdag besteld en op vrijdag al in de brievenbus en een goed product.
  ik geeft 200 op honderd.
  Doe zo verder.

 13. Marnix

  een prima product. Ik had een strook van 10 cm op mijn kunststof koplamp. Met de lijmverwijderaar en polish heb ik de lijm geheel weg gekregen zonder de kunststof koplamp te beschadigen wat bijvoorbeeld met aceton zou gebeuren.

 14. V.M.C. Mulder

  Het werkt heel goed. Ik had een armband (goud) die ik bleef verliezen. Die heb ik 18 jaar geleden vast gelijmd met seconde lijm. Het bleef al die jaren vast zitten. Nu moet ik een MRI, dus het moest er af. Heel goed product.

 15. A. P

  Product op composiet aanrecht blad gebruikt werkt perfect alles verwijderd en geen beschadeging

 16. Jolanda

  Mijn man had secondenlijm gemorst op ons nieuwe composiet aanrechtblad. Had het zelf niet gemerkt ik kwam daar later achter en kon wel huilen van ellende. Gezocht op internet en daar goede recensie gelezen over de lijmoplosser van Mesa en inderdaad een super product !! Paar druppels er op de lijm uitspreiden met een wattenstaafje en een paar minuten inlaten trekken daarna verwijderen met een glaskrabber. Alles weer als nieuw werkt echt super!

 17. Danielle

  Onze zoon dacht met secondenlijm even zijn fortnite sleutelhanger te lijmen aangezien die stuk was gegaan.. de secondenlijm zat overal aangezien dit volledig mis ging. Van zijn handen tot zijn schoenen tot de net gelegd pvc vloer! Tot overmaat van ramp stond mijn man er met zijn sokken ook nog in en mijn zoon met zijn schoen. Resultaat secondenlijm met wol van de sok én een schoenzool inclusief nog enkele druppels her en der. Verzekering geraadpleegd die gaven aan dat dit niet vergoed werd. Uit eindelijk gegoogled en toen kwamen we bij mesa products uit, besteld én alles verwijderd van de pvc vloer! Wat een top spul!

 18. Patrick Vanderbauwede

  Dit product werkt super goed!!!
  Ik had secondenlijm gemorst op mijn bureau. Na een nachtje inweken was alle lijm weg, zonder vlekken en zonder hard wrijven.
  Sterk aan te raden (zeker voor secondenlijm)

 19. Bert

  Gisteren op zoek gegaan naar iets om secondeslijm te verwijderen. Ik kwam snel hier terecht. Het product werd binnen 24 uur door de brievenbus geschoven. Fantastisch snelle service!.

  Dan over mijn “toepassing”. Ik beb recent van iemand een vintage verguld horloge overgenomen. Een vorige eigenaar heeft in het verleden besloten een niet passend glaasje vast te klodderen met secondeslijm. Zodoende zat er meer lijm op de behuizing van het horloge dan onder het glas! eerlijk is eerlijk: ik ben wel een uur of 2 met wattenstaafjes en de lijmverwijderaar aan de slag geweest (denk dat de lijm er minimaal 10 jaar op heeft gezeten) maar toen waren alle sporen verdwenen en kon ik het glaasje heel en probleemloos verwijderen. De vergulde behuizing van het horloge heeft er niets onder geleden. Kortom: Top product en Top service! Dank jullie wel…..

 20. Christophe

  Ik heb dit produkt gebruikt om pattex van een tafel in kunststof te verwijderen en ik moet zeggen dat na de eerste maal de lijm al aardig was opgelost. Na de tweede keer was ze zo goed als verdwenen en het produkt laat geen sporen na op de tafel. Top!

 21. D. Kuhn

  Dit product is echt geweldig. Ik ben geen ingehuurd persoon om deze beoordeling te geven, maar een overenthousiaste gebruiker van het product. De Mesa lijmverwijderaar! Ik had met mijn stomme kop geprobeerd een telefoonhouder aan het dashboard van mijn auto te lijmen met secondenlijm aangezien hij steeds van mijn dashboard viel. Je snapt dat dit ook niet werkte, maar wel een afschuwelijke plek achterliet op het dashboard. Ik ben zelfs naar professionele auto poetsbedrijven geweest en die konden de plek met al hun middeltjes niet weg krijgen. Zelfs niet een beetje! Toen las ik op internet over dit artikel. Ik was erg sceptisch en heb toen eerst gebeld of dit wel werkt op een dashboard van een auto. Er werd mij verzekerd dat dit prima kan. Dus ik heb het artikel gekocht en geprobeerd. Tot mijn grote verbazing werkt het product echt precies zoals omschreven. Ik heb het proces iets van 3 keer herhaald, maar het werkt echt!! De plek is helemaal weg, zonder schade aan het dashboard of doffe plekken. Ik begrijp niet hoe het werkt, maar het is echt zo. Dit product is geweldig en ik raad het iedereen aan!

 22. Sofie

  OMG dit product is goud waard…. en ook de service ! Gisteren met patex secondenlijm drie kleine druppeltjes gemorst op het nieuw keukenbrand….met citroensap geprobeerd…lukte niet… op internet kwam ik terecht bij dit product. Gister middag besteld,, vandaag om 12h geleverd. Met wattenstaafje de lijm verwijderd… is als nieuw!!!! Zooooo blij!

 23. Henry

  Door keukenrol heen gevloeide secondenlijm vlekkeloos kunnen verwijderen uit mijn kunstof keukenblad met Mesa lijmverwijderaar

 24. B.J. Velthuis (geverifieerde eigenaar)

 25. Marion W. (geverifieerde eigenaar)

  Mijn man had secondelijm op ons nieuwe aanrechtblad geknoeid. Helaas van alles geprobeerd. Toen op internet gezocht en jullie gevonden.
  Geweldig spul! Alle lijm is weg!

 26. Patricia (geverifieerde eigenaar)

  Lost de lijm wel op, duurt alleen iets langer dan aangegeven.

 27. Andre Deibergen (geverifieerde eigenaar)

  Prima service

 28. Pierre Benner (geverifieerde eigenaar)

  Lijm was te hard en bijna niet meer te verwijderen Zit nu nog iets op en ander plek je de autolak er af te vaak herhaald denk ik helaas .

 29. Alx P. (geverifieerde eigenaar)

 30. M H. (geverifieerde eigenaar)

  Goed product,voor een mooie prijs

 31. Corry van Toledo (geverifieerde eigenaar)

  Prima geregeld snelle bezorging

 32. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 33. horst (geverifieerde eigenaar)

  Absoluut fantastisch product. Onverwacht heeft t alle superlijmvlekken uit mijn zomerbroek verwijderd .

 34. Johan (geverifieerde eigenaar)

  het heeft idd de secondelijm uit de stof van de stoel gehaald zonder de stof te laten verkleuren

 35. Sandra (geverifieerde eigenaar)

  Werkt super!

Voeg een beoordeling toe