PVC lijm

De krachtigste PVC-lijm

Bij Mesaproducts vindt u de kwalitatiefste en sterkste PVC lijm voor een zeer voordelige prijs.
Kijk hieronder voor de diverse soorten.

Show Filters

Showing all 7 results

Show Filters

Showing all 7 results

PVC lijm kopen?

Als u aan de slag gaat met een klus in of rondom uw woning, is het essentieel dat u hierbij de juiste lijm gebruikt. Ieder materiaal reageert anders op lijm. Dit zorgt ervoor dat niet iedere lijm in elke situatie werkt. PVC lijm is, de naam spreekt boekdelen, bedoeld om PVC onderdelen aan elkaar te lijmen. Als u scheurtjes of gaten in uw PVC hebt, dient deze dan ook met PVC lijm geheeld te worden. Deze lijm heeft een uitstekende werking en is speciaal samengesteld voor dit materiaal. PVC komt veel terug bij afvoerbuizen, bijvoorbeeld regenbuizen bij een woning. Als er een scheurtje in deze buis ontstaat, is het van belang dat deze snel gerepareerd wordt. Met simpele PVC lijm is deze klus binnen mum van tijd geklaard. Vervolgens kunt u weer vertrouwen op een uitstekende afvoer van hemelwater.
Het werken met PVC lijm gaat erg gemakkelijk en is zelfs voor atechnische mensen goed te doen. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Verschil hard en zacht PVC lijm

Er zijn twee soorten voor de lijm, namelijk hard en zacht PVC lijm. Dit onderscheid zit hem in het PVC zelf. Gaat u aan de slag met harde PVC (denk aan PVC buizen bij een afvoer), dan heeft u de harde variant nodig. De zacht PVC lijm is geschikt voor de zachte plastics en is bestemd tegen weekmakers. Dit zijn stoffen die worden toegevoegd aan kunststof, om de flexibiliteit te waarborgen.
Stel dus vooraf vast met welke materialen u aan de slag gaat, zodat u de juiste PVC lijm aanschaft. Wilt u PVC lijm kopen, maar komt u er niet helemaal uit? Mesa Products adviseert u graag over de juiste lijm. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan de slag met uw klus en zijn de mankementen snel weer gerepareerd.

Bestel uw PVC lijm gemakkelijk online

Bij Mesa Product weet u zeker dat de PVC lijm van goede kwaliteit. We werken enkel met hoogstaande merken waardoor uw PVC in mum van tijd weer hersteld is. Bij ons bestelt u de producten gemakkelijk en gratis online. Heeft u een scheurtje in uw PVC buizen? Door onze goede service kunt u ervan op aan dat u de producten rap in huis hebt. Zo kunt u snel aan de slag met de reparatie, waardoor er verder geen schade zal ontstaan.