Secondelijm

Secondelijm kopen

Secondelijm kopen? Dan bent u bij Mesaproduct aan het juiste adres. Secondelijm van Mesa behoort tot de beste secondelijm van de wereld. Zo drogen onze secondelijmen nooit uit in de verpakking, mits u ze in de diepvries bewaart. Bekijk hieronder ons aanbod aan secondelijm:

Show Filters

Showing all 13 results

Show Filters

Showing all 13 results

Secondelijm kopen, wat u moet weten:

Wanneer u besluit een secondelijm te kopen, dan bent u met de Mesa industrielijm verzekerd van een erg zuivere secondelijm die behoort tot de beste ter wereld. Zo drogen onze secondelijmen nooit uit in de verpakking, mits u ze in de diepvries bewaart. Ze blijven dan dus altijd vloeibaar! Vóór het gebruik dient u de secondelijm uiteraard wel eerst op kamertemperatuur te laten komen. Pas boven de 5 °C doet de lijm namelijk weer zijn werk. Haal de secondelijm daarom ongeveer 30 minuten van tevoren uit de vriezer.

Secondelijm verschillende soorten van Mesa

U kunt diverse soorten secondelijm kopen bij Mesaproducts. Elke lijm heeft weer zijn eigen specifieke kenmerken. Daarom worden de verschillende eigenschappen van onze secondelijmen (ook wel industrielijm genoemd) per lijmsoort omschreven. We hebben bijvoorbeeld dunne secondelijm die geschikt is voor alle materialen, maar ook een dikke variant voor materialen die poreus zijn. Bovendien is het mogelijk om de Super+ industrielijm te kopen als iets watervast gelijmd moet worden. Ten slotte is de Black Cyano een speciale rubber of rubber op metaallijm.

Mesa secondelijm: beste kwaliteit van NL!

Met de Mesa secondelijmen haalt u de beste kwaliteit lijmen in huis, onze secondelijmen drogen niet uit na gebruik in de verpakking en kunnen geopend staan zolang u ermee werkt!

Komt u er niet uit, stuur ons een e-mail of gebruik WhatsApp.