Lijmverwijderaar

10,9029,95

(130 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 10,3628,45 10,0327,55 9,5926,36
Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Beschrijving

Mesa Lijmverwijderaar voor het oplossen en verwijderen van geknoeide secondelijm of industrielijmen

Er zijn verschillende manieren om secondelijm en industrielijmen te verwijderen. Heeft u de verkeerde delen gelijmd of geknoeid op kleding, meubels of het aanrechtblad? Met de Lijmverwijderaar van Mesa lost u eenvoudig secondelijm of industrielijm op.

De Lijmverwijderaar is Acetonvrij en tast daardoor bijna nooit materialen aan! Men grijpt vaak naar Aceton om kauwgom, stickers of secondelijm resten te verwijderen. Dit kan alleen nare gevolgen hebben voor de ondergrond.

Doordat de Lijmverwijderaar van Mesa vrij is van Aceton kunt u de secondelijm verwijderen zonder dat er witte vlekken op uw kleding of andere materialen ontstaan. Dit geldt ook voor het verwijderen van industrielijmen, ondanks dat industrielijmen vaak sterker zijn dan de rest.

Gebruiksaanwijzing voor het verwijderen van secondelijm

De Lijmverwijderaar is een vloeistof die alle soorten secondelijm en industrielijmen langzaam oplost, waardoor de lijmresten gemakkelijk te verwijderen zijn.
Breng op de lijm die je wilt verwijderen een paar druppels Mesa Lijmverwijderaar aan. Breng het nooit op de materialen zelf aan! Laat de Lijmverwijderaar enkele minuten inwerken.
Na enkele minuten wordt de lijm stroperig en kan dan met een krabbertje verwijderd worden. Lukt dit niet in één keer? Herhaal de procedure dan meerdere malen.

Wees voorzichtig met het verwijderen van secondelijm en industrielijm op kleding. Deze lijm is te verwijderen mits u dezelfde werkwijze als hierboven aanhoudt en geen synthetische vezels bevat ( dit smelt namelijk in elkaar door de lijm en wordt een harde massa). Gebruik nu geen krabber, maar een tandenborstel om de lijm te verwijderen.

Let op niet op watergedragen verflagen of lakken gebruiken.

Een uitgebreide handleiding nodig? klik hier

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg
Inhoud

100 ML, 20 ml, 50 ml

130 beoordelingen voor Lijmverwijderaar

 1. Jerry Rietveld

  Heb het product gebruikt om secondelijm van natuurstenen aanrecht te verwijderen. Werkt echt verbazend goed.

 2. B. Manenschijn

  Werkt echt erg eenvoudig, wel even wachten na opbrengen maar het resultaat geweldig, had secondelijm op mijn glazen tafelblad.
  Ook erg frijn dat het gewoon door de brievenbus komt, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

 3. E.K. Verheijde

  Wat een uitkomst, een paar druppeltjes op de hard gewonden lijm doen (was eerst echt sceptisch) en het lost echt langzaam op zonder het leer van de bank aan te tasten.
  Was even werk (half uurjt moest meerdere keren maar het resultaat is verbazend goed, Leder is weer bijna zo zacht als nieuw en de lijm is er echt af.

 4. Shanice

  Ik heb de lijmverwijderaar gekocht voor het verwijderen van secondelijm op mijn laminaatvloer. De secondelijm loste heel snel op, mijn vloer is weer zo goed als nieuw. echt top! Een goed product! Duidelijke site, snelle verzending en bovenal gratis. Geweldig!
  Shanice

 5. Stoeten

  Werkt echt super. Heb secondelijm van een aanrechtblad (Fenix zwarte kleur) er af gekregen zonder rest vlekken. Een paar keer er op gedaan en in laten werken.

 6. Karin

  Heel goed product. Ik had secondelijm geknoeid op het aanrechtblad, en kon dit zonder problemen verwijderen. Gewoon de eenvoudig instructie volgend die bij het product zit en het komt goed. Echt een prima product.

 7. roelanda mars

  Super tevreden. Ik had een tube secondelijm, die lek was, op mijn aanrechtblad liggen. Hier had ik een flinke vlek lijm aan over gehouden. Mesa lujmverwijderaar kwam een paar dagen later. Hiermee kreeg ik langzaam laagje voor laagje de lijm eraf. Zelfs het aanrechtblad heeft hier geen vlekken aan over gehouden.

 8. Duncan

  Ik zocht een goede lijmverwijderaar om wat plekjes gemorste secondenlijm van een kostbare gelakte gitaar te verwijderen zonder de hoogglans lak aan te tasten. Toen ik de omschrijving van dit product las, leek dat het meest geschikt. Inmiddels heb ik de verwijderaar gebruikt door het op een wattenstaafje te druppelen en daarmee de lijmplekken zacht in te smeren. Na 30 seconden kon ik de lijm met een plastic spateltje makkelijk loswrijven en met een doekje helemaal wegvegen. Ik heb de lijm zonder enkele restschade volledig weten te verwijderen. Topproduct!!

 9. N. Stadhouders

  Werkte perfect, ideaal voor een kluns als ik

 10. P.J. van Schendel

  Omdat het in mijn geval om uitgeharde secondelijm op autolak ging ben ik lang op zoek geweest naar een goed en veilig produkt om dit te verwijderen. Uiteindelijk de Mesa lijmverwijderaar besteld en met enige twijfel aan de slag gegaan, maar het resultaat was perfect! De lijm verdween als sneeuw voor de zon zonder schade aan de autolak. Zeer tevreden dus over dit produkt!

 11. DE RIDDER JO

  Heb het product moeten gebruiken op de rugleuning van een Van Severen – designstoel. Nagenoeg geen spoor meer van de lijm te vinden. Prima gerief.

 12. Guido Schotte

  Een opmerkelijke service ,de woensdag besteld en op vrijdag al in de brievenbus en een goed product.
  ik geeft 200 op honderd.
  Doe zo verder.

 13. Marnix

  een prima product. Ik had een strook van 10 cm op mijn kunststof koplamp. Met de lijmverwijderaar en polish heb ik de lijm geheel weg gekregen zonder de kunststof koplamp te beschadigen wat bijvoorbeeld met aceton zou gebeuren.

 14. V.M.C. Mulder

  Het werkt heel goed. Ik had een armband (goud) die ik bleef verliezen. Die heb ik 18 jaar geleden vast gelijmd met seconde lijm. Het bleef al die jaren vast zitten. Nu moet ik een MRI, dus het moest er af. Heel goed product.

 15. A. P

  Product op composiet aanrecht blad gebruikt werkt perfect alles verwijderd en geen beschadeging

 16. Jolanda

  Mijn man had secondenlijm gemorst op ons nieuwe composiet aanrechtblad. Had het zelf niet gemerkt ik kwam daar later achter en kon wel huilen van ellende. Gezocht op internet en daar goede recensie gelezen over de lijmoplosser van Mesa en inderdaad een super product !! Paar druppels er op de lijm uitspreiden met een wattenstaafje en een paar minuten inlaten trekken daarna verwijderen met een glaskrabber. Alles weer als nieuw werkt echt super!

 17. Danielle

  Onze zoon dacht met secondenlijm even zijn fortnite sleutelhanger te lijmen aangezien die stuk was gegaan.. de secondenlijm zat overal aangezien dit volledig mis ging. Van zijn handen tot zijn schoenen tot de net gelegd pvc vloer! Tot overmaat van ramp stond mijn man er met zijn sokken ook nog in en mijn zoon met zijn schoen. Resultaat secondenlijm met wol van de sok én een schoenzool inclusief nog enkele druppels her en der. Verzekering geraadpleegd die gaven aan dat dit niet vergoed werd. Uit eindelijk gegoogled en toen kwamen we bij mesa products uit, besteld én alles verwijderd van de pvc vloer! Wat een top spul!

 18. Patrick Vanderbauwede

  Dit product werkt super goed!!!
  Ik had secondenlijm gemorst op mijn bureau. Na een nachtje inweken was alle lijm weg, zonder vlekken en zonder hard wrijven.
  Sterk aan te raden (zeker voor secondenlijm)

 19. Bert

  Gisteren op zoek gegaan naar iets om secondeslijm te verwijderen. Ik kwam snel hier terecht. Het product werd binnen 24 uur door de brievenbus geschoven. Fantastisch snelle service!.

  Dan over mijn “toepassing”. Ik beb recent van iemand een vintage verguld horloge overgenomen. Een vorige eigenaar heeft in het verleden besloten een niet passend glaasje vast te klodderen met secondeslijm. Zodoende zat er meer lijm op de behuizing van het horloge dan onder het glas! eerlijk is eerlijk: ik ben wel een uur of 2 met wattenstaafjes en de lijmverwijderaar aan de slag geweest (denk dat de lijm er minimaal 10 jaar op heeft gezeten) maar toen waren alle sporen verdwenen en kon ik het glaasje heel en probleemloos verwijderen. De vergulde behuizing van het horloge heeft er niets onder geleden. Kortom: Top product en Top service! Dank jullie wel…..

 20. Christophe

  Ik heb dit produkt gebruikt om pattex van een tafel in kunststof te verwijderen en ik moet zeggen dat na de eerste maal de lijm al aardig was opgelost. Na de tweede keer was ze zo goed als verdwenen en het produkt laat geen sporen na op de tafel. Top!

 21. D. Kuhn

  Dit product is echt geweldig. Ik ben geen ingehuurd persoon om deze beoordeling te geven, maar een overenthousiaste gebruiker van het product. De Mesa lijmverwijderaar! Ik had met mijn stomme kop geprobeerd een telefoonhouder aan het dashboard van mijn auto te lijmen met secondenlijm aangezien hij steeds van mijn dashboard viel. Je snapt dat dit ook niet werkte, maar wel een afschuwelijke plek achterliet op het dashboard. Ik ben zelfs naar professionele auto poetsbedrijven geweest en die konden de plek met al hun middeltjes niet weg krijgen. Zelfs niet een beetje! Toen las ik op internet over dit artikel. Ik was erg sceptisch en heb toen eerst gebeld of dit wel werkt op een dashboard van een auto. Er werd mij verzekerd dat dit prima kan. Dus ik heb het artikel gekocht en geprobeerd. Tot mijn grote verbazing werkt het product echt precies zoals omschreven. Ik heb het proces iets van 3 keer herhaald, maar het werkt echt!! De plek is helemaal weg, zonder schade aan het dashboard of doffe plekken. Ik begrijp niet hoe het werkt, maar het is echt zo. Dit product is geweldig en ik raad het iedereen aan!

 22. Sofie

  OMG dit product is goud waard…. en ook de service ! Gisteren met patex secondenlijm drie kleine druppeltjes gemorst op het nieuw keukenbrand….met citroensap geprobeerd…lukte niet… op internet kwam ik terecht bij dit product. Gister middag besteld,, vandaag om 12h geleverd. Met wattenstaafje de lijm verwijderd… is als nieuw!!!! Zooooo blij!

 23. Henry

  Door keukenrol heen gevloeide secondenlijm vlekkeloos kunnen verwijderen uit mijn kunstof keukenblad met Mesa lijmverwijderaar

 24. B.J. Velthuis (geverifieerde eigenaar)

 25. Marion W. (geverifieerde eigenaar)

  Mijn man had secondelijm op ons nieuwe aanrechtblad geknoeid. Helaas van alles geprobeerd. Toen op internet gezocht en jullie gevonden.
  Geweldig spul! Alle lijm is weg!

 26. Patricia (geverifieerde eigenaar)

  Lost de lijm wel op, duurt alleen iets langer dan aangegeven.

 27. Andre Deibergen (geverifieerde eigenaar)

  Prima service

 28. Pierre Benner (geverifieerde eigenaar)

  Lijm was te hard en bijna niet meer te verwijderen Zit nu nog iets op en ander plek je de autolak er af te vaak herhaald denk ik helaas .

 29. Alx P. (geverifieerde eigenaar)

 30. M H. (geverifieerde eigenaar)

  Goed product,voor een mooie prijs

 31. Corry van Toledo (geverifieerde eigenaar)

  Prima geregeld snelle bezorging

 32. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 33. horst (geverifieerde eigenaar)

  Absoluut fantastisch product. Onverwacht heeft t alle superlijmvlekken uit mijn zomerbroek verwijderd .

 34. Johan (geverifieerde eigenaar)

  het heeft idd de secondelijm uit de stof van de stoel gehaald zonder de stof te laten verkleuren

 35. Sandra (geverifieerde eigenaar)

  Werkt super!

 36. René K. (geverifieerde eigenaar)

 37. Christian (geverifieerde eigenaar)

  Secondelijm van een bank af gekregen. Echt top spul!

 38. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 39. Huub (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering en geen verzendkosten. Het middel doet wat het beloofd. Lijm is te verwijderen. Echter de laklaag op hout is ook verdwenen. Opnieuw lakken is dan nodig. Ben tevreden met resultaat.

 40. GPM Poulissen (geverifieerde eigenaar)

  Veilig en betrouwbaar

 41. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Geen grappen met de Mesa lijmverwijderaar. Ik had thuis op het aanrecht, nachtkastje en laminaat secondelijm gemorst. Voordat ik dit product had besteld heb ik eerst op internet gezocht hoe ik het weg kon krijgen. Werkelijk alles geprobeerd maar niks hielp. Met de Mesa lijmverwijderaar alles weg gekregen en zonder enkele moeite.

 42. John Hodselmans (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben zeer tevreden over het geleverde product!

 43. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 44. Astrid (geverifieerde eigenaar)

  Prima product snelle levering

 45. KEES van den Berg (geverifieerde eigenaar)

 46. Gerardus van Bladel (geverifieerde eigenaar)

  Het is gelukt waarvoor ik het wilde hebben.

 47. Tarita (geverifieerde eigenaar)

  Wij hadden secondenlijm op onze granieten aanrechtblad geknoeid en weggeveegd. Daardoor een flinke veeg als vlek. Maar met de Mesa lijm verwijderaar het weggekregen, zonder schade aan het blad. Zo blij!

 48. Marcel Doornhein (geverifieerde eigenaar)

  Goede service, snel geleverd en een geweldig product.

 49. Walter Cornelissen (geverifieerde eigenaar)

  Produkt doet oor wat het besteld is

 50. Michael Kok (geverifieerde eigenaar)

  Top

 51. Dinie Vinke (geverifieerde eigenaar)

  Uitgeharde secondelijm op het aanrecht prima mee verwijderd, wel na herhaaldelijke pogingen maar het is niet meer te zien

 52. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering en een geweldig product. Gelukkig de secondelijm van het nieuwe kunststof keukenblad afgekregen.

 53. H Lindhout (geverifieerde eigenaar)

 54. Theo Tuinstra (geverifieerde eigenaar)

 55. G L. (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig deze lijmverwijderaar! Lelijke lijmvlek helemaal verwijderd van onze mooie pvc vloer. Echt een uitkomst, wij zijn hier happy mee.😃

 56. Ben Post (geverifieerde eigenaar)

  Ik had er een hard hoofd indamt de lijm kon worden opgelost. Maar met de mesa lijmverwijderaar was dit geen enkel probleem. Wel moesten we het een paar keer toepassen. Het resultaat is geweldig. Top product.

 57. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 58. Deon (geverifieerde eigenaar)

  Vlotte levering.

 59. Jan S. (geverifieerde eigenaar)

  Werkt prima

 60. Adrie Rehorst (geverifieerde eigenaar)

 61. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Ik had secondelijm gemorst om mijn bureau en heb de lijmverwijderaar gebruikt: dit product heeft de lijm opgelost en mijn bureau is onbeschadigd gebleven. Wat een top-product!

 62. Anouk Albrecht (geverifieerde eigenaar)

 63. Lucienne Obijn (geverifieerde eigenaar)

  Prima service alleen had ik 2 flesjes van 20 ml besteld en heb er 1 gekregen van 50 ml. Op zich niet erg maar er was 1 flesje bij voor mijn zus dus nu moet ik zoeken om dit te verdelen.

 64. Michael Hopma (geverifieerde eigenaar)

  Ipv 150 eigen risico via verzekering het probleem op kunnen lossen met jullie product a 12 euro.
  Dus zeer tevreden

 65. Linda Osman (geverifieerde eigenaar)

  Doet wat het moet doen! Mijn glazen kookplaat weer netjes zonder lijm resten.

 66. Wouter (geverifieerde eigenaar)

  Vlotte respons na voicemail te hebben ingesproken; aardige vertegenwoordiger gesproken die duidelijk advies verleende; product volgens afspraak in goede orde ontvangen en het product doet wat is beloofd.
  Kortom, ik ben reuze tevreden!!

 67. Remco Lichtendahl (geverifieerde eigenaar)

  seconde lijm ging er goed vanaf geknoeid op autolak bij vast zetten sierstrip

 68. Jo d. (geverifieerde eigenaar)

  goed

 69. mariet teunissen (geverifieerde eigenaar)

  We hadden lijm op ons nieuw aanrechtblad geknoeid zeker 10 maal in moeten strijken met de lijm verwijderaar uiteindelijk toch eraf gekregen

 70. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Enkele maanden terug 2 secondenlijm geknoeid op een zwart marmeren aanrechtblad. Lijmverwijderaar gebruikt zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing van het flesje. En gelukkig heb ik alles kunnen vewijderen.

 71. John de Vaal (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering! Goed product!

 72. Willy van den Groenendaal (geverifieerde eigenaar)

  Perfect spul

 73. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 74. Sophia Bosma (geverifieerde eigenaar)

  Heeft niet geholpen

  • Evert Matser (store manager)

   Bij navraag bleek het om secondelijm voor nep nagels te gaan in kleding en bank, als de bank van nylon, kunststof bekleding zoals polyester, of synthetische vezels is dan smelt het geheel in elkaar en is niet meer los te krijgen, of op te lossen omdat het een geheel wordt.

 75. Bob (geverifieerde eigenaar)

  Tijdens het verlijmen van een onderdeel in de auto wat secondelijm gemorst.
  Dankzij dit top product alle secondelijm kunnen verwijderen zonder zichtbare sporen op de ondergrond.
  Dik tevreden en een aanrader!👌👍

 76. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 77. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 78. P. (geverifieerde eigenaar)

  Had een harde soort lijm op mijn auto. De vorige eigenaar had het derde remlicht vastgeplakt (incl. stekkers). Na een korte inweekperiode (paar min) ging het merendeel er al af. Toen nog 2 keer gedaan en alles is weg! Super spul zonder de lak van de auto aan te tasten! Heel blij want had al het één en ander geprobeerd.

 79. Dieke Biesheuvel (geverifieerde eigenaar)

  Ik had een 6cm bij 3 cm vlek van secondelijm in mijn leder geruwde bank. Dit was al ingedroogd. Eerst zoals veel beschreven met wasbenzine en een wattenstaafje geprobeerd. Maar dit ging totaal niet. Daarna met Mesa lijm verwijderaar en wattenstaafjes heel voorzichtig stukje voor stukje bewerkt. Het duurde even voor de lijm idd wat stroperig wordt en dan kun je van buiten naar binnen met draaiende bewegingen e steeds een schoon wattenstaafje de lijm laagje voor laagje verwijderen. Je moet wel engelen geduld hebben maar de lijm vlek is bijna weg. Ik zal het morgen nogmaals behandelen en hopelijk is het dan niet meer te zien,maar ik ben nu al erg blij met het resultaat. Ik dacht dat mijn bank niet meer te redden was, maar Mesa lijmverwijderaar in mijn reddende engel!!!

  • Evert Matser (store manager)

   Bedankt voor uw review inderdaad op stof en leer kost het meer moeite als op harde
   Materialen, fijn dat u zo tevreden bent!

 80. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Top lijm verwijderaar van 1,2,3 lijm op mijn keukenblad helemaal verdwenen!!! 👍👍👍👍👍👍keukenblad weer als nieuw

 81. Cees G. (geverifieerde eigenaar)

  De gemorste secondelijm kon worden verwijderd maar niet helemaal

 82. Ans (geverifieerde eigenaar)

  Mooi op tijd geleverd

 83. Wim Van de pol (geverifieerde eigenaar)

  Zeer snel geleverd 🙏

 84. Joe Zhao (geverifieerde eigenaar)

 85. Georges Flamez (geverifieerde eigenaar)

  Hebben de lijm perfect kunnen verwijderen van het brilglas !

 86. Rob Meijer (geverifieerde eigenaar)

  Secondelijm loste prima op.

 87. S G. (geverifieerde eigenaar)

  Fantastisch product! Ik had flink wat secondelijm op het aanrechtblad gemorst en na het schoonmaken bleven er vlekken achter. Nadat ik dit product op de vlekken heb gedruppeld, heb ik het met een tandenborstel ingewreven en daarna met warm water en een beetje afwasmiddel afgepoetst. Weg vlekken!

 88. Marijke (geverifieerde eigenaar)

  Top spul, Trespa aanrecht met Sec. Lijm erop, Mesa erop, in laten trekken, gewoon afvegen met doekje, weg lijm.

 89. Belinda (geverifieerde eigenaar)

  Seconde lijm meteen weg van aanrechtblad, super product.

 90. Richard Koopman (geverifieerde eigenaar)

  Levering was perfect ik moet t nog gebruiken

 91. Phoebe (geverifieerde eigenaar)

  Deed wat het moest doen! Besteld en snel ontvangen, meteen gebruikt secondelijm was wat hardnekkiger om weg te halen, maar bisonkit was zo geklaard!

 92. John (geverifieerde eigenaar)

  ben zeer tevreden over het product en de goede/snelle levering.

 93. Mitchel P. (geverifieerde eigenaar)

  Het werkt gewoon

 94. Christhilde (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig !!!!! Ik had twee kleine dikke secondelijm spatten op mijn nieuwe kunststof keukenblad. In een aantal sessies volledig kunnen verwijderen zonder enige sporen. Topproduct.

 95. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Ben blij dat de secondelijm van mijn kookeiland eraf is
  😀👍

 96. Johan Van Faassen (geverifieerde eigenaar)

  Werkt goed alleen meerdere keren herhalen voor een goed resultaat

 97. Linda (geverifieerde eigenaar)

  Echt topspul! Had er weinig vertrouwen in, maar lijm is volledig verwijderd!

 98. Michel Koreman (geverifieerde eigenaar)

 99. j. S. (geverifieerde eigenaar)

  Ik dacht eerst “we moeten een nieuwe tafel kopen”. Maar na een paar keer de “lijmverwijderaar” te hebben gebruikt was alle secondenlijm opgelost.

 100. C.J. Schra (geverifieerde eigenaar)

  Mijn printer doet het weer,met de Mesa lijmverwijderaar heb ik de lager schoon gemaakt die ik per ongeluk heb gesmeerd

 101. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 102. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  ### Top product ###
  Werkt zoals het in de duidelijke beschrijving beschreven staat en de levertijd was sneller dan verwacht.

 103. Wim Van Veenendaal (geverifieerde eigenaar)

  Verwijdert de seconde lijm wel maar dikke vlekken moet je vaak behandelen voordat de vlek enigszins weg is.

 104. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Prima levering

 105. Robert Storm (geverifieerde eigenaar)

  Ongelooflijk maar waar, secondenlijm gemorst op ons composiet aanrechtblad, 1 druppel van deze lijmverwijderaar deed de lijm loslaten! Super! Geen enkele beschadiging achtergebleven, zo blij mee!!!

 106. Carla (geverifieerde eigenaar)

  De superlijm hebben we eenvoudig kunnen verwijderen van het kunststof aanrechtblad.

 107. fabien m. (geverifieerde eigenaar)

  Ik had gemorst met secondelijm op mijn autocarrosserie (metallic lak) bij het vastkleven van een sierstrip. Er was een serieuze vlek van 3x2cm en nog wat kleinere. Die heb ik zo goed als volledig kunnen verwijderen met dit product. Laagje bij laagje en meerdere malen herhalen. Een tijdje mee bezig geweest maar zeer tevreden, opgelost voor een fractie van de prijs bij de carrosserie.

 108. Michiel van Ormondt (geverifieerde eigenaar)

  Secondelijm op stenen vloer, spul lang laten intrekken en veel van gebruikt; alles weg gekregen. Niet verwacht!

 109. Aris Brink (geverifieerde eigenaar)

  Ik had 10 seconden lijm gemorst op het laminaat en onze witte hoogglans keuken. Werkelijk fantastisch middel. Even insmeren met een wattenstaafje en enkele minuten later met een doekje wegvegen. De vloer heb ik 2 keer moeten behandelen. Alle resten zijn verdwenen. Top product en zeer snel geleverd.

 110. Monique Den Boer (geverifieerde eigenaar)

  Badstickers in bad vastgelijmd met secondenlijm deze stickers zaten er zeker al twee jaar in. Met behulp van de lijmverwijderaar is het ons echt gelukt. Makkelijk ging het niet maar het toverwoord was echt geduld. Ik beveel deze lijm echt aan als je een rotsklus hebt.

 111. W.H. ten Brink Aquina (geverifieerde eigenaar)

  De lijmresten zijn weg, maar nu heb ik een glimmende plek op mijn keukenkastdeurtje op de plek waar ik de lijm heb verwijderd, was niet de bedoeling, want het keukendeurtje is “mat”

  • Evert Matser (store manager)

   Dan is de lak op waterbasis, dit kan soms gebeuren, daarom is ook het advies zoals te lezen op de website (eerst op een onzichtbare plaats proberen).

 112. J.J.M. Brugman (geverifieerde eigenaar)

 113. otto (geverifieerde eigenaar)

  de lijm verwijderaar doet zijn werk tot een zeker punt je blijft een vlek zien. Op en zeker punt heb ik het kleding stuk in de was gegooid omdat de plek rondom verzadigd leek en hoopte zo ook wat van de lijm uit te wassen dit was niet zo. Wel nam het de kleur uit de kleding maar dit was al bekend in de beschrijving. daar ik het kan verven in de zelfde kleur vond ik dat niet zo’n ramp maar na een paar keer vaker is de lijm nog steeds niet volledig weg ook niet na in wrijven van de verwijderaar wat in eerste instantie wel de bedoeling was het product werkt wel maar voor de prijs van zon klein potje had ik meer verwacht.

 114. Hans H. (geverifieerde eigenaar)

 115. Maup Sloot (geverifieerde eigenaar)

  Had iets teveel secondelijm gebruikt maar met deze verwijderaar goed opgelost!

 116. Patrick (geverifieerde eigenaar)

  Alles zoals verwacht.

 117. P Bruisten (geverifieerde eigenaar)

  Het is ideale Lijmverwijderaar. Zowel de gemorsde secondenlijm alsook het plakkertje en de vinyllijm werden opgelost. Maar het materiaal waar dit op geplankt zacht PVC werd Niet opgelost. Ben Heel erg blij dat het zo goed gelukt is. Ik heb erna de boel afgesopt met water en alles reiniger en weer Nieuw plakkers en vinyl lijm op geplakt. Dit lukte gewoon 🙂

 118. Dirk (geverifieerde eigenaar)

 119. Mickey Conroy (geverifieerde eigenaar)

  Ben zeer tevreden over dit product.

 120. Hans P. (geverifieerde eigenaar)

  Kreeg de lijmresten er goed mee weg, precies zoals aangegeven

 121. Erik V. (geverifieerde eigenaar)

 122. Annemarie (geverifieerde eigenaar)

  Superlijm op onze pvc vloer, met niets eraf kunnen krijgen, nu twee keer behandeld met lijm verwijderaar, het is nog niet helemaal weg, maar wel minder. Hopelijk lukt het nog met een keer behandelen.

 123. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Ben nog niet aan het gebruiken

 124. Petra (geverifieerde eigenaar)

 125. Sven v. (geverifieerde eigenaar)

  Werkt naar tevredenheid.

 126. Jos (geverifieerde eigenaar)

  De lijmverwijderaar werkt perfect! Ik had kleine vlekken op een kunststof aanrecht en heb die kunnen verwijderen zonder aantasting van het aanrecht. 2 tot 3x moeten doen tot alles weg was

 127. johnny jonckers (geverifieerde eigenaar)

 128. Anton Molema (geverifieerde eigenaar)

  Zelfs uitgeveegde, ingedroogde secondelijmvlekken op laminaat verwijderd zonder laminaat te beschadigen. Kan dit product iedereen aanraden

 129. Frank I. (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goed spul het was me laatste redmiddel en het is gelukt, secondelijm is verwijderd.

 130. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen