Glaslijm, UV lijm dik 250 gram

154,95

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 147,20 142,55 136,36

1 op voorraad

Vragen? Bel ons op: 085-1304367 of stuur ons een E-Mail, snel antwoord gegarandeerd!

Beschrijving

Glaslijm dik 250 gram / Uv-lijm:

De Mesa glaslijm een uv-lijm is een lijm die onzichtbaar glas, plexiglas, lexaan en kristal lijmt ook ideaal voor de binnenspiegel in de auto.

De lijm is een dikkere  UV lijm die uithardt met zonlicht of een UV-lamp(je) vloeit makkelijk uit, vult ook een beetje op tot 1 mm.
De Mesa lijm is een makkelijk verwerkbare lijm die mits goed ontvet altijd voor een glasheldere verlijming zorgt. Met Mesa haalt u een erg professionele lijm in huis die niet alleen in de meubelindustrie gebruikt wordt voor b.v. displays glazen tafels etc. Ook uw binnenspiegel van de auto wordt hier eenvoudig mee gelijmd.

Waarvoor kan ik deze lijm gebruiken?
U lijmt probleemloos, glas op:

hout
glas
metaal
beton
kunststoffen
etc.

De lijm is eenvoudig verwerkbaar en volledig te corrigeren zolang er geen UV licht bij komt (zonlicht of UV lamp(je) De lijm laat NOOIT witte vlekken na mits u van tevoren goed ontvet bijvoorbeeld met aceton of Mesa ontvetter.

Gebruiksaanwijzing:

De vlakken ontvetten met pure aceton, droogwrijven met een doekje/keukenrol, dan de UV-lijm opbrengen, stevig aandrukken en dan kunt u het met behulp van zonlicht, gezichtsbruiner of een UV-lamp laten drogen, na 1 uur is er een PERMANENTE-verbinding ontstaan.
Er moet áltijd een zijde lichtdoorlatend zijn, de UV-lijm lijmt ook rookglas (mits u een UV-lamp(je) gebruikt! Mesa glaslijm is geschikt voor binnenspiegels in de auto, metaal, rubber, steen, beton, hout, plexiglas, rvs, etc. op glas te lijmen

Ook kunt u een uv lampje bestellen om de glaslijm vele malen sneller uit te laten harden.

Uitgebreide omschrijving voor het gebruik van glaslijm:

Om onzichtbaar glas en plexiglas te kunnen lijmen op diverse materialen bent u een speciale glaslijm nodig, de lijmen, ook wel UV lijm genoemd harden uit door middel van UV licht (de zon of een lamp(je). In ons assortiment vindt u alle materialen om onzichtbaar glas te kunnen lijmen op o.a. metaal, rubber, hout, beton, porselein, keramiek enzovoorts. Kristal kunt u ook lijmen met de lijm maar de speciale kristallijm is iets meer geschikt omdat het een dunnere lijm is als de glaslijm van MESA. Voordat u glas gaat lijmen is het belangrijk oude lijmresten te verwijderen en het materiaal glas, plexiglas, metaal, kristal, rubber etc. goed te ontvetten, aanbevolen wordt MESA ontvetter of bij harde materialen pure aceton, verkrijgbaar bij elke drogist. Hoe gaat glas lijmen in zijn werk?

De glaslijm hard niet uit zonder UV licht:

Het beste is rustig de lijm op te brengen, de materialen op de goede plaats aan te brengen en dan pas met een UV-lamp(je) erop te gaan schijnen of het dan in de zon te houden. (LET OP MESA glaslijm en kristallijm hard uit met zonlicht dit geld lang niet voor ALLE glaslijmen/kristallijmen)!

Hoe groter het UV licht oppervlak hoe sneller de lijm uithard, dus een led lampje van 9 led’ s doet er niet alleen langer over maar kan ook een kleiner oppervlak goed lijmen.
Wilt u glaslijm of kristallijm gebruiken houd u dan rekening met het volgende, een ledlampje van 9 led’ s zal ongeveer 2 cm2 goed uitharden, een 51 led’ s lamp zal ongeveer 10 cm2 glaslijm goed uit laten harden en een UV lamp professioneel ongeveer 50 cm2 Dus wilt u verantwoord en onzichtbaar glas lijmen?
Gebruik de lijm en laat het uitharden met behulp van de zon (ongeveer 15 minuten) of een uv lamp(je) (ongeveer 4 minuten)

Een uitgebreide handleiding met tips om glas goed te lijmen vindt u op onze blog pagina’s.

Download hier uw veiligheidsblad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glaslijm, UV lijm dik 250 gram” te beoordelen