PVC lijm

De krachtigste PVC-lijm

Bij Mesaproducts vindt u de kwalitatiefste en sterkste PVC lijm voor een zeer voordelige prijs. Kijk hieronder voor de diverse soorten.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

PVC lijm kopen?

Als u aan de slag gaat met een klus in of rondom uw woning, is het essentieel dat u hierbij de juiste lijm gebruikt. Ieder materiaal reageert anders. Dit zorgt ervoor dat niet iedere lijm in elke situatie werkt. PVC lijm is, de naam spreekt boekdelen, bedoeld om PVC onderdelen aan elkaar te lijmen. Als u scheurtjes of gaten in uw PVC hebt, dient deze dan ook met PVC lijm geheeld te worden. Deze lijm heeft een uitstekende werking en is speciaal samengesteld voor dit materiaal. PVC komt veel terug bij afvoerbuizen, denk aan regenbuizen bij een woning, groten en leidingen. Als er een scheurtje in deze buis ontstaat, is het van belang dat deze snel gerepareerd wordt. Met simpele PVC lijm is deze klus binnen mum van tijd geklaard. Vervolgens kunt u weer vertrouwen op een uitstekende afvoer van hemelwater.

Het werken met PVC lijm gaat erg gemakkelijk en is zelfs voor atechnische mensen goed te doen. Bent u benieuwd naar het gebruik van PVC lijm? Bij vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Hoe werkt de PVC lijm?

Met een PVC lijm kunt u twee pvc-delen aan elkaar vastlijmen. Het is een oplosmiddelenlijm. Dit houdt in dat eenmaal aangebracht, de losse onderdelen aan elkaar zullen hechten. Het is als het ware een verbindingsmiddel tussen de twee onderdelen: als het oplosmiddel verdampt, zullen de twee PVC delen met elkaar verbinden. Ze ‘smelten’ als het ware samen en vloeien in elkaar over. De PVC lijm kan in verschillende situaties gebruikt worden, namelijk particulier (consument) of in de industrie. Heeft u vragen over de toepassingen of over het gebruik? Neem gerust even contact met ons op voor een specialistisch advies.

PVC lijm werkt op elk materiaal anders. Ook bij het lijmen van vloeren worden er verschillende lijmen gebruikt. Als u bijvoorbeeld een PVC vloer gaat lijmen, dan heeft u andere lijm nodig dan bij andere vloeren. De beste lijm is dus in elke situatie anders. Bekijk daarom ons assortiment en maak de bestel het beste product voor in jouw situatie.

Verschil hard en zacht PVC lijm

Er zijn twee soorten voor de lijm, namelijk hard en zacht PVC lijm. Dit onderscheid zit hem in het PVC zelf. Gaat u aan de slag met hard PVC (denk aan PVC buizen bij een afvoer), dan heeft u de harde variant nodig. De zacht PVC lijm is geschikt voor de zachte plastics en is bestemd tegen weekmakers. Dit zijn stoffen die worden toegevoegd aan kunststof, om de flexibiliteit te waarborgen.

Stel dus vooraf vast met welke materialen u aan de slag gaat, zodat u de juiste PVC lijm aanschaft. Wilt u PVC lijm kopen, maar komt u er niet helemaal uit? MesaProducts adviseert u graag. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan de slag met uw klus en zijn de mankementen snel weer gerepareerd.

PVC verlijmen: zo werkt het

Om de PVC lijm optimaal te benutten, is het van de belang dat de lijm op de juiste manier wordt aangebracht. Dit vergroot de effectiviteit van de PVC lijm en helpt u bij het behalen van het gewenste resultaat. Om te zorgen dat de lijm goed wordt opgenomen, dient u het oppervlak eerst zorgvuldig te reinigen. U begint door het oppervlak te ontvetten. Let wel op: gebruik hiervoor nooit wasbenzine, thinner of spiritus. Wij raden u aan om aceton of Mesa ontvetter te gebruiken. Zorg vervolgens dat er geen stofjes of kleine vuiltjes op het oppervlak liggen. Is het PVC helemaal schoon? Dan kunt u de lijm aanbrengen.

Breng aan één kant van het PVC een druppel per cm2 MESA-industrielijm aan en houdt de onderdelen gedurende twee seconden tegen elkaar aan. Laat de PVC lijm vervolgens acht uur uitharden voor een optimaal resultaat. Heeft u vragen over het PVC verlijmen? Wij helpen u graag verder! Wist u dat u ook PVC op hout lijmen ook mogelijk is? We bieden namelijk verschillende producten aan waarmee u PVC op hout kan lijmen.

Bestel uw PVC lijm gemakkelijk online

Bij MesaProducts weet u zeker dat de PVC lijm van goede kwaliteit. Als ervaren partij zijn wij al jaren actief in de industrielijmen en waren één van de eersten die Industrielijmen op de markt brachten voor de gewone consument. We werken enkel met hoogstaande kwaliteiten waardoor uw PVC in mum van tijd weer hersteld is. Bij ons bestelt u de producten gemakkelijk en gratis online. Heeft u een scheurtje in uw PVC buizen? En wilt u uw PVC buis lijmen? Door onze goede service kunt u ervan op aan dat u de producten rap in huis hebt. Zo kunt u snel aan de slag met de reparatie, waardoor er verder geen schade zal ontstaan.

Ruim aanbod aan producten bij Mesaproducts

Naast PVC lijm heeft Mesaproducts ook een ruim aanbod aan andere soorten producten. Of u nou uw porselein wilt lijmen of toch een glassoort wilt gaan lijmen. Wij bieden alle producten aan voor uw probleem. Onze producten zijn van de beste kwaliteit en worden allemaal hoog beoordeeld door onze klanten. Daarnaast worden onze producten ook super snel geleverd. Mesaproducts biedt onder andere deze producten aan:

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw materiaal? Neem gerust even contact met ons op. Wij geven u graag een deskundig advies en denken met u mee over de toepassingen voor uw situatie. PVC verlijmen doet u bij MesaProducts.