✔ Voor 22:00 besteld volgende dag geleverd

✔ Boven 59 Gratis verzending en België boven 89,- euro gratis verzending!

Metaallijm voor metalen

Wat is metaallijm?

Metaallijm is een lijmsoort die speciaal is ontwikkeld om metalen onderdelen aan elkaar te verbinden. Deze lijmsoort is vaak sterker dan traditionele lijmsoorten en kan worden gebruikt om metalen onderdelen permanent te hechten. Metaallijm kan gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen, zoals het repareren van auto’s, fietsen, huishoudelijke apparaten, sieraden en zelfs voor industriële toepassingen.

Hoe werkt metaallijm?

Metaallijm werkt op basis van chemische reacties. Metaallijm is meestal een tweecomponentenlijm, wat betekent dat er twee componenten zijn die gemengd moeten worden voordat de lijm kan worden gebruikt. Deze twee componenten reageren met elkaar om een sterke, duurzame hechting te vormen. Metaallijm wordt vaak gebruikt voor het verbinden van metalen onderdelen die onderhevig zijn aan zware belastingen en trillingen, zoals auto-onderdelen en machines.

Tips voor het gebruik van metaallijm

Bij het gebruik van metaallijm is het belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de metalen oppervlakken goed schoon te maken voordat de lijm wordt aangebracht. Dit kan gedaan worden met een ontvettingsmiddel of alcohol. Daarnaast is het belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en de lijm op de juiste manier te mengen. Het is ook aan te raden om handschoenen te dragen om te voorkomen dat de lijm aan de handen blijft plakken. Tot slot is het belangrijk om te zorgen voor voldoende ventilatie tijdens het gebruik van metaallijm, omdat sommige soorten lijm giftige dampen kunnen afgeven.

De epoxy lijmen zijn ook tekoop bij alleslijm.

Geef een antwoord
error: Beveiligde content !!
Wat onze klanten zeggen
834 beoordelingen
Vragen?