Zilverlijm

De beste zilverlijm / electrolijm

Bij Mesaproducts vindt u de kwalitatiefste en beste zilverlijm voor een zeer voordelige prijs. Kijk hieronder voor de gebruiksaanwijzing.

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Zilverlijm / electrolijm kopen?

Gaat u aan de slag met elektrische verbindingen? Dan is het van belang dat u de juiste lijm gebruikt. Bij het werken met elektrische verbindingen is zilverlijm het meest geschikt. Hierbij kunt u denken aan verbindingen op printplaten in computers, de automobiel industrie, telefoons en andere zwakstroomverbindingen. Is er een elektrisch geleidende verbinding verstoord? Dan komt zilverlijm het best van pas. Deze lijm herstelt of maakt elektrische verbindingen. Elektrisch geleidende lijm is met 90 procent gevuld met zilver en zorgt hierdoor dan ook voor een perfecte geleiding van stroom. Zilverlijm kopen? Mesaproducts is uw trouwe partner.

De hechting van zilverlijm

Electrolijm / zilverlijm hecht op bijna elk materiaal en de werking kan verschillen. Het is dus essentieel om vooraf te controleren of u de juiste lijm in handen heeft. Zilverlijm / electrolijm heeft een goede hechting op glas, printplaten, keramiek, metaal en bakeliet. Daarnaast is de lijm ook geschikt voor de meeste kunststoffen. Op deze producten wordt de elektrische geleiding effectief met de lijm hersteld. De elektrisch geleidende lijm is ook geschikt voor de achterruitverwarming. Echter is het hierbij belangrijk dat dit vervolgens verstevigd wordt met epoxylijm.

Hoe elektrisch geleidende lijm aanbrengen?

Om de effectiviteit van de electrolijm / zilverlijm te bevorderen is het van belang dat deze op de juiste manier wordt aangebracht. Hierdoor bevordert u de precieze tijdens het werken met de lijm. Dit kan bijvoorbeeld met een klein penseeltje. Hierdoor kunt u zeer secuur werken. Om zo precies mogelijk te kunnen werken, kunt u beter meerdere lagen aanbrengen. De droogtijd van de elektrisch geleidende lijm is ongeveer twee tot vier uur. Om dit proces te versnellen, kunt u natuurlijk ook een föhn gebruiken. De droogtijd zal dan ongeveer tien minuten bedragen. Heeft u vragen over het aanbrengen van de zilverlijm of de werking van het product? Dan kunt u gerust even contact met ons opnemen.

Zilverlijm kopen bij Mesaproducts

Wilt u een elektrische verbinding repareren of maken? Met zilverlijm / electrolijm is deze klus snel en gemakkelijk geklaard. Door de samenstelling van de lijm en de hoeveelheid zilver wordt de stroom perfect door de onderdelen geleid. Bij Mesaproducts verkopen we enkel kwalitatieve lijm. Onze producten staan al jaren bekend om hun effectieve werkzaamheid, waardoor wij garant staan voor de kwaliteit. Wilt u zilverlijm kopen? Dan leveren wij deze zo snel mogelijk bij u thuis af. Een goede service staat bij ons voorop. Zilverlijm / electrolijm kopen doet u bij Mesaproducts.