uv lijm, glaslijm
Glaslijm (UV-lijm) Dik 20 gram een dikke niet druipende glaslijm.

Glaslijm (UV-lijm) Dik 20 gram een dikke niet druipende glaslijm.

22,95

(4 customer reviews)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 20,66 19,05 17,21
Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Klanten kochten ook

uv lijm, glaslijm + doseernaaldjes industrielijm, secondelijm + 12 leds UV lmap + glaslijm verwijderaar 10ML + Ontvetter van Mesa
Prijs voor alles:   66,75

Beschrijving

Glaslijm (UV-lijm) Dik 20 gram een dikke glaslijm.

De Mesa glaslijm is een uv-lijm is een lijm die onzichtbaar glas, plexiglas, lexaan en kristal lijmt ook ideaal voor de binnenspiegel in de auto.
U gebruikt de glaslijm dik om glas te lijmen op diverse materialen, wilt u glas op glas lijmen kunt u het beste de glaslijm dun gebruiken.

De lijm is een stroperige UV lijm die uithardt met zonlicht of een UV-lamp(je) en blijvend flexibel blijft.
De Mesa glaslijm is een makkelijk verwerkbare lijm die mits goed ontvet altijd voor een glasheldere verlijming zorgt. Met Mesa haalt u een erg professionele lijm in huis die niet alleen in de meubelindustrie gebruikt wordt voor b.v. displays glazen tafels etc. Ook uw binnenspiegel van de auto wordt hier eenvoudig mee gelijmd.

Waarvoor kan ik glaslijm gebruiken?
U lijmt probleemloos, glas, plexiglas, lexaan op:

hout
glas
metaal
beton
kunststoffen
etc.

De glaslijm is eenvoudig verwerkbaar en volledig te corrigeren zolang er geen UV licht bij komt (zonlicht of UV lamp(je) De glaslijm laat NOOIT witte vlekken na mits u van tevoren goed ontvet bijvoorbeeld met aceton of Mesa ontvetter.

Gebruiksaanwijzing glaslijm:

De vlakken ontvetten met pure aceton, droogwrijven met een doekje/keukenrol, dan de UV-lijm opbrengen, stevig aandrukken en dan kunt u het met behulp van zonlicht, gezichtsbruiner of een UV-lamp laten drogen, na 1 uur is er een PERMANENTE-verbinding ontstaan.
Er moet áltijd een zijde lichtdoorlatend zijn, de UV-lijm lijmt ook rookglas (mits u een UV-lamp(je) gebruikt! Mesa glaslijm is geschikt voor binnenspiegels in de auto, metaal, rubber, steen, beton, hout, plexiglas, rvs, etc. op glas te lijmen

Ook kunt u een uv lampje bestellen om de glaslijm vele malen sneller uit te laten harden.

Uitgebreide omschrijving voor het gebruik van glaslijm:

Om onzichtbaar glas en plexiglas te kunnen lijmen op diverse materialen bent u een speciale glaslijm nodig, de lijmen, ook wel UV lijm genoemd harden uit door middel van UV licht (de zon of een lamp(je). In ons assortiment vindt u alle materialen om onzichtbaar glas te kunnen lijmen op o.a. metaal, rubber, hout, beton, porselein, keramiek enzovoorts. Kristal kunt u ook lijmen met de lijm maar de speciale kristallijm is iets meer geschikt omdat het een dunnere lijm is als de glaslijm van MESA. Voordat u glas gaat lijmen is het belangrijk oude lijmresten te verwijderen en het materiaal glas, plexiglas, metaal, kristal, rubber etc. goed te ontvetten, aanbevolen wordt MESA ontvetter of bij harde materialen pure aceton, verkrijgbaar bij elke drogist. Hoe gaat glas lijmen in zijn werk?

De glaslijm hard niet uit zonder UV licht:

Het beste is rustig de lijm op te brengen, de materialen op de goede plaats aan te brengen en dan pas met een UV-lamp(je) erop te gaan schijnen of het dan in de zon te houden. (LET OP MESA glaslijm en kristallijm hard uit met zonlicht dit geld lang niet voor ALLE glaslijmen/kristallijmen)!

Hoe groter het UV licht oppervlak hoe sneller de lijm uithard, dus een led lampje van 9 led’ s doet er niet alleen langer over maar kan ook een kleiner oppervlak goed lijmen.
Wilt u glaslijm of kristallijm gebruiken houd u dan rekening met het volgende, een ledlampje van 9 led’ s zal ongeveer 2 cm2 goed uitharden, een 51 led’ s lamp zal ongeveer 10 cm2 glaslijm goed uit laten harden en een UV lamp professioneel ongeveer 50 cm2 Dus wilt u verantwoord en onzichtbaar glas lijmen?
Gebruik de lijm en laat het uitharden met behulp van de zon (ongeveer 15 minuten) of een uv lamp(je) (ongeveer 4 minuten)

Een uitgebreide handleiding met tips om glas goed te lijmen vindt u op onze blog pagina’s.

Download hier uw veiligheidsblad

4 reviews for Glaslijm (UV-lijm) Dik 20 gram een dikke niet druipende glaslijm.

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Prima spul

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  3. Hans (geverifieerde eigenaar)

    lijm werkt perfect; had gedacht dat het iets meer vullend zou zijn

  4. Johannes Copers (geverifieerde eigenaar)

Voeg een beoordeling toe