Porselein lijm

Bij Mesaproducts vindt u de beste kwaliteit porselein lijmen voor particulier en zakelijk. De lijmen zijn altijd zeer scherm geprijsd en worden super snel geleverd. Bekijk hieronder de diverse soorten porselein lijmen.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Porselein lijm kopen bij Mesaproducts

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan altijd gebeuren dat u een vaas of een bord laat vallen. Of dat een oortje van uw favoriete mok afbreekt. Gelukkig repareert u dat weer binnen een handomdraai met de porselein lijm van Mesa Products. Met deze lijm maakt u porselein muurvast op porselein of andere oppervlakken.

Wij verkopen al sinds 1991 industrielijm aan zowel particulieren als aan de industrie. Voor de beste lijm bent u bij ons aan het juiste adres.

Let wel goed op bij het kopen van een porselein lijm dat u de juiste lijm koopt. Bent u op zoek naar een lijm die watervast is en hittebestendig? Dan is de hittebestendige secondelijm een aanrader. Bent u op zoek naar een lijm om alleen porselein te lijmen? Dan raden wij aan om de dikke industrielijm te kopen.

Aanbrengen van porselein lijm

Wilt u weten hoe u porselein kunt lijmen? Met de industrielijmen van Mesa Products is het zo gepiept. Breng de porselein lijm aan via de volgende stappen:

  1. Porselein vet- en stofvrij maken: maak het oppervlak goed schoon en droog. Verwijder alle vet en stof bij voorkeur met alcohol of aceton. Doe het niet met vette middelen als wasbenzine of terpentine.
  2. Breng de porselein lijm van Mesa Products aan op één van de materialen die u aan elkaar wilt lijmen. Beide oppervlakken is niet nodig. Onze lijm voor porselein is zeer geconcentreerd, dus daar heeft u maar een klein druppeltje van nodig.
  3. Druk het porselein stevig tegen het andere oppervlak. Onze lijm werkt binnen enkele seconden.
  4. Verwijder direct overtollige lijm met een droge doek. Als u te lang wacht, zijn de lijmresten hard geworden. Schoonmaken is dan niet meer mogelijk.
  5. Laat de lijm ongeveer 8 uur uitharden voor het beste resultaat. Maak niet gelijk gebruik van bijvoorbeeld een mok, door er heet water in te doen. Geef het uitharden echt even de tijd. Gebruik indien nodig een lijmtang.

Wilt u de lijm bewaren? Plaats deze dan in een de koelkast. Zo weet u zeker dat u er nog lang plezier van hebt. Wilt u aardewerk gaan lijmen? Dan raden wij aan om een andere soort lijm te gebruiken. Bekijk op onze website de beste lijm voor aardewerk.

Waar gebruikt u porselein lijm voor?

Porselein lijm is natuurlijk voor porselein. Daarnaast kunt u het nog voor meerdere soorten oppervlakken gebruiken. Deze industrielijm kunt u ook gebruiken voor materialen als glas, terracotta, ivoor, keramiek, steen en klei. Onze producten maken uw gebroken servies, beeldjes, bloempotten of spiegels weer als nieuw.

Porselein lijmen met secondelijm – let op het volgende

Porselein lijmen met secondelijm is prettig, omdat het zo snel werkt. Alleen brengt het ook een klein risico met zich mee. Deze lijm plakt binnen enkele seconden ook huid van de vingers aan elkaar. Als het eenmaal vastzit, dient u zorgvuldig daarmee om te gaan. Reinig de huid met zeep, water en aceton. Week de vingers in warm water met sop en rol voorzichtig een potlood tussen de vingers. Is de porselein lijm in uw ogen terechtgekomen? Hou de ogen goed open en spoel met warm water. Raadpleeg altijd een arts.

Ruim assortiment aan verschillende lijmen

Mesaproducts heeft een ruim assortiment aan lijmen. Naast het ruime assortiment bieden wij ook lijmen aan met een zeer voordelige prijs. Al 25 jaar lang zijn wij dé specialist op het gebied van lijm. Voor elk lijm probleem bieden wij een oplossing met de volgende lijmen:

Porselein lijmen bestellen? Dat gaat snel en eenvoudig in onze webshop

Bestel bij ons krachtige en snelwerkende porselein lijm voor al uw aardewerk, glaswerk, keramiek en porselein. De lijmen van Mesa Products zijn krachtig en zorgen voor het beste resultaat. Wilt u er zeker van zijn dat u onze porselein lijmen op de juiste manier toepast? Neem dan gerust even contact op. Of bel ons op 085-1304367.