✔ Voor 22:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

Over ons

Mesaproducts verkoopt al sinds 1991 haar Industrielijmen aan zowel de particulier als aan de industrie. Wij waren een van de eerste die Industrielijmen op de markt brachten naar de consument toe door de verkoop op markten,braderieen en beurzen.
De demonstratie die wij daar gaven en nog geven door het verlijmen van o.a. rubber o-ringen doen nog steeds mensen versteld staan.
Ook lijmen wij nog altijd metaal op metaal en plexiglas op plexiglas, het zit gelijk vast en is niet los te krijgen!

De MESA industriekrachtlijm dun is een enorm sterke industriekrachtlijm die alle vlakke materialen zoals rubber,metaal,plexiglas,pvc,abs,porselein en keramiek gelijk verlijmt bij het krachtig samendrukken van de te lijmen delen.
Wij hebben sinds 1993 ook een dikkere variant op de markt gebracht die net als de dunne lijm metaal rubber etc. verlijmt iets minder snel duurt ongeveer 60 seconden bij sluitende delen maar het grote voordeel wordt daar behaalt dat het ook alle materialen lijmt inclusief gips,beton,gietijzeren zelfs niet sluitende delen (tot 1 mm).

Toen in 1997 de vraag veelvuldig voorkwam om metalen in auto’s etc. te lijmen zijn we ook in ons assortiment gaan voeren epoxy lijm (beter bekend als MMA) en vloeibaar en kneedbaar staal/aluminium/koper en brons.
Deze lijmen hebben de eigenschappen dat ze delen afdichten opvullen en enorm sterk lijmen zodat ook bij extreem zware belastingen de lijm zijn werk blijft doen.

Sinds 1998 hebben we een doorbraak gemaakt in het lijmen van polyethyleen en polypropyleen door dit voor te behandelen met een PE/PP Primer (deze werkt in 90% van de gevallen) en dan op alle harde pe/pp soorten.
Een en ander ligt aan de samenstelling van de polyethyleen/polypropyleen, hoe vetter hoe moeilijker te lijmen, m.a.w. alle keiharde kunststoffen zijn goed tot zeer goed verlijmbaar alle zachte (denk aan diepvriesdozen tuinstoelen gaan in 50% v/d/ gevallen)
Eigenlijk komt het hierop neer hoe beter de kwaliteit pe/pp hoe beter verlijmbaar.
Dekzeilen zijn NOOIT te lijmen!

Sinds 2002 hebben we een lijm gefabriceerd met een toevoeging Dyhydroxibenzol en we hebben de lijm de Super+ genoemd, hij heeft als sterke eigenschap dat het de sterkste lijm (cyanoacrylaat lijm) is in zijn soort.
Ook komt het ontvetten bij deze lijm niet zo nauw meer als de materialen redelijk vetvrij zijn is het eenvoudig te lijmen.
De lijm is 100% watervast en heeft een max. temperatuur van 160 ºC. (bij metaal) (bij kunststoffen en rubbers ongeveer 90 ºC).

Van alle lijmsoorten die wij verkopen zijn veiligheids gegevens te downloaden op de website bij het betreffende artikel.

Om kort te gaan ALLES wat je enigzins kan bedenken kunt u lijmen!

In onze webwinkel vindt u een volledig assortiment van lijmproducten en hulpmiddelen om u het lijmen en uw klus eenvoudig te maken tegen de laagste prijzen!
Mocht u nog vragen hebben over diverse lijmproblemen stuurt u ons gerust een E-Mail, u krijgt binnen 12 uur antwoord.

Geen retour adres, stuurt u hiervoor ons een E-Mail.

Mesaproducts Almelo V.o.f.

De Nieuwe Erven 3, UNIT 10268

5431 NV  Cuijk

Tel: (0031) 0851304367 (tussen 10-17 uur)

Kvk: 83839275

Geef een antwoord

@Copyright 2001-2023 Mesaproducts.nl

error: Beveiligde content !!
Vragen?