Leidingen repareren of watervast lijmen met Mesa kneedbaar brons en koper 54 gram

Leidingen repareren of watervast lijmen met Mesa kneedbaar brons en koper 54 gram

Kneedbaar Brons en Koper:

Heeft u brons of koper nodig om herstelwerkzaamheden te verrichten? Het Mesa kneedbare brons is een epoxylijm die eenvoudig te verwerken is. U kunt gemakkelijk de juiste hoeveelheid afknippen, kneden en aanbrengen op het materiaal dat hersteld moet worden. Het kneedbare brons is zowel hittebestendig als watervast, waardoor u veel meer mogelijkheden tot reparatie hebt dan met lijm. U kunt het brons namelijk gebruiken bij temperaturen tussen -60 ºC tot ongeveer +120 ºC.

Waar kunt u kneedbaar brons voor gebruiken?

Kneedbaar brons of koper is bruin van kleur en wordt in de meeste gevallen gebruikt voor het lijmen en opvullen van zowel koperen als bronzen materialen. U kunt hierbij denken aan koperen leidingen of bronzen ornamenten. Doordat het product van Mesa licht glanzend is, ziet u na de herstelwerkzaamheden niet dat er een reparatie is gedaan. Heeft u snel een oplossing nodig? Het kneedbare brons koopt u hierboven. 

Gebruiksaanwijzing kneedbaar koper

Begin met het afknippen en kneden van de juiste hoeveelheid koper. Kneed net zo lang totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal handwarm is. Is het materiaal handwarm geworden? Breng het koper/brons aan op de plaats waar de reparatie nodig is en druk het product stevig aan. Zodra het kneedbare koper stevig is aangebracht, is het de bedoeling om het minimaal 20-30 minuten te laten uitharden. Na 2 uur uitharden is schuren en boren pas mogelijk. Kneedbaar koper is hittebestendig en ook op natte delen aan te brengen. U hoeft dus niet eerst leidingen leeg te laten lopen. Echter moet eerst alles goed ontvet worden voordat u het natte deel gaat repareren. Dit kunt u doen met de Mesa ontvetter of met pure aceton, dat verkrijgbaar is bij een drogist.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 3517
  • Model: Kneedbaar brons/koper 54 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 16,93
  • Excl. BTW: € 13,99
  • 2 of meer € 15,00
  • 5 of meer € 14,00