Secondelijm kopen

Bent u op zoek naar zeer sterk hechtend secondelijm voor diverse materialen? Dan bent u bij Mesaproducts aan het juiste adres. Met een breed aanbod aan diverse soorten secondelijm vind u altijd wat u zoekt. Onze verschillende soorten secondelijm zijn zowel particulier als zakelijk te gebruiken. Dankzij de sterke kleefstof en de unieke eigenschappen van secondelijm is de gevormde hechting bijna onbreekbaar.

Bij Mesaproducts bestelt u eenvoudig en snel onze kwalitatieve secondelijm, ideaal geschikt voor verschillende materialen. Onze diverse flacons zijn ontworpen op specifieke kenmerken van het materiaal waarop u lijmt. Daarom worden de verschillende eigenschappen van onze secondelijmen per lijmsoort benoemd. Met de Black Cyano hebben wij bijvoorbeeld een unieke secondelijm in ons assortiment. Deze lijmsoort zorgt ervoor dat u rubber met lijm kunt laten hechten.

Vind de ideale secondelijm voor uw situatie bij Mesaproducts.

Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Wat is secondelijm?

Secondenlijm, ook wel bekend als atoomlijm, cyanocrylaatlijm of industrielijm, is een razendsnel hechtende en sterke lijm die speciaal is ontworpen om verschillende materialen te lijmen. De lijm is grotendeels temperatuur- en vochtbestendig en wordt voornamelijk gebruikt op steen, hout, papier, keramiek, glas, rubber en metaal. Niet voor niets wordt secondelijm veelvuldig gebruikt in industriële branches. Het is een snel uithardende lijm die verschillende materialen muurvast met elkaar verbind.

De vloeibare secondenlijm is gemakkelijk te gebruiken om verschillende producten en materialen te verlijmen. De lijm is licht vullend en ideaal te gebruiken op poreuze materialen.

Of het nu bedoelt is om porselein aan elkaar te lijmen, of de schoenzolen weer vast te laten hechten, bij Mesaproducts vindt u een breed en gevarieerd aanbod aan diverse soorten secondelijm in tubes.

De voordelen van universele vloeibare secondelijm

Dat secondelijm een sterke hechting heeft op omliggende oppervlakken, weten we. Toch zijn er nog meer voordelen voor het gebruiken van vloeibare secondelijm:

  • Secondelijm is dankzij het vullend vermogen ideaal in te zetten om materiaal te repareren;
  • De lijm is zowel voor huishoudelijk als voor zakelijk gebruik bestemd;
  • Geschikt voor vrijwel alle type ondergrond en oppervlak;
  • Secondelijm hecht op twee diverse materialen;
  • Ideaal geschikt in de modelbouw;
  • Snel en handig in gebruik, droogt binnen seconden;
  • Secondelijm is vocht en temperatuur bestendig;
  • Verkrijgbaar met of zonder kwast.
  • De flesjes laten gemakkelijk druppels vallen;
  • Dankzij doseernaaldjes kunt u geheel nar wens de dosis bepalen.

Wat te doen tegen uitdrogen secondelijm?

Het voordeel aan de secondelijmen van Mesaproducts is dat deze niet uitdrogen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken om het uitdrogen van het materiaal. Wanneer u de lijm in de diepvries bewaard bent u gegarandeerd van minimaal 10 jaar aan kwaliteit. Na gebruik gaat de secondelijm voor minimaal 18 maanden mee.

Door middel van de teflon coating in de tuit droogt de lijm niet vast in het flesje. Een prik met een naaldje moet voldoende zijn om het tuitje te openen.

Voor welke ondergrond is secondelijm geschikt?

Secondelijm is te gebruiken op vele materialen. Van hout tot plastic en van rubber tot karton. Secondelijm is daarnaast ook ideaal te gebruik op een metalen oppervlak. De lijm is ontzettend sneldrogend en zorgt ervoor dat diverse materiaalsoorten muurvast aan elkaar worden gelijmd. Reinig allereerst altijd even het materiaal. De 1 seconde lijm droogt transparant en is daardoor praktisch onzichtbaar. Ideaal voor reparatiewerk waarbij u secuur te werk dient te gaan.

Metaal op metaal, rubber op rubber, met secondelijm zorgt u er binnen no-time voor dat twee materialen snel en sterk aan elkaar worden gehecht.

Hoe secondelijm te gebruiken?

Secondelijm is door de sterke hechting een product waar u met zorg en aandacht mee moet werken. Door de snelle droogkracht kunt u gemakkelijk twee oppervlakken met elkaar laten hechten. Pas hierbij wel op dat uw handen goed beschermd zijn!

De eerste stap die u daarna moet doen, is de oppervlakken aan allebei de zijdes reinigen. Check dan altijd eerst even of het spuittutje vast zit. Vervolgens trekt u geschikte handschoenen aan en kunt u aan de slag om twee oppervlakken aan elkaar te verlijmen. Zorg ervoor dat u een nauwkeurige dosering vloeibare lijm aanbrengt. Gemakkelijk doseren kan aan de hand van de praktische flacon. Laat het dan een aantal seconden goed drogen en u zult merken dat de secondelijm zijn werk doet. Laat het gelijmde voorwerp altijd even een tijdje met rust, zodat de lijm goed kan hechten.

De beste secondelijm vind je bij Mesaproducts!

Met een ruim assortiment secondelijmen vindt u bij Mesaproducts altijd het juiste product. Of het nu bedoelt is voor een doe-het-zelf klus, of voor professioneel gebruik, onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en doen wat er gevraagd wordt. Secondelijm hoort niet voor niets tot de meest gebruikte lijmsoorten in verschillende branches zoals metaal bewerking. Het lijmen van verschillende materialen was nog nooit zo eenvoudig. Vergeet Loctite of Bison secondelijm en kies voor Mesaproducts!

De secondelijm van Mesaproducts is onder andere verkrijgbaar in een tubetje, met of zonder kwast. Met een kleine dosering zorgt u al voor voldoende hechtingskracht en de beste resultaten secondelijm.

Bij Mesaproducts bestelt u eenvoudig en snel in onze overzichtelijke webshop. Dankzij onze populaire filters kunt u eenvoudig filteren op de gewenste artikelen. Navigeer het gewenste product naar uw winkelmandje en reken uw bestelling gemakkelijk en snel af. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u uw bestelling netjes bij u op de mat. Daar kunt u van op aan.