Uitlaat, oven kachel reparatie pasta 1300 graden

29,95

(1 klantbeoordeling)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 28,45 27,55 26,36

7 op voorraad

Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Beschrijving

Als het echt extreem hitte moet kunnen verdragen? De Mesa Reparatiepasta tot 1300 graden Celsius;

Kachelruitjes en kacheltouwen hebben vrij weinig aan temperaturen tot 130 graden, omdat het hier makkelijk veel heter kan worden. Ook bij schoorstenen, pakkingen en uitlaten lopen de temperaturen vaak veel hoger op.

Voor die situaties hebben we speciale pasta. Dit is in feite geen lijm, omdat het een kneedbaar materiaal is dat zelf een nieuwe verbinding maakt tussen de verschillende oppervlakken. Handig wanneer een pakking vastgezet moet worden en daar ook moet blijven zitten. Of wanneer het kacheltouw vast moet blijven zitten, ook wanneer u niet in de buurt bent.

De pasta is geschikt voor plekken waar de temperatuur gemakkelijk over de 1000 graden kan komen. Denkt u dat een uitlaat niet zo warm wordt, dan heeft u het verkeerd. Een uitlaat van een gemiddelde auto is namelijk al 400 graden na een kwartier stationair draaien. Bij echt gebruik van de auto kan de temperatuur van een gemiddelde uitlaat gemakkelijk de 700 graden halen.

 

Vandaar dat uitlaten niet gespoten en niet gelijmd kunnen worden met standaardoplossingen. Er zijn geen materialen die hier sterk genoeg voor zijn, op speciale verf en hittebestendige pasta na.

1 beoordeling voor Uitlaat, oven kachel reparatie pasta 1300 graden

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    een gebruiksaanwijzing zou handig zijn!!!!

Een beoordeling toevoegen