Polyethyleen popypropyleen lijmen met de Mesa lijmset buitenshuis voor watervaste verlijmingen. 10ML industrielijm Super+ en 5 ML pe/pp primer in druppel flacon (nieuw)

21,90

(2 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 20,81 20,15 19,27

9 op voorraad

Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Klanten kochten ook

pe-pp-pom-lijmset + doseernaaldjes industrielijm, secondelijm + Ontvetter van Mesa
Prijs voor combikoop:   33,80

Beschrijving

Polyethyleen, Polypropyleen lijmset buitenshuis (watervast).

Inhoud:
5 ml Primer in druppel flacon.
10 ML-industrielijm dun.

Deze lijmset maakt het mogelijk om polyethyleen en polypropyleen goed te lijmen voor buitenshuis (watervast) gebruik, volgt u de gebruiksaanwijzing nauwkeurig.

Níét te gebruiken op folie!

Gebruiksaanwijzing:

Alvorens de materialen te gaan instrijken dienen net als bij het lijmen eerst de delen goed van vet/stof enzovoorts ontdaan te zijn, dit kunt u doen door middel van de MESA Ontvetter of Alcohol.
Dan als het goed vetvrij gemaakt is, de delen 3-5 X druppelen met de PE/PP Primer tussen het druppelen 2-5 minuten wachten (totdat de primer vervlogen is) na de laatste keer inspuiten wacht u minimaal 10 minuten (u mag tot 24 uur wachten) en brengt u de lijm op beide te lijmen zijden aan.

LET OP:

Bij PE/PP/POM/PTFE lijmen en drukt u de delen stevig aan (liefst klemmen) en laat u het bij kamertemperatuur 24 uren uitharden, bij lagere temperaturen kan het tot 72 uur duren voordat het optimale lijmresultaat bereikt is.

Nóóit Aceton Wasbenzine Spiritus of terpentine gebruiken om te ontvetten!
Gebruik hiervoor de Mesa ontvetter.

De Primer wordt geleverd in een eenvoudige druppel flacon, meerdere malen druppelen 4-5 keer na inspuiten laten drogen (ongeveer 2-5 minuten). Daarna aan 1 zijde dik de Industriekrachtlijm aanbrengen en minimaal 24 (tot 72 uur) laten uitharden! (Liefst klemmen), daarna is er een erg sterke verbinding ontstaan.

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg

2 beoordelingen voor Polyethyleen popypropyleen lijmen met de Mesa lijmset buitenshuis voor watervaste verlijmingen. 10ML industrielijm Super+ en 5 ML pe/pp primer in druppel flacon (nieuw)

 1. Adri B. (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  Nog niet getest

 2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  De bestelling is vlot afgehandeld. Echter in het flesje met de primer ontbrak het kwastje (borsteltje). Ik moest dus een penseel gebruiken om een klein te verlijmen oppervlak voor te bereiden.

  • Evert Matser (winkelmanager)

   Bedankt voor uw reactie, in een 5 ml flesje zit geen kwastje maar is zoals op de website staat een druppel flesje.

Een beoordeling toevoegen