Epoxylijm Industrie 50ML + 3 mix tuiten, eenvoudig metaal & kunststoffen lijmen.

24,95

(2 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 23,70 22,95 21,96

21 op voorraad

Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Klanten kochten ook

Epoxylijm Industrie 50ML + lijmpistool 50 ml epoxylijm + Epoxylijm verwijderaar 100ML + Ontvetter om goed te lijmen + epoxylijm mengtuit groen
Prijs voor alles:   82,75

Beschrijving

Epoxylijm Industrie van Mesa +3 mix tuiten. Lijmt eenvoudig metaal, hout, aluminium kunststoffen onderling en op en aan elkaar. De sterkste 2 componentenlijm epoxylijm verkrijgbaar!

Deze 2 componentenlijm om metaal, hout, aluminium kunststoffen te lijmen De sterkste lijm verkrijgbaar! Lijmen speciaal voor metalen? Kies de Epoxy Industrie V2.

De sterkste lijm voor het lijmen van metaal, rubber, kunststoffen, hout, aluminium etc. die momenteel verkrijgbaar is is een eenvoudig te verwerken epoxylijm (2 componentenlijm). De lijm is transparant als het uitgehard is en water/schok en slagvast. (Na verloop van tijd kan het gelig kleuren)
Gemengde componentenlijm binnen 5 minuten verwerken, na 8 uur is de verbinding bijna onbreekbaar. (Bij 15 °C of hoger. verwerken geniet de voorkeur, niet onder de 7 graden verwerken.)

Gebruiksaanwijzing:

Deze epoxylijm kan alleen met een speciaal doseerpistool gebruikt worden, de mix tuiten zijn voor eenmalig gebruik, bent u klaar met uw project draait u de tuit eraf, plaats de dop terug, de tuit bij KCA deponeren.

De lijm mengen door de mixtuit op de verpakking te bevestigen (eenmalig gebruik) en mengen totdat er een egale kleur ontstaat, daarna de te verlijmen delen ontvetten met MESA ontvetter of aceton en de 2 componenten lijm opbrengen, de delen op elkaar drukken en minimaal 2 uur laten uitharden, zit dan handvast, en na 24 uur is een bijna onbreekbare verbinding ontstaan.
Gemorste lijm kunt u voordat het hard is verwijderen met universele oplosmiddelen, als het uitgehard is kan het alleen nog mechanisch verwijderd worden met b.v. een plamuurmes of schuren.

Epoxylijm Industrie, 2 componentenlijm wordt veel gebruikt voor:

Bumpers en spoilers van auto’s.
Bij het lijmen van diverse onderdelen van plezierjachten.
Voor het lijmen van gescheurde/gebroken ornamenten, betonnen beelden.
Ook voor de carrosserie van o.a. ligfietsen, boten, auto’s en caravans.
Bestendig van – 40 °C tot + 120 °C

Gebruik de lijmwijzer voor een perfect lijm advies over welke lijm u nodig bent.

2 beoordelingen voor Epoxylijm Industrie 50ML + 3 mix tuiten, eenvoudig metaal & kunststoffen lijmen.

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen