Vullende industrielijm (secondelijm) 10 gram voor poreuze materialen zoals, gips, beton en om hout te lijmen ook alle gladde oppervlaktes zijn te lijmen met de Mesa industrielijm dik

11,00

(5 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 10,45 10,12 9,68

20 op voorraad

Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Klanten kochten ook

industrielijm dun 10 gram + Ontvetter van Mesa + doseernaaldjes industrielijm, secondelijm
Prijs voor combikoop:   22,90

Beschrijving

Industrielijm dik:

Een dikkere vullende secondelijm om eenvoudig o.a. hout, beton, gips te snel en sterk te lijmen.

Omdat de lijm wat dikker is dan de industrielijm dun heeft deze iets meer body waardoor het eenvoudiger is poreuze materialen te lijmen zoals beton, gips, porselein, hout etc. De lijm lijmt niet alleen eenvoudig de poreuze materialen maar natuurlijk ook alle ander materialen mee lijmen zoals rubber, pvc lijmen, plexiglas, metalen lijmen etc.

De Mesaproducts industrielijm dik heeft een vullende werking van ongeveer 1 millimeter, wilt u het snel uit laten harden dan adviseren wij u de activator erbij te gebruiken. De Mesa industrielijm dik is in de diepvries jarenlang houdbaar (bevriest niet) alleen als u het uit de diepvries haalt laat u het dan ongeveer 30 minuten warm worden, de lijm werkt pas boven 5°C.

De lijm is temperatuur bestendig van ongeveer -50°C tot + 90°C , de lijm is waterbestendig (niet watervast dan neemt u de Super+) en eenvoudig te verwerken, zit in een fles die nooit dicht gaat zitten, bent u de lijm de hele dag door nodig? U kunt de fles gerust open laten staan.

Gebruiksaanwijzing: MESA Industriekrachtlijm dik:

Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen delen Ontvetten met de MESA Ontvetter, Aceton of Alcohol. Nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus! Aan 1 zijde de MESA-industriekrachtlijm (liefst dun) aanbrengen (hoe dunner de lijm wordt aangebracht hoe sneller het droogt) 1 druppel per cm2 en de delen 10 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de MESA PE/PP-primer voorbehandeld is. Verkeerd? Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste lijm? klik op de lijmwijzer.

 


Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg

5 beoordelingen voor Vullende industrielijm (secondelijm) 10 gram voor poreuze materialen zoals, gips, beton en om hout te lijmen ook alle gladde oppervlaktes zijn te lijmen met de Mesa industrielijm dik

 1. Rob B. (geverifieerde eigenaar)

 2. D de Jong (geverifieerde eigenaar)

  Prima spul!

 3. F Kloos (geverifieerde eigenaar)

  Ik zocht de dunne lijm deze is ook dik

 4. M.A. Legerstee (geverifieerde eigenaar)

  Altijd goed en snel. Ik bestel hier altijd gaat altijd goed en de lijm is natuurlijk super.

 5. Pascal van der Arend (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen