✔ Voor 22:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

Lijmwijzer, lijm advies welke lijm ben ik nodig, vindt de juiste lijm voor uw klus!

Lijmwijzer: lijmadvies voor elke klus

Wat voor lijm heb ik nodig? Elke klus vraagt om een andere lijmsoort. De lijmwijzer van Mesaproducts helpt u binnen 2 minuten aan een lijmadvies. Zo kiest u de juiste lijm voor uw klus.

De verschillende soorten lijmen

We krijgen veel vragen omtrent de verschillende lijmsoorten. Wat is de sterkste lijm, welke lijm bobbelt niet en wat is een goede montage-kit? Tegenwoordig zijn er tientallen lijmen met verschillende specificaties verkrijgbaar. Bijvoorbeeld universele lijmen die verschillende materialen verlijmen, secondelijmen, epoxylijm, mma lijm glas en speciale lijmen voor PE, PP, PTFE etc.

Onze lijmwijzer helpt bij het vinden van de beste lijmkwaliteit voor uw project. De lijmwijzer toont ook oplossingen voor:

  • Verwijderen van verkeerd en uitgaande lijmen
  • Geknoeide glaslijm
  • Epoxylijm of secondelijm verwijderen

Zelfs wanneer lijm al wekenlang uitgehard is, hebben we tips om dit te verwijderen. Deze tips en oplossingen vindt u in onze blogs. Ook via de lijmwijzer komt u bij deze tips uit.

De perfecte universele lijm bestaat niet

Er zijn geen universele lijmen die alles het beste doen. Wel zijn er veel lijmen verkrijgbaar die veel goed doen. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met het project, en welk type lijm die het beste bij past. Glas lijmen met secondelijm zal nooit zo mooi en sterk zijn als met een speciale glaslijm. Rvs lijmen met secondelijm laat na 2-3 maand altijd los.

Onze lijmwijzer toont de verschillende lijmen met elk zijn specifieke kenmerken. We garanderen de meest sterke en permanente bevestiging van uw lijmklus. Mesaproducts verkoopt al 30+ jaren industriële lijmen, waarbij we een groot online assortiment hebben opgebouwd.

De lijmwijzer geeft het beste lijmadvies, waarbij u binnen 2 minuten de meest geschikte lijm voor uw klus vindt.

Werking van de lijmwijzer en het lijmadvies

De lijmwijzer begeleidt u stap voor stap naar het vinden van de juiste lijm.

  • Kies wat u wil doen: lijmen of lijm verwijderen
  • Selecteer het materiaal dat u wilt lijmen
  • Kies het soort materiaal
  • Geef aan op welk materiaal u wil lijmen
  • Geef antwoord op de detailvragen

Heeft u alle vragen ingevuld? U ontvangt direct lijmadvies. Dit lijmadvies verschijnt automatisch op uw scherm. Klik op ‘Ga naar product’ en bekijk alle informatie omtrent de juiste lijm. Van hieruit kunt u het product in uw winkelwagentje plaatsen en afrekenen.

Of u nu aluminium op hout moet lijmen of polyester op beton, voor elk lijmprobleem krijgt u het juiste lijmadvies. De gebruiksaanwijzing van de lijm staat op de pagina en wordt uiteraard met uw bestelling meegestuurd. Veiligheidsbladen zijn te downloaden bij de producten, of u bestelt ze per e-mail. We sturen u nog dezelfde dag de veiligheidsbladen per e-mail toe.

Welke lijm heb ik nodig? Altijd het beste advies

Het lijmadvies uit de lijmwijzer gaat uit van de beste resultaten. Om u zo goed mogelijk te helpen bieden we de verschillende soorten lijm in zowel grote en kleine verpakkingen. De verschillende afmetingen vinden in de categorie, en bij het product dat uit het lijmadvies naar voren komt.

Onze lijmwijzer werkt snel en eenvoudig. U hoeft geen talloze pagina’s door te lezen. Klik eenvoudig op de producten die u aan elkaar wilt lijmen en bekijk het lijmadvies. Alle lijmen uit ons assortiment zijn uitgebreid door ons en onze klanten getest.

Hulpmiddelen bij het lijmen van producten

Sommige lijmen hebben hulpproducten nodig. Bijvoorbeeld glaslijm, dat om een UV-lampje vraagt. Grotere verpakkingen epoxylijm werken het beste met een doseerpistool. Of een primer voor PE- en PP verlijmingen. Deze hulpmiddelen bestelt u met één klik samen met de gewenste lijm.

Extra service van Mesaproducts

Mesaproducts verkoopt sinds 1991 industriële lijmen. We waren een van de eersten op de markt met een echte secondelijm. Deze secondelijm was toen alleen nog maar bekend in de industrie, maar is nu ook voor klussers en particulieren beschikbaar. Met meer dan 30 jaar ervaring en goede klantreviews hebben we door de jaren heen onze services uitgebreid.

Twijfelt u of u de juiste keuze heeft gemaakt, en of het lijmadvies wel bij uw lijmklus past? We zijn via WhatsApp of onderstaande button bereikbaar.

Snel de juiste lijm in huis

De lijmwijzer is het startpunt voor het vinden van de juiste lijm. Bestellingen voor 22:00 uur verwerken we dezelfde dag. We verzenden deze via PostNL, waardoor u het product meestal de volgende dag in huis heeft. De meeste lijmartikelen passen in een brievenbusdoosje, waardoor u voor levering niet thuis hoeft te blijven.

Heeft u de verkeerde lijm besteld? U mag binnen 14 dagen het product, zonder opgaaf van redenen, terugsturen. Dit kan alleen bij ongebruikte producten.

Naast ons compleet assortiment in de webshop, vindt u onze producten ook op bol.com.

error: Beveiligde content !!
Wat onze klanten zeggen
837 beoordelingen
Vragen?