✔ Voor 16:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

Lijmwijzer, lijm advies welke lijm ben ik nodig, vindt de juiste lijm voor uw klus!

De lijmwijzer van Mesaproducts helpt u eenvoudig binnen 2 minuten aan een lijm advies om de juiste lijm te kiezen voor uw klus.

Ziet u ook vaak door de bomen het bos niet meer? Tegenwoordig zijn er tientallen lijmen met verschillende specificatie’s verkrijgbaar, er zijn universele lijmen die alles lijmen, secondelijmen, epoxylijm, mma lijm glas lijmen en speciale lijmen voor PE, PP, PTFE etc. maar wilt u iets specifieks met de beste lijm kwaliteit gebruikt u deze lijmwijzer om de meest geschikte lijm voor uw project te vinden.

Onze lijmwijzer helpt u ook binnen 60 seconden aan een oplossing om verkeerd en uitgeharde lijmen eenvoudig te verwijderen, epoxylijm secondelijm, glaslijm geknoeid of verkeerd aangebracht? Wij hebben de oplossing ook als het al weken uitgehard is. Leest u onze blog’s.

Er zijn geen echte universele lijmen die alles het beste doen, wel lijmen die veel erg goed doen, glas lijmen met b.v. secondelijm zal nooit zo mooi en sterk zijn als met een speciale glaslijm, rvs lijmen met secondelijm zal na 2-3 maand altijd loslaten wat mensen ook beweren. Er is een grote verscheidenheid aan specifieke lijm soorten die speciaal ontwikkeld zijn voor diverse doeleinden.

De verschillende lijmen met elk zijn eigen specifieke kenmerken garanderen de meest sterke en permanente bevestiging van uw lijm klus. Mesaproducts verkoopt al 30+ jaren industriële lijmen online, deze lijmwijzer is een makkelijk te gebruiken “lijmadviseur” die binnen 2 minuten de meest geschikte lijm vindt voor uw klus.

Deze lijmwijzer is een nieuw ontwikkelde tool

Voor een juist lijm advies loopt u stap voor stap de tool door, door stap voor stap de lijmwijzer te gebruiken krijgt u gericht advies welke lijm u gebruiken moet voor uw klus. Of u nu aluminium op hout moet lijmen, polyester op beton, voor elk lijmprobleem krijgt u de juiste lijm oplossing, de gebruiksaanwijzig van de te gebruiken lijm staan op de pagina en worden uiteraard ook meegestuurd indien u de lijm besteld. Veiligheidsbladen zijn of te downloaden bij de producten of u kunt ze per E-Mail bestellen we sturen deze dan per mail naar u toe op dezelfde dag dat de lijm verstuurd wordt.

De lijmen waar naar verwezen wordt in de lijmwijzer zijn de beste lijm voor uw klus, er zijn van bijna elk lijm artikel grotere en kleinere verpakkingen verkrijgbaar, deze vindt u in de categorie en bij het product vaar u terechtkomt na het raadplegen van de lijmwijzer. Een volledig lijm advies in enkele minuten.

Mesaproducts verkoopt sinds 1991 industriële lijmen en we waren dan ook een van de eerste op de markt met een echte secondelijm die toen alleen nog maar bekend was in de industrie, met meer dan 30 jaar ervaring en de reviews van klanten weet u zeker dat op welke lijm u ook uitkomt dit de meest geschikte lijm is voor uw klus.

Voor het gebruik van onze lijmwijzer hoeft u geen 20 a 4 tjes door te lezen, klik eenvoudig op de producten die u aan elkaar wilt lijmen en bekijk het eindresultaat. Alle lijmen die wij verkopen zijn door ons uitgebreid getest en door klanten over de jaren heen uitgebreid gebruikt, ook vindt u vele reviews van echte klanten op onze website.

Sommige lijmen hebben hulpmiddelen nodig, denk aan glaslijm, (een UV lamp(je) grotere verpakkingen epoxylijm, (doseerpistool)of pe, pp verlijmingen (PE- PP primer). Deze kunt u met 1 klik samen bestellen indien gewenst. Bij elk artikel waar u uitkomt ziet u een uitgebreide omschrijving van de te gebruiken lijm samen met een gebruiksaanwijzing, mocht u twijfelen kunt u ons natuurlijk altijd via whats app bereiken via de onderstaande button.

Snel de juiste lijm in huis?

De lijmen die u voor 16 uur besteld worden via PostNL  
meestal de volgende dag bij u thuis bezorgd, de meeste lijm artikelen gaan in een brievenbusdoosje waardoor u hier niet voor thuis hoeft te blijven. De lijmwinkel van Mesaproducts is er voor het gemak.

Ook zijn veel van onze lijmen tekoop bij bol.com 

error: Beveiligde content !!
Vragen?