Industrielijmen

Industrielijm, 10 Secondelijm kopen?

Mesa Industrielijm wordt in de volksmond meestal secondelijm genoemd, dit wordt in zo’n beetje elk huishouden wel gebruikt. Secondelijmen zijn immers voor vele toepassingen geschikt. Rubber, metalen, hout, kunststoffen lijmen? Hieronder vindt u de juiste lijm. De beste secondelijm online, binnen 1 dag geleverd.

Hulp nodig om de juiste lijm te vinden? Klik hier en ga naar onze lijmwijzer.

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Waarom 10 Secondelijm / Industrielijm van Mesa kopen:

Mesa industrielijmen zijn extreem hoogwaardige zuivere secondelijmen die nooit uitdrogen in de verpakking mits in de diepvries bewaard en secondelijmen die zelfs buien de diepvries op kamertemperatuur nog jaren houdbaar zijn! De beste superlijm is de secondelijm van Mesa.

Elke lijm die wij aanbieden is universeel, het verschil zit hem meer in dikte, temperatuur bestendigheid en slagkracht. Alle lijmen zijn geschikt voor o.a.: Rubber, metalen, kunststoffen, hout, porselein, beton etc. etc.

De secondelijm / industrielijm eigenschappen algemeen:

  • Transparant
  • Alles lijmen
  • Hoge trekkrachten
  • Maanden lang te bewaren
  • Op alle industrielijmen 12 maand garantie!

Mesa Industrielijm (Secondelijm)

Wanneer u besluit een Mesaproducts industrielijm te kopen, dan bent u verzekerd van een erg zuivere industrielijm die behoort tot de beste ter wereld. Zo drogen onze industrielijmen nooit uit in de verpakking, mits u ze in de diepvries bewaart. Ze blijven dan dus altijd vloeibaar! Vóór het gebruik dient u de industrielijmen uiteraard wel eerst op kamertemperatuur te laten komen. Pas boven de 5 °C doet de lijm namelijk weer zijn werk. Haal deze superlijm daarom ongeveer 30 minuten van tevoren uit de vriezer.

U kunt diverse soorten 10 secondelijm/industrielijmen kopen bij Mesaproducts zo ook PVC lijm. Elke lijm heeft weer zijn eigen specifieke kenmerken. Daarom worden de verschillende eigenschappen van onze lijmen per lijmsoort omschreven. We hebben bijvoorbeeld dunne industrielijm die geschikt is voor alle materialen, maar ook een dikke variant voor materialen die poreus zijn. Bovendien is het mogelijk om de Super+ industrielijm te kopen als iets watervast gelijmd moet worden. Ten slotte is de Black Cyano een speciale rubber of rubber op metaal lijm.

10 Secondelijm of industrielijm gebruiken?

Mesa industrielijm ( in de volksmond ook wel 10 secondelijm genoemd) is een hoogwaardige secondelijm.

In 1991 kwamen we voor het eerst in contact met een secondelijm op een grote autobeurs, (het bestond al in 1958 in een variant ontwikkeld door Harry Coover die werkte voor KODAK)

Voor consumenten was het nog een vreemde eend in de bijt en het was nog in bijna geen enkele winkel te koop. In de auto, vliegtuig industrie werd deze cyanoacrylaat lijm gebruikt en was extreem duur. We zijn eenvoudig begonnen met grote verpakkingen van deze lijm in te kopen in Japan, (amerika was toen al erg duur en in Japan, stond een erg grote fabrikant die constante kwaliteit voor een veel betere prijs kon maken) te vullen in verpakkingen van 5 gram tot 25 liter en op markten te demonstreren. De mensen die de demonstratie volgden dachten al snel dit kan niet, het is een trucje het is onmogelijk wat we hier zien, rubber, metaal, kunststof hout steen en beton werden in 1-2 seconden eenvoudig op elkaar gelijmd en was niet los te krijgen. En sinds die tijd zijn we ons steeds verder gaan verdiepen in 10 seconde lijmen. en hun mogelijkheden maar zeker ook hun beperkingen.

Mesa industrielijmen / secondelijmen door de tijd heen:

Steeds meer “fabrikanten” dienden zich aan maar er zijn er maar een handjevol wereldwijd en 99% van de lijmen worden dus in een paar fabrieken gemaakt. De ene fabriek is de andere niet. Wij doen nog steeds zaken met Japan omdat kwaliteit die constant gewaarborgd is een voor ons doorslaggevende factor is, het moet niet zo zijn dat de ene fles secondelijm niet de andere is en Japanners zijn erg secuur, dit is voor ons een erg belangrijke factor. hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit van onze lijmen, de lijm die u vandaag koopt (industrielijm dun) is nog exact dezelfde als die u in 1991 kocht of over 10 jaar koopt. Hierdoor durven wij te zeggen, Mesa Lijmen? Kwaliteit voor het leven!

We blijven bekijken wat er allemaal ontwikkeld wordt en is er een nieuw soort lijm op de markt dan gaan we zeker kijken of het iets toevoegt aan ons assortiment, zo zijn we door de jaren heen Epoxylijm gaan voeren in ons assortiment maar ook hier weer alleen de sterkste lijmen voor een goede prijs, we hebben uitgebreid met Kneedbaar staal, jaren geleden een Glaslijm en sinds kort ook een Elektrolijm. De reden dat we “maar” een handvol industrielijmen in ons assortiment hebben omdat de “100 verschillende soorten” vaak verdunningen zijn van de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren en het minder van kwaliteit is als de lijmen die wij verkopen.

Breed assortiment aan lijmen

Elk materiaal wordt weer anders aan elkaar gelijmd. Het is daarom van belang om de juiste lijm te gebruiken bij het juiste materiaal. U kunt er voor kiezen om industrielijm te kopen maar werkt dit ook voor het lijmen van bijvoorbeeld hout of glas? Doordat er zoveel verschillende soorten lijmen zijn hebben wij de meest gebruikte lijmen voor u opgesomd:

Mesa staat garant voor de beste kwaliteit 10 secondelijm / industrielijm voor de laagste prijzen en voor ELK lijmprobleem hebben wij een oplossing!

Nog vragen? bel, mail of Whats app ons.