Electrolijm, elektrisch geleidende lijm, stroomgeleidende lijm 2.6 ML voor sporen op printplaten etc.

23,90

(12 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 22,71 21,99 21,03

24 op voorraad

Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Klanten kochten ook

electrolijm zilverlijm 2.6ML + epoxylijm industrie + Ontvetter van Mesa
Prijs voor combikoop:   46,80

Beschrijving

Electrolijm 2.6 ML + penseeltje voor het geleiden van stroom spoortjes op printplaten, achteruit verwarming van de auto etc.

Elektrolijm, stroomgeleidende industrielijm is een elektrisch geleidende lijm brengt u met een penseel aan nadat u het geheel ontvet heeft met isopropylalcohol of de Mesa ontvetter. Goed ontvetten bij de elektrolijm is een must. Wanneer je met elektrolijm aan de slag wilt is het goed om de te repareren materialen te ontvetten met pure alcohol of de Mesa ontvetter! Goed schudden voor gebruik en dun met een penseel de baan verbinden, eventueel 2-3 x aanbrengen tussenposes van 5-6 uur. Nadien de elektrolijm minimaal 12 uur laten drogen ( bij 20 graden Celsius),

LET OP:

U kunt het ook met een fohn laten drogen, de weerstand zal lager zijn dan wanneer u het bij kamertemperatuur laat opdrogen. Het oplosmiddel in de lijm moet n.l. vervliegen zodat het zilver + de lijm achterblijft.

Bij verlijmingen van stroom doorlatende verbindingen de delen dus minimaal 12 uur klemmen, het is na een uur of 8 pas handvast. Bevat puur zilver. Voor het maken en repareren van elektrisch geleidende verbindingen. Hecht op glas, metaal, rubber en bakeliet.

Toepassingsvoorbeelden voor electrolijm/stroomgeleidende lijm:

Elektrisch geleidende verbindingen en draden, contactpunten en aansluitklemmen. Gedrukte bedrading (printplaten en circuits) bij elektronische apparatuur, zoals versterker, tuner, radio, televisie. Achterruit verwarmingsdraden van een auto. Contacten in foto-, film- en flitsapparatuur. Warmtegevoelige elektronische componenten zoals transistoren, dioden, trioden, weerstanden, thyristors. Radiografische besturingsapparatuur van scheeps-, auto-, vliegtuigmodellen. Relais, schakelcontacten en slecht geleidende railcontacten bij modelspoorbanen.

Stroomgeleidende lijm / elektrisch geleidende lijm:

Deze stroomgeleidende lijm (Elektrolijm) is een elektrisch geleidende lijm voor zwakstroom verbindingen, (stroomgeleidende lijm)de elektrisch geleidende lijm van Mesa is perfect om sporen op printplaten te repareren met een minimale weerstand. (Ongeveer bruikbaar voor 25 cm)

Mesa Electrolijm:

De Mesa Elektrolijm is een stroom geleidende lijm die hecht op printplaten, glas, keramiek, de meeste kunststoffen etc. De stroomgeleidende lijm gebruikt u ook perfect voor uw achteruitverwarming alleen het blokje lijmt u nadien vast met bijvoorbeeld een industrielijm of epoxylijm, de Electro lijm heeft niet voldoende hechtkracht om permanent het blokje van de achteruitverwarming te bevestigen.

Gebruiksaanwijzing Mesa Electrolijm, elektrisch geleidende lijm / stroomgeleidende lijm:

Mesa Elektrolijm (elektriciteit geleidende lijm) is DE oplossing als er gebroken sporen zijn op printplaten of overal waar stroom doorheen moet, de weerstand is minder dan 0.02 Ohm tot maximaal 0.1 Ohm al na gelang de lengte en dikte van het gemaakte spoor.
Ook is deze geleidende lijm geschikt voor uw achterruitverwarming.

Na gebruik het flesje goed afsluiten het is dan nog ongeveer 6 maanden houdbaar donker op kamertemperatuur.

Droogtijd van de Electrolijm:
20°C / 30 min                  80°C / 10 min                         150°C / 5 min
Nooit hogere temperaturen gebruiken als 150°C

LET OP GEVAAR!

 • Licht ontvlambaar
 • Niet roken
 • Dampen niet inademen
 • Gemorste lijm gelijk met water en zeep verwijderen van de huid
 • Goed ventileren bij gebruik

Download hier uw veiligheidsblad

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg

12 beoordelingen voor Electrolijm, elektrisch geleidende lijm, stroomgeleidende lijm 2.6 ML voor sporen op printplaten etc.

 1. Erik

  De elektrolijm gebruikt bij mijn gitaarversterker, goed aan te brengen en tips gebruikt om te drogen met een föhn werkte prima. Levering was snel en netjes.

 2. Hans Wassenaar (geverifieerde eigenaar)

 3. Arno Vd voort (geverifieerde eigenaar)

  Kon iets sneller 😊

 4. A.N.M out (geverifieerde eigenaar)

 5. Teun (geverifieerde eigenaar)

  voldoet aan de verwachting

 6. Peter Zeilmaker (geverifieerde eigenaar)

  Dit is niet bedoelt voor achterruit verwarming contact/aansluiting te repareren

 7. Ron Vermaat (geverifieerde eigenaar)

 8. Sijtze Visser (geverifieerde eigenaar)

 9. hugo coeckelberghs (geverifieerde eigenaar)

  zocht ik reeds lang maar 100´procent tevreden.

 10. Reinier Ott (geverifieerde eigenaar)

  Voldoet perfect aan de verwachtingen: De suspensie is laagvisceus en geeft al direct een lage ohmse weerstand, die na verder drogen, zienderogen nog lager wordt. De bijgeleverde penseel heeft een mooie en handige tip om de lijm mooi dun en zonder te morsen aan te brengen.

 11. Jerry Van Opstal (geverifieerde eigenaar)

 12. Wim M. (geverifieerde eigenaar)

  Mijn achterruit verwarming werkt weer

Een beoordeling toevoegen